Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

HOROSCOP 21 AUGUST

Horoscop 21 august 2014 – Citeste Horoscopul din 21.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 21 august 2014 – Berbec
Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!

Horoscop 21 august 2014 – Taur
Vezi cu ochii tai ca un vis in care ai investit energie se duce de rapa si e normal sa fii incercat de regrete si tristete. Nu e chiar asa de grav pe cat pare, e doar un impas trecator ce te face sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe. Lasa lucrurile asa cum sunt deocamdata, chiar daca nimic nu mai evolueaza. O pauza poate fi de bun augur pentru a te detasa de miezul evenimentelor si, dupa o vreme, sa descoperi ca sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii excelente. Acum nu, esti in pasa proasta, ceva lipseste pentru a crede din nou in sansele tale, de aceea nu trebuie sa decizi nimic major, ca sa nu regreti mai tarziu.

Horoscop 21 august 2014 – Gemeni
Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de a aluneca incet spre deceptie. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca tot e ceva decat nimic, pentru ca sigur exista un avantaj in ceea ce ti se ofera la efortul depus, chiar daca nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumatatea plina a paharului cantareste mult mai mult decat crezi. Bucura-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obtinut deja, spunand ca de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, si inca suficiente, dar daca pretentiile tale sunt mult prea ridicate, risti o dezamagire.

Horoscop 21 august 2014 – Rac
Nu te grabi, caci nu iese nimic bun daca incerci sa sari peste etapele firesti, ca atare ia-o incet, pas cu pas, spre tinta propusa. Daca vezi ca apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarma s-o lasi mai moale, sa nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca nu se ajunge usor acolo unde doreai! Este un proces de lunga durata, care uneori nici nu pare sa inainteze, ci treneaza pe un nivel stabil, dar vei vedea ca, in situatia de fata, se potriveste perfect zicala incetul cu incetul se face otetul. Cu calm si cu rabdare, totul se ridica pe un fundament mai trainic.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top