Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2 ianuarie 2015

Stiri

Horoscop 2 ianuarie 2015

Horoscop 2 ianuarie 2015- Citeste Horoscopul din 02.01.2015 pentru toate zodiile

Horoscop 2 ianuarie 2015 – Berbec
Fii atent la toate semnalele care vin catre tine din diverse directii, pentru ca ele pot fi raspunsul la întrebarile tale majore din aceasta perioada. Uneori, îndrumarea nu vine sub forma unui indicator pe care scrie cu litere mari PE AICI, ci poate fi si sub forma unei idei sclipitoare, a unei povesti de viata împartasita de cineva, a unui exemplu demn de urmat, a unei informatii aparute ca din senin. Ai putea fi tentat sa le treci cu vederea, dar tocmai pentru ca stii ca cele mai folositoare vesti vin în forme neasteptate, ar trebui sa fii cu ochii în patru si cu urechile palnie la ceea ce vine spre tine azi cu o intensitate aparte. Primeste, asculta, foloseste!

Horoscop 2 ianuarie 2015 – Taur
Ai puterea de a spune lumii clar si raspicat ce doresti tu cel mai mult. Nu mai tine în tine, pentru ca uneori lucrurile devin realitate doar daca le transpui în cuvinte, în afirmatii, în declaratii de credinta. Esti acum pus în fata unui astfel de discurs, de parca cineva apare în calea ta si te întreaba foarte ferm: tu ce doresti? Trebuie sa ai forta de a spune cu încredere, nu pentru ca ar sta în puterea acelei persoane sa-ti realizeze dorintele, ci a le recunoaste public, a le spune cu voce tare e semn ca ai încredere în visele tale si daca deja la expui si altora, înseamna ca ai pornit deja spre împlinirea lor. A spune ce vrei si sa le lasi doar la nivel de vis, nu e în avantajul tau, deci spune si apoi construieste!

Horoscop 2 ianuarie 2015 – Gemeni
Adu-ti aminte de cate ori ai asteptat ceva de la viata si ai primit doar pentru ca ai avut încredere în forta visului tau de realizare. Fa la fel si acum, tocmai pentru ca ai deja antecedente foarte bune, si investeste toata forta gandului tau pozitiv într-o singura directie. Ceea ce pornesti acum va duce usor spre succes datorita modului foarte optimist în care privesti lucrurile, deci hai, la drum cu capul sus, tragandu-ti energia si motivatia din vechile tale succese. Stii bine ca se poate, stii bine ca ai reusit si altadata în situatii similare, deci ajunge doar sa repeti reteta cu aceeasi pasiune vie! Trecutul e sursa energiei tale actuale.

Horoscop 2 ianuarie 2015 – Rac
Învata sa renunti la nu, învata sa transformi fiecare declaratie pe care o faci în afirmatie, pentru ca energia cuvantului Da va fi fantastica. Ceea ce pornesti acum, ceea ce visezi sa atingi, ceea ce se prefigureaza la orizont este posibil numai daca îmbraci fiecare gand într-o haina pozitiva, stralucitoare, încrezatoare. Poti orice îti propui, nu exista nici nu pot, nici nu stiu, ci doar o singura directie: spre reusita. Din momentul cand vei folosi cuvantul da cu încapatanare, cu insistenta, chiar si spre iritarea tuturor, vei vedea ca miracolele încep sa se arate. Spune da, asa, mai tare!

Horoscop 2 ianuarie 2015 – Leu
Nimic nu se construieste peste noapte. Ca atare nici relatia pe care tocmai o începi acum nu poate ajunge la punctul sau maxim cat ai clipi. Ai rabdare, investeste tot ce ai mai bun în ea, fa în asa fel încat sa va cunoasteti mai bine. Fiecare zi care trece mai pune o caramida la relatia voastra, deci trebuie sa fii constient ca nici nu poti spune foarte clar, deocamdata, încotro mergeti. Important e ca relatia evolueaza frumos în fata ta, dar e cale lunga pana îsi va arata adevarata valoare. Orice prietenie, orice iubire, orice colaborare, orice relatie e o scoala: învatati amandoi, predati amandoi la aceasta scoala.

Horoscop 2 ianuarie 2015 – Fecioara
Nu astepta ceva anume doar dintr-o singura directie, pentru ca s-ar putea ca paleta de optiuni sa fie mai larga decat o vezi tu acum. Astepti iubire de la o anumita persoana, astepti vesti bune doar dintr-o singura directie, îti legi asteptarile de o singura pasiune, or lucrurile bune pot aparea din sute de directii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ti seta visele spre un unic scop, pentru ca ar putea trece pe langa tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata sa primesti si lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot asa cum trebuie sa fii gata sa renunti la alte idei, pentru ca nu sunt singurele bune în aceasta situatie. Ia vezi cate feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obisnuinta de fiecare data!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top