Connect with us

Revistateo.ro

horoscop

Horoscop

Horoscop 2015 de SFARSIT DE AN. Vezi ce iti rezerva lunile octombrie, noiembrie si decembrie, in functie de zodie!

Horoscop 2015 – ultimele trei luni – vezi ce ti-au pregatit astrele pentru sfarsitul acestui an!

Iata ce iti rezerva destinul pentru finalul acestui an si cum sa te pregatesti pentru 2016.

HORORSCOP 2015: OCTOMBRIE

In octombrie, astrele tin cu Racii, Sagetatorii si Pestii. Aceste zodii sunt favorizate de astre si au o luna linistita si noroscoasa. Cel mai rau stau Balantele si Leii!

Vezi ce iti prevad astrele in luna octombrie 2015!

BERBEC

Vei avea o perioada buna din punct de vedere financiar, asa ca vei putea face cateva achizitii. Daca alegi sa investesti banii in ceva de durata, vei face un pas important pentru viitorul tau!

CITESTE SI: Horoscop matrimonial – ce fel este partenerul tau in functie de ZODIE?

VEZI SI: HOROSCOP CHINEZESC 2016: Taurii, Gemenii și Fecioarele – momente CRUCIALE

TAUR

Pentru tine octombrie este un punct de cotitura pentru relatia de cuplu. Poti sa ai o supriza placuta, precum vestea unei sarcini sau o cerere in casatorie. De asemenea, e o perioada prielinica pentru investitii mari – o casa sau o masina!

GEMENI

Iti place atat de mult sa iti ajuti rudele si apropiatii, incat o problema de familie aproape ca te bucura. Reusesti sa legi niste legaturi rupte de mult datorita generozitatii tale!

RAC

Luna octombrie vine plina de noroc pentru tine! In sfarsit, vei gasi o persoana care sa te inteleaga si sa iti fie aproape. In plus, pe plan profesional, se vor ivi o multime de oportunitati!

LEU

Atentie la cheltuieli! Daca ramai fara bani acum, ce te faci de sarbatori? Mai bine plateste o excursie pentru Craciun sau Revelion, caci astrele te ajuta sa calatoresti cu bine!

FECIOARA

Jupiter a iesit din Fecioara, lucru care inseamna ca norocul nu prea mai e de partea ta. Ai parte de o perioada mai sumbra, care te face sa iei decizii gresite. Mai bine amana hotararile importante pentru luna viitoare.

BALANTA

Pe plan profesional, ai o multime de probleme. Duci o lupta crunta cu cei din jur pentru a-ti expune ideile, insa nu prea reusesti sa ii convingi de utilitatea lor.

SCORPION

Nu ai destula energie pentru a-ti rezolva problemele, asa ca preferi sa le amani. Daca le lasi prea mult in asteptare, risti sa ajungi la sfarsitul anului cu dureri de cap ingrozitoare. In acest caz, „nu lasa pe maine” e cat se poate de valabil – ia taurul de coarne!

SAGETATOR

Ai atat de mult noroc in octombrie, incat nu prea trebuie sa iti bati capul ca sa ai succes. Mai bine te apuci de un hobby, ca sa nu te plictisesti!

CAPRICORN

Va trebui sa depasesti o situatie dificila si neasteptata. Cel mai probabil va fi in zona familiei sau a relatiilor, care este extrem de defavorizata de astre in aceasta luna. Mentine-ti calmul!

VARSATOR

Mergi pe aceesi directie, caci te indrepti spre succes. Datorita spiritului pozitiv si dorintei de munca, vei reusi sa demonstrezi ca faci bine ce faci!

PESTI

Vei avea o perioada in care vei simti ca plutesti: lucrurile se aranjeaza de la sine si tu nu trebuie sa faci nimic. De-ar fi mereu asa, nu?

Citeste HOROSCOPUL PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2015 pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2 3

3 Comments

3 Comments

  1. Lilia

    2015-10-03T21:30:16+03:00 at 2015-10-03T21:30:16+03:00

    de ce nu mai pot citi nici un articol de pe site?

    • carmen

      2015-10-04T20:41:29+03:00 at 2015-10-04T20:41:29+03:00

      Incearca sa dezactivezi ad block.

  2. elena

    2015-10-06T01:20:37+03:00 at 2015-10-06T01:20:37+03:00

    acelasi lucru mi se intampla si mie,nu pot citi,,cum s edezactiveaza ad block

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top