Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 20 ianuarie 2014

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Berbec
Ia-le pe toate mai lent, pentru ca graba nu e deloc binevenita in situatia de fata. Totul se cladeste incet, pas cu pas, si cu cat ai mai mult timp la dispozitie, cu atat ai sanse mai mari sa ajungi la rezultate durabile de care sa fii mandru. Ai alaturi de tine un colaborator matur si de incredere care nu se grabeste catusi de putin si incerci sa actionezi la fel ca acesta. E o actiune de lunga durata care va cosuma mari resurse de energie, tocmai de aceea trebuie sa te organizezi foarte bine ca sa nu dai nimic peste cap.

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Taur
Apare soarele si pe strada ta printr-o veste de milioane care te face sa spui ca esti fericit. Se rezolva ca prin farmec o problema de familie iar surprizele neplacute ce ar mai putea da buzna in program vor gasi o rezolvare extrem de rapida, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Te poti trezi cu musafiri neasteptati, dar vizita lor iti va face multa placere, tocmai pentru ca e o surpriza aparte in program. O veste foarte buna te ia prin surprindere si face din aceasta zi un real motiv de sarbatoare!

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Gemeni
Poate fi o zi de succes la serviciu caci valoarea ta isi va lasa amprenta pe tot ceea ce faci. Sefii vor fi impresionati de realizarile tale, clientii vor fi multumiti de felul cum iti onorezi datoriile fata de ei iar elogiile la adresa ta nu vor intarzia sa apara. Nu faci prea mari eforturi pentru a iesi in evidenta, ci pur si simplu stralucesti. Ajunge doar sa faci un pas in fata si reflectoarele se vor indrepta inspre tine, pentru ca ai ceva de spus si trebuie neaparat sa arati lumii ce stii. Lasa modestia la o parte!

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Rac
Ai castig de cauza intr-o confruntare de idei sau de forte. Iei nota buna intr-o competitie sau iesi primul intr-o lupta apriga in care te remarci prin forta de convingere pe care o degaji, prin stapanirea de sine si, de ce nu, prin superioritatea pregatirii in fata rivalilor tai. Esti de departe cel mai bun, totul e sa ai si indrazneala de a-ti arata mai mult valoarea. O intrevedere pentru un job mai bun, un examen sau o competitie in care trebuie sa-ti masori cunostintele cu ale altora sau un curs de specializare cu rezultate promitatoare te au printre favoriti.

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Leu
Iubirea cere adeseori sacrificii, deci lasa orgoliile la o parte si fa precum si-ar dori cel drag. Daca fiecare se incapataneaza si o tine numai pe a lui, nu se poate ajunge la niciun consens iar armonia din cuplu are mult de suferit. De data aceasta, tu esti cel care trebuie sa cedeze facandu-i pe plac celui pe care il iubesti. Nu esti convins ca si el ar face la fel pentru tine, dar, cel putin acum, e indicat sa mai treci cu vederea diversele detalii care nu-ti convin.

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Fecioara
Obstacolul care apare azi in calea ta nu poate fi trecut, cel putin deocamdata, de aceea poate ar fi mai bine sa pui punct aici decat sa insisti sa mai salvezi ceva. Daca te lasi coplesit de gravitatea momentului, e foarte posibil sa renunti, dar te vei detasa cu greu de acest esec. Ai ceva de invatat din toate acestea, ca data viitoare sa nu mai ajungi aici. Fii pregatit sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri pentru ca nu-si mai are rostul de acum inainte.

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Balanta
Esti stimulat de o persoana cu autoritate sa te implici mai serios in actiunea inceputa, ori pentru ca te apropii de un termen limita si nu mai ai mult timp la dispozitie, ori pentru ca te vede un pic mai dezinteresat. Va avea un efect bun asupra ta, pentru ca te va ajuta sa lasi apatia la o parte si sa pui mai serios umarul la treaba. E un exemplu demn de urmat, pentru ca nu e genul de om care da ordine, ci e cel care arata pesonal spre ce trebuie sa mearga ceilalti.

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Scorpion
Calatoriile acestei zile pot fi stresante, pentru ca intri in contact cu oameni nervosi care nu stiu sa apeleze la alt ton decat la cel autoritar si agresiv. Daca te prind si pe tine intr-o pasa proasta, conflictul e gata sa rabufneasca de la orice. Cele mai mari tensiuni se resimt in trafic, deci ai grija cum conduci, pentru ca multi iti vor face sicane si te-ai putea trezi implicat in vreun incident nedorit din cauza neatentiei altora. Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu rabdare si cu rezerve de timp, pentru ca va fi o calatorie plina de peripetii si motive de iritare.

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Sagetator
Daca ai familia strans unita in jurul tau, vei trece peste orice impas cu capul sus, deoarece schimbul de energii care se creeaza simplifica si usureaza chiar si cele mai dificile momente. Unitatea cuplului depinde mult de capacitatea fiecaruia de a face tot ce-i sta in putinta de dragul celuilalt. Si tu participi trup si suflet la problemele partanerului, si el se implica profund in ceea ce te preocupa, iar acest schimb reciproc este benefic pentru a lega si mai mult relatia. Te poti baza pe cei dragi din familie, la nevoie!

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Capricorn
Reusita de astazi are un efect exceptional asupra psihicului tau iar emotia creste cu fiecare ladua care vine de la cei din jur. Esti stimulat sa mergi mai departe, daca ai ajuns atat de bine pana aici, dar esti coplesit de senzatii puternice. Daca simti nevoia sa plangi de fericire, fa-o, nu te mai gandi la impresia pe care o lasi in jurul tau. Vestile care vin astazi de pretutindeni sunt foarte bune si au un efect profund, caci scot la iveala sensibilitatea pe care uneori nu vrei s-o arati.

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Varsator
Faci echipa buna cu un tanar care te completeaza excelent. Fiecare intra in aceasta afacere cu alte calitati, ca atare va veti aprecia foarte mult unul pe altul. Ceea ce nu stii tu sa faci, stie partenerul, tot asa cum tu intri in acest tandem cu alte cunostinte decat celalalt. Nu ezita sa ceri ajutorul atunci cand nu detii informatii in planurile pe care nu le stapanesti si nu refuza invitatia vreunui amic de a i te alatura intr-un scop comun. Din unirea fortelor voastre apar rezultate foarte bune.

Horoscop 20 ianuarie 2014 – Pesti
Simti ca iti calci pe inima pentru a accepta ajutorul unei persoane, pentru ca ai si tu orgoliul tau si nu iti vine sa admiti ca ai avea nevoie de sprijin. Totusi, e o problema in care cineva te poate ajuta cu un sfat bun, ca atare nu te incapatana sa o tii doar pe a ta si sa spui ca te descurci singur, cand interventia acestuia chiar te poate scoate la liman. Oricat de greu ti-ar fi sa recunosti ca nu gasesti singur solutia, mai bine te folosesti de sfaturile bune primite ca sa rezolvi mai repede problema, si dupa aceea vei vedea tu cum iti repari imaginea creata, deoarece ai senzatia ca toti cred acum despre tine ca esti neputincios si slab.

Sursa: Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top