Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 20 martie 2017

Horoscop

Horoscop 20 martie 2017

Horoscop 20 martie 2017. Sagetatorii trebuie sa demonstreze cat de puternici sunt. Citeste previziunile pentru 20.03.2017.

Horoscop 20 martie 2017 Berbec

Vestile care vin astazi de departe au o semnificatie cu totul speciala asupra ta, pentru ca te impresioneaza la maximum. Poate sunt vesti importante despre cei dragi de peste hotare care te misca atat de mult, incat esti in stare sa urci in primul avion si sa ajungi la ei, acolo! Pe de alta parte, si calatoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasari pe care le programezi astazi pentru perioada urmatoare au o influenta majora asupra psihicului tau, pentru ca genereaza o stare de nerabdare fantastica, de parca nu mai poti astepta pana ce ajungi la destinatie. Daca ai putea, ai porni acum la drum!

CITESTE AICI: SFATUL ZILEI DE 20 MARTIE

Horoscop 20 martie 2017 Taur

Participi la o petrecere adunata in jurul unui motiv frumos de fericire. Cineva trece prin momente superbe si simte nevoia sa impartaseasca fericirea sa cu altii. Esti si tu invitat sa te alaturi si o faci cu inima deschisa, bucurandu-te sincer pentru vestile bune aflate. E o sarbatoare a zambetului, un motiv de amuzament, o ocazie de a rade cu pofta, pentru ca toata lumea e libera sa se manifeste in voie. Chiar se simte un aer copilaros, nastrusnic, in preajma ta, de parca toti au uitat ce varsta au si simt nevoia sa se distreze, sa se joace un pic!

Horoscop 20 martie 2017 Gemeni

Tot amani un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simti foarte pregatit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauti scuze sa scapi de raspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu detii toate resursele necesare si, daca intri acum in competitie, nu vei lua nota maxima. E bine sa recunosti deschis ca nu esti pregatit si sa ceri o amanare a termenului, decat sa te implici si sa nu faci fata asa cum ai dori. Pe de alta parte, poate amanarea vine pur si simplu asa, din senin, fara sa ceri tu o derogare, ca atare e un noroc pentru tine ca ti se mai ofera un ragaz. Profita de el si aduna repede resursele lipsa!

Citeste si: Horoscop Minerva saptamana 12 – 19 martie 2017

Horoscop 20 martie 2017 Rac

O vorba aruncata te raneste profund, dar, inainte de a-l cataloga ca cel mai mare dusman pe cel care ti-a spus-o verde-n fata, mai bine te-ai gandi la mesajul pe care ti-l transmite. Chiar daca nu suna chiar asa cum ti-ar placea, chiar daca are la baza o critica sau o mustrare, chibzuieste asupra cuvintelor sale, pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate. Iti spune unde ai gresit, te trage de maneca sa nu mergi mai departe intr-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, daca unii iti spun nu cu incapatanare, intreaba-te daca nu cumva refuzul lor e in beneficiul tau, de fapt.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top