Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 20 septembrie

Stiri

Horoscop 20 septembrie

Horoscop 20 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 20.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 20 septembrie 2014- Berbec
Trebuie sa lupti pentru adevar, nu ti se va oferi nimic pe tava fara un efort sustinut si perfect legal! Incepe sa aduni dovezi in favoarea corectitudinii faptelor tale, apeleaza la documente scrise, incontestabile si la martori cheie, gandeste-te la o adevarata strategie perfect legala pentru a-ti demonstra nevinovatia, in cazul in care ai avut ceva de pierdut. Orice demers care are ca scop scoaterea adevarului la lumina, se poate solda cu un succes deplin, daca nu te abati de la reguli si de la legi. Nici nu te gandi la mijloace incorecte: acestea dau gres imediat si risti sa pierzi tot!

Horoscop 20 septembrie 2014- Taur
Iubirea te stimuleaza la gesturi de care, uneori, nici tu nu stiai ca esti capabil. Esti pregatit de o initiativa de zile mari prin care vrei sa-i demonstrezi celui drag de ce esti in stare pentru el, pentru relatia voastra, si ai fi de-a dreptul incantat sa vezi ca si el se implica la fel de entuziast si de tonic in planul propus de tine. Impreuna veti fi capabili si sa mutati muntii din loc, pentru ca iubirea poate fi motorul principal de energie pentru voi doi, care va impinge la adevarate minuni! Iubirea, de fapt, face minuni, si te vei convinge si tu, inca o data de asta, pregatit de orice ti s-ar cere de catre sau pentru cel drag!

Horoscop 20 septembrie 2014- Gemeni
Esti neglijent cu chestiunile financiare si a tendinta de a le trata cu indiferenta, ca si cum nu te-ar preocupa, dar aceasta atitudine poate fi paguboasa. Daca nu te trezesti la timp, ori nu calculezi corect unele sume, ori accepti sa cumperi un obiect fara sa te uiti la pret sau la calitate, ori bati palma pentru o afacere fara sa te informezi atent cu privire la adevarata valoare a acelei tranzactii, ca atare poti face gafe majore cu banii tai, si totul doar pentru ca ai impresia, la prima vedere, ca totul e banal, lipsit de riscuri, subestimand gravitatea anumitor situatii. O infima eroare de calcul poate ave efecte grave mai tarziu, deci nu te juca asa cu banii!

Horoscop 20 septembrie 2014- Rac
Ar fi bine sa profiti de o zi libera pentru a iesi undeva sa iei aer proaspat, sa faci putina miscare, sa-ti incarci bateriile, si unde ar fi cel mai bine daca nu in natura? Indiferent cum e vremea, merita sa-ti faci drum spre un loc cu o conotatie speciala pentru sufletul tau, la tara la bunici, in padure sau in parc, la biserica, intr-un decor ce-ti inspira tihna si relaxare. Evident, una din cele mai frumoase preocupari este legata si de copii, deci dedica-te lor cu toata fiinta, pentru ca si efectul lor asupra ta va fi benefic.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top