Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 22 februarie 2014

Horoscop 22 februarie 2014 – Berbec
Uneori e bine sa pastrezi o oarecare urma de discretie asupra surselor tale de venit, pentru a nu starni invidii inutile. Esti tentat sa te lauzi cu o reusita financiara sau cu o investitie de zile mari, ceea ce nu va fi privit cu ochi buni de cei care nu sunt pe acelasi nivel. Nu vorbi despre bani astazi, chiar daca ai avea suficiente motive de satisfactie, deoarece ai in preajma cateva persoane care sunt intr-o mare prapastie financiara si ar putea incepe sa te judece sau sa gandeasca vrute si nevrute despre felul in care ti-ai castigat banii.

Horoscop 22 februarie 2014 – Taur
Faci planuri marete pentru perioada urmatoare, cu mult entuziasm si datorita contributiei celor din jurul tau care au incredere deplina in ceea ce vrei sa atingi. Daca si ei participa cu ceva, lucrurile vor evolua cu atat mai repede. Rezultatele bune se intrezaresc deja si te motiveaza sa tragi tare. Stimulati-va unii pe altii pentru roade cat mai rapide, pentru ca vei prinde un val ascendent ce va va trimite direct la tinta mai repede decat ai putea crede!

Horoscop 22 februarie 2014 – Gemeni
Tu esti decis sa pui punct aici unei actiuni, dar vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti inainte de a spune adio. Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine. Daca motivatia vine, totusi, de undeva, vei reusi sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca acum crezi din nou ca exista o solutie! Nu te opri, chiar daca acum iti lipseste energia si curajul, ci cere ajutorul!

Horoscop 22 februarie 2014 – Rac
Bucura-te de linistea care s-a lasat in casa ta pentru a sta de vorba pe indelete si a pune tara la cale in familie. Chiar daca ai putea spune ca e o zi dedicata rutinei, de-a dreptul plictisitoare, vei descoperi cat de multe lucruri se pot face cand nimic urgent sau stresant nu te preseaza de la spate. Ocupa-te de acele lucruri care stateau pe loc de la o vreme, pentru ca aveti cu totii starea necesara de a le analiza la bani marunti si a descoperi eventualele nereguli. Nu grabi cu nimic lucrurile, multumeste-te cu monotonia!

Horoscop 22 februarie 2014 – Leu
Ai o directie clar stabilita de mers, dar nu-ti convine. Parca ai dori altceva sau poate cineva din jur iti propune o alta idee care ti se pare mult mai interesanta. Nu renunta la prima varianta, incearc-o sa vezi unde duce, si doar dupa ce vei da piept cu cine stie ce piedici sa te gandesti si la planul de rezerva. Nu e solutia cea mai buna sa abandonezi un drum deja inceput doar pentru ca te atrage altul, ci te poti ocupa, cumva, de amandoua, succesiv. Dupa prima incercare, poate vei descoperi daca merita sau nu sa incerci si a doua varianta.

Horoscop 22 februarie 2014 – Fecioara
Nu te grabi sa extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui raspuns care, la prima vedere, te dezamageste. E posibil ca dupa o vreme sa mai apara informatii care sa repare situatia de acum, incat vei regreta ca te-ai pripit in concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aseza pe teren sigur, ca atare, in cazul problemei care te framanta acum nu se poate spune ca ai ajuns inca la nivelul cel mai bun. Sunt probele inerente de pe parcurs ca in final sa primesti exact rezolvarea cuvenita. Mai ai rabdare inainte de a spune ce crezi despre aceasta situatie.

Horoscop 22 februarie 2014 – Balanta
Nu iti convin multe lucruri din ce se petrece in jurul tau, de aceea arati lumii o fata mai mereu bosumflata, nemultumita, suparata, pe care nimeni nu reuseste sa o mai relaxeze cu un zambet. Te lasi coplesit de griji, de probleme, de tot felul de aspecte negative pe care altii nici nu le observa, dar asa e firea ta… Poate chiar ai motive sa fii trist, de parca nu-ti ies treburile asa cum ai fi dorit si de aceea dai senzatia ca ti s-au inecat toate corabiile. Ai avea nevoie de o raza de speranta care sa te readuca la normal, dar desi ea poate sa apara, tu nici n-o vezi.

Horoscop 22 februarie 2014 – Scorpion
Te poti impotmoli intr-o multime de lucruri marunte incat vei pierde timp pretios fara rost. Mai bine le ignori, chiar daca mai cauti uneori nod in papura, dar, de data aceasta, a te apleca spre aceste maruntisuri nu e deloc in avantajul tau. Nu descoperi nimic folositor din analiza ta minutioasa, ci doar informatii eronate, piste false si minciuni inofensive. Prefa-te ca nu le vezi, ca sa nu-ti consumi energia pe lucruri atat de minore care ar merita trecute cu vederea!

Horoscop 22 februarie 2014 – Sagetator
Ti se face o oferta tentanta, dar nu o poti accepta cat timp esti inca implicat in alte contracte. Fa mai intai ordine prin actualele proiecte si nu te implica in nimic nou, ca nu cumva sa-ti aglomerezi prea mult agenda. Cauta mai intai care proiect se apropie de final si du-l la capat cu maxima seriozitate, pentru ca daca accepti si una, si alta, risti ori sa le rasolesti pe toate, ori sa lasi o impresie proasta la adresa ta, cum ca ai fi superficial si neglijent. Si propunerea proaspat facuta merita atentie, dar elibereaza-te de ceea ce e acum pe ultima suta de metri.

Horoscop 22 februarie 2014 – Capricorn
Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si e normal sa fii debusolat si trist. Risti chiar sa aluneci spre depresie, spre o zona sensibila a psihicului tau, dar daca ai avea alaturi de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut. Accepta grija celor care tin cu adevarat la tine, pentru ca vorbele lor de incurajare, semnele lor de afectiune vor contrabalansa perfect situatia si vei incepe sa vezi, chiar si in cel mai negru punct, o raza de lumina. Nu lupta singur cu problemele.

Horoscop 22 februarie 2014 – Varsator
Se creeaza o atmosfera foarte vesela acolo unde esti tu, pentru ca gasesti de fiecare data un cuvant potrivit pentru oricine pentru a-l face sa se simta bine in compania ta. O gluma, un compliment, o remarca inteligenta sunt armele tale cele mai eficiente pentru a-ti asigura succesul in orice mediu, iar azi ai sansa de a-ti mari cercul de prieteni sau de admiratori tocmai datorita acestui spirit jucaus si jovial pe care il abordezi in fata oricui. Chiar si cu cei pe care nu-i cunosti te comporti amuzant si amabil, ceea ce atrage atentia asupra ta odata in plus.

Horoscop 22 februarie 2014 – Pesti
Tu, care esti intotdeauna impaciuitor, amabil, atent la ceea ce spui, esti dintr-o data atacat de cineva care nu este de acord cu tine. Cineva e deranjat, cu sau fara motiv, de o vorba de-a ta, pe care nici nu ai intentionat-o a fi dura, iar reactia sa e de-a dreptul surprinzatoare. Ori o face pe suparatul si nu mai vrea sa-ti vorbeasca, ori riposteaza si mai agresiv, cu un atac dur la persoana ta. Fii deci pregatit sa dai explicatii pentru gestul tau care a fost gresit interpretat de o persoana in toane rele. Nu meriti criticile severe indreptate spre tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top