Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 26 septembrie

Stiri

Horoscop 21 septembrie

Horoscop 21 septembrie

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – BERBEC
Desi lumea din jur are un motiv de sarbatorit, tu nu te simti in largul tau, de parca ai avea o mare povara pe suflet. Fa un efort sa te integrezi si tu in acest mediu vesel, pentru ca te va ajuta sa uiti de toate si sa nu mai conteze nicio problema care te macina. Ai si tu nevoie de putina destindere, iar atmosfera din jurul tau ar fi perfecta pentru a te relaxa, ca atare tu trebuie sa fii cel care se straduieste sa lase grijile la o parte. Veselia lor e molipsitoare, dar trebuie si tu sa vrei sa o primesti in inima ta!

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – TAUR
Indiferent din ce tabara faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o buna cooperare cu cei din generatia diametral opusa. Cei aflati la diferente mari de varsta pot conlucra perfect astazi, pentru ca si unii si altii au ceva de invatat de la ceilalti. Cel matur va arata mai multa intelegere pentru ca a fost si el candva tanar si accepta spiritul revolutionar al celor tineri, iar cel inca novice recunoaste experienta si superioritatea celui matur, ca atare din aceasta uniune de forte nu se poate naste decat ceva constructiv, reciproc avantajos.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – GEMENI
Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor in avantajul tau, va avea efecte exact contrarii, pentru ca cel care vrea sa te ajute azi, mai degraba strica. El crede ca iti ofera sfaturi utile, ca iti ridica moralul, ca iti da exemple bune de urmat, dar o face intr-o forma atat de nepotrivita, incat binele face mai mult rau! Poate nici nu aveai nevoie de interventia sa, dar, din exces de zel, el se baga in treburile tale dorind sa-ti fie de ajutor, in felul lui, dar nu reuseste. Mai bine te-ai descurca de unul singur decat cu tovarasi care mai mult te incurca, deci alege-ti cu grija companionii. Unii chiar nu sunt adecvati situatiei in care te afli.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – RAC
Planul la care muncesti de atata vreme incepe sa schiopateze, semn ca nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul sa faci o schimbare de directie, daca tot vezi ca nimic nu se mai misca. A continua in acelasi stil nu ar insemna decat un consum inutil de energie. Constiinta si experienta iti transmit ca nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul sa schimbi macazul, dar, din comoditate, parca nu esti inca pregatit. Daca nu o faci din vointa proprie, se vor ivi atat de multe piedici, incat vei fi obligat de imprejurari sa faci schimbarea, deci pune in balanta cum e mai bine: decizi tu sau decid altii pentru tine?

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – LEU
Te simti bine in pielea ta, datorita unui nivel de energie foarte ridicat pe care il poti valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitiva, increderea absoluta in tine insuti, optimismul care ti se citeste pe chip au la baza o stare de sanatate foarte buna. De fapt, toate merg mana in mana, inlantuite: confortul fizic genereaza pace sufleteasca si armonie cu propria persoana, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care esti, ca individ, ca om, ca parte din Univers. Fa tot posibilul sa mentii aceasta stare de echilibru pe toate planurile fiintei tale: fizic, mental, emotional, spiritual.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – FECIOARA
Ce sansa apare azi in calea ta! Poate fi vorba de o intalnire care iti poate imbunatati toata ziua! Daca pornesti cu un sentiment de oboseala si apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvantul potrivit sau gluma adecvata pentru a-ti readuce zambetul pe buze, perfect pentru o zi de succes! Stai de vorba cu lumea, pentru ca dialogul purtat pe un teren pasnic si amuzant va avea efecte excelente asupra starii tale psihice. Dai randament mai bun daca ai pe cineva alaturi cu care sa discuti si sa te sfatuiesti in permanenta, pentru ca asa nu te simti singur, iar suportul celor care tin la tine conteaza enorm!

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – BALANTA
Discuta cu ceilalti despre planurile tale pentru ca, momentan, nu detii toate informatiile pentru a le pune in aplicare. Va aparea cineva cu mai multa experienta care iti va transmite exact pontul de care aveai nevoie. Nu e o rusine sa recunosti ca nu stii ce e de facut in anumite situatii, deci cere sfaturi, cere ajutor, intreaba in stanga si-n dreapta pana dai de omul potrivit care detine cheia la intrebarea ta cea mai dificila. Din relatia cu ceilalti ai multe de invatat iar ceea ce urmeaza sa descoperi, va deveni mai apoi sursa de intelepciune si pentru altii, pentru ca vei transmite si tu, mai departe, ceea ce afli acum.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – Scorpion
Din sfera profesionala vin tot soiul de situatii cotroversate. Este bine sa fii prezent si prudent in orice eveniment cu multa lume, fie ca este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. De fapt esti provocat de catre ceilalti sa iti reformulezi sistemul valorilor morale si sociale. Fii deschis schimbarilor de orice fel.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – Sagetator
Esti interesat zilele acestea de tot ce este legat de strainatate. Poate fi vorba despre planuri de călătorie, dar si despre abordarea unui program de instruire personala sau profesionala. In orice situatie te-ai afla se recomanda prudenta, deoarece ratiunea iti joaca feste. Este bine sa te sfatuiesti cu cei dragi sau cu persoane experimentate in ale vietii cotidiene.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – Capricorn
Zilele acestea se pare ca trebuie sa te ocupi de analizarea bugetului de venituri si cheltuieli. Au prioritate achitarea facturilor, texelor, datoriilor de orice fel. Posibil sa fii tentat de planuri de investitii pe termen lung sau de luarea unui credit bancar. Implica-te in asa ceva numai daca ai absoluta nevoie. Intotdeuna exista o a doua solutie pentru orice situatie de viata.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – Varsator
Relatiile parteneriale se cer degraba reformulate. Posibil sa iasa la iveala neplaceri serioase vizavi de actiunile comune cu altii. Dar si relatia cu partenerul de viata este pusa sub lupa in aceasta perioada. Este bine sa te gandesti in taina, pe cine sau ce proiect comun cu altii mai pastrezi in viata ta. Oricum, schimbari parteneriale vor avea loc.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE – Pesti
Pe de o parte activitatea profesionala, pe de alta sanatatea sunt temele principale ale acestui final de saptamana. Intr-un anume fel, persoana iubita sau copiii iti dirijeaza actiunile si deciziile in segmentele de viata amintite. Fii prudent, deoarece exista un risc crescut de erori, atat in relatiile de munca, cat si in privinta ingrijirii sanatatii tale.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top