Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2015

Horoscop anual

HOROSCOP 2015 BALANTA

HOROSCOP 2015 BALANTA. E un an în care nu merită să-ţi faci griji de nici un fel: nici legate de bani, nici legate de dorinţele tale care încă nu au ajuns acolo unde visai, nici legate de eventualele situaţii care nu au ieşit chiar aşa cum ai fi dorit din cauza intervenţiei nepotrivite ale unor oameni în treburile tale. E un an în care trebuie să lupţi pentru a demonstra adevărul peste toate planurile existenţei tale, să faci totul corect, cinstit, legal, să lupţi pentru adevăr. Dacă tu consideri că ai fost cumva defavorizat de în ultimii ani, acum e momentul perfect pentru a restabili dreptatea şi a obţine ceea ce ţi se cuvine, indiferent pe ce plan ai fi resimţit prejudiciul. Poate ţi se cuvin nişte bani care ţi s-au luat pe nedrept, poate vrei să recâştigi inima cuiva pe care l-ai pierdut fără vină, poate ai cerut cândva ceva de la viaţă, dar nu ai fost pe deplin răsplătit, deci lasă grijile deoparte şi cere-ţi drepturile. Adevărul poate fi de partea ta cu singura condiţie ca şi tu să fii un exemplu de moralitate şi corectitudine. Tot ce faci ca la carte, perfect corect şi cinstit, nu poate ieşi decât foarte bine, ca atare adu-ţi aminte să urmezi numai căile drepte care te duc la atingerea scopurilor tale. Unele lucruri pot fi atinse mai uşor decât ai crede, deci nu te crampona de piedici sau amânări, ci lasă-te condus de viaţă în direcţia dorită. E un an în care descoperi că rugăciunile tale au fost ascultate şi roadele încep să se arate în modul cel mai palpabil. Ai aşteptat tu ceva vreme, dar a meritat, pentru că acum se văd roadele acestei prelungi aşteptări. A venit vremea să râzi că ţi-ai făcut atâtea griji înainte!

HOROSCOP 2015 BALANTA. Datorită prezenţei lui Saturn şi a lui Jupiter în zodii de foc, se poate vorbi de un an de progres pentru tine, deoarece aceste planete trimit către tine aspecte benefice, de susţinere, de dinamizare, de curaj, deci nu trebuie decât să vrei să porneşti la drum în orice direcţie nouă dorită.

HOROSCOP 2015 BALANTA. Cea mai intensă perioadă poate fi tot finalul de an, după 2 septembrie, pentru că aceste luni sunt caracterizate de trecerea, pe rând, una câte una, a celor 4 planete rapide de pe cer – Mercur (acesta chiar de două ori, prin retrogradare), Soarele, Venus şi Marte – prin zodia ta, ceea ce te va pune în prim planul astral. Sigur că te simţi excelent cu Venus, propria ta planetă guvernatoare aici, în casa proprie în noiembrie-decembrie deci, dacă ai planuri mari de început, proiecte majore de construit, ţeluri mari de atins, dorinţe de împlinit, profită din plin de acest interval când primeşti idei, inspiraţie şi energie din belşug. Marte, cel puţin, nu trece decât o dată la doi ani pe aici, ca atare îl aştepţi de ceva vreme să-ţi ridice iar moralul, să-ţi dea chef de viaţă, să te împingă la schimbări şi noutăţi în viaţa ta, ceea ce va marca tot finalul de an 2015. Stă în mâna ta schimbarea, trebuie doar să vrei!

HOROSCOP 2015 BALANTA. Prezenţa Nodului Nord, în continuare, în zodia ta până pe 10 octombrie încheie un ciclu complet de destin şi, odată cu luna octombrie, se poate spune că extragi o concluzie importantă. Priveşti înapoi, la ce ai devenit tu în ultimii 9 sau 18 ani şi poţi spune mai clar dacă eşti sau nu mulţumit de nivelul atins. Nodul Nord nu a mai trecut pe aici de prin 1996, deci e un tranzit rarisim şi care are efecte majore asupra ta, de parcă ţi-ai reformula, remodela, clarifica modul de a fi, de a trăi, de a te comporta, direcţia de mers, deciziile de luat, deci fii sigur că Nodul Nord nu a trecut degeaba pe aici: a schimbat sau a echilibrat întreaga ta existenţă. Ce ai învăţat în ultimii 2 ani, de când Nodul Nord îţi traversează zodia, nu ai învăţat poate într-o viaţă, ca atare poţi înţelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. Poate te-ai schimbat mult, poate doar ai acceptat ceea ce eşti, poate ţi-ai asumat nişte lecţii, dar a fost, în general, o etapă binefăcătoare, pentru că s-au aşezat pe un teren solid multe planuri ale vieţii tale.

HOROSCOP 2015 BALANTA. Pe 25 august vine în zodia ta Luna Neagră, ultima sa vizită a acesteia prin Balanţă fiind prin 2006-2007, deci iată un al aspect rarisim care te vizează direct! Interesant e că se vor întâlni aici şi Luna Neagră, şi Nodul Nord. E o conjuncţie de zile mari, undeva între august-octombrie. Ultimul aspect de acest gen a avut loc prin 2009, dar în cu totul altă zodie, ca atare se poate spune că acest aspect, care să te vizeze pe tine direct, nu a mai avut loc niciodată! Ca atare trebuie să-l priveşti cu seriozitate şi mai ales cu calm, pentru că nu va veni cu nimic rău, ci doar cu o slăbire a capacităţii tale de decizie. Vei fi influenţat de incertitudini, de suspiciuni, care vor şubrezi forţa ta de a spune ferm ce doreşti, încât să nu te mire că vei trece printr-o perioadă de derută, de nesiguranţă, privind înapoi spre deciziile luate şi nemafiind atât de sigur de ele. Nu te răzgândi, nu schimba direcţia tocmai acum, pentru că s-ar putea ca tu să fi luat deja cele mai bune decizii şi doar frica e cea care te face acum să te întorci din drum. Ai ales, continuă, nu te mai gândi dacă a fost bine sau nu. Temerile şi propriile slăbiciuni te vor face să rătăceşti un pic printre propriile alegeri făcute, crezând că ar fi existat şi alte variante, dar nu: mergi pe calea deja aleasă!

Citeste horoscopul integral pe Acvaria.com

2 Comments

2 Comments

  1. George

    2014-12-23T19:14:39+02:00 at 2014-12-23T19:14:39+02:00

    horoscop ciordit de pe acvaria.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top