Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 22 ianuarie 2014

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Berbec

Opreste-te putin din iuresul in care iti desfasori activitatea, pentru ca aceasta graba continua, tot acest stres in care esti captiv te fac sa nu vezi lucrurile frumoase care te inconjoara. Nu te mai agita atat, fa o mica pauza sa mai respiri si tu, pentru ca esti prins intr-un carusel care te ameteste, pur si simplu. O zi de detasare, de liniste, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente in care esti prins te-ar putea ajuta sa vezi viata dintr-o alta perspectiva, iar solutiile la problemele care te preocupa se vor ivi mult mai repede. Apasa butonul stop pentru o zi!

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Taur

Oricat ai vrea sa programezi totul dinainte, timpul tot cum vrea el inainteaza. Azi vei intelege, pentru a cata oara, ca unele lucruri nu se intampla atunci cand ai vrea tu, ci atunci cand le este dat de sus, dintr-un plan divin, sa apara! Toate la timpul lor, vei auzi in jurul tau iar si iar ca un refren obsedant incat, la urma urmei, vei accepta si tu asta si te vei relaxa un pic, asteptand momentul potrivit pentru toate. Daca insisti sa ajungi la un anumit tel acum, din ambitie, vei vedea ca apar o multime de piedici neprevazute care vor prelungi lucrurile in asa fel incat sa duca tot acolo la ziua si locul in care le era dat sa se manifeste.

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Gemeni

Stai cu urechile palnie la tot ce auzi azi, pentru ca ai putea primi o informatie de milioane care te poate scoate din impas. E o lectie de viata pe care cineva drag ti-o ofera pe gratis, ca atare trebuie s-o prinzi din zbor cu entuziasm si incredere, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, se va dovedi a fi esentiala in procesul anumitor evenimente in care esti direct implicat. Tine minte ce afli azi de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt vesti interesante sau sfaturi folositoare, pe care, candva, si tu le vei transmite mai departe. Datorita acestui pont, lucrurile se simplifica semnificativ in calea ta.

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Rac

Priveste-te lucid si rational, exigent si impartial, ca si cum nu ai fi tu, ci o persoana din afara ta pe care trebuie s-o judeci cu obiectivitate. Chiar daca iti gasesti o multime de defecte, accepta-le asa cum sunt si incearca sa le indrepti, iar calitatile multiple cu care esti inzestrat trebuie puse mai bine in valoare. Te privesti ca intr-o oglinda clara si sincera si reusesti sa te vezi asa cum esti cu adevarat, deoarece, cunoscandu-te pe tine insuti, reusesti sa devii din ce in ce mai bun. Esti intr-un proces de schimbare si ajustezi mereu cate ceva in beneficiul evolutiei tale.

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Leu

Amintirile neplacute pe care le tot cari dupa tine nu te ajuta sa evoluezi, ca atare, pentru a te descatusa de balastul emotional de care nu te poti rupe, e nevoie mai intai sa ierti. Sa te ierti pe tine de unele erori comise candva care ti-au patat imaginea si reputatia. Sa ierti pe altii pentru felul cum te-au judecat sau greselile pe care le-au facut fata de tine. Arata-te dispus sa treci cu vederea aspecte care te dor inca, pentru ca nu poti trece mai departe daca nu te eliberezi de aceste vini care s-au lipit de tine ca o capusa care iti suge toata energia. De tine depinde sa te rupi de ceea ce nu poti ierta sau uita!

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Fecioara

Unde te simti cel mai bine daca nu la tine acasa? Este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, locul in care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spatiul personal in care esti puternic si poti orice ti-ai pune in cap, ca atare concentreaza-ti toata atentia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma in spatiul perfect. Pornind de la aerul pe care il respiri, de la lumina care umple decorul si modul in care ti-ai amenajat spatiul interior, toate conteaza pentru a te simti din ce in ce mai bine, ca atare ocupa-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi sa faci… curatenie!

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Balanta

Ai invatat multe de la viata si fiecare zi iti ofera noi si noi lectii folositoare care mai pun o caramida puternica la edificiul care se ridica in tine cu fiecare an care se adauga la varsta pe care o porti pe umeri. Ai devenit mai intelept si ai ocazia sa arati cat de matur esti, cat de serios privesti lucrurile, cat de limpede intelegi realitatea in care traiesti. Ai invatat ca nu poti evolua luandu-l doar pe nu in brate, ci spunand cat mai des si cat mai multa convingere da in fata oricaror experiente. Asa il consolidezi pe cel pe care-l construiesti in tine insuti zi de zi, devenind un exemplu de seriozitate in ochii altora.

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Scorpion

Chiar daca unele vise nu s-au implinit atunci cand ai vrut tu, ele nu inseamna ca s-au destramat si nu mai exista, ci isi asteapta randul pentru a se materializa in alte vremuri. Adu-ti aminte de planurile pe care le-ai abandonat candva, in momente in care nu erau intrunite conditiile optime ca ele sa devina realitate si readu-le la lumina. Ajunge doar sa le mai treci din cand in cand in revista pentru a-ti aduce aminte de ele. Intre timp, ai mai acumulat ani, experienta si informatii care ar putea fi folosite in scopul pierdut pe parcurs, si, intr-o zi, vei ajunge acolo unde visezi! Daca n-a mers acum un an sau doi, poate merge mult mai bine acum!

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Sagetator

Duci in tine de ceva vreme o obsesie, o frica ciudata, pe care nici tu nu ti-o poti explica, dar azi ai ocazia de a scapa de acest stres. Deschide-te spre nou, spre aventura, spre schimbare, pentru ca de ele e legata si forta ta de a trece peste acest hop. Daca te-ai gandi mai bine, ti-ai da seama ca nici macar nu sunt propriile tale temeri cele care te tin captiv acum, ci te-ai lasat influentat de zvonuri negative, de povesti nefaste, de esecurile altora, si, privind la felul cum trateaza unii marile probleme, incepi sa aluneci si tu pe aceeasi panta. Nici vorba: tu nu esti asa, deci rupe-te de turma, fii tu insuti!

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Capricorn

Desi, de felul tau, ai o atitudine mai rezervata chiar si in fata succesului, trebuie sa-ti depasesti teama pentru a te bucura cu adevarat de vestile bune care dau buzna in calea ta. Merita sa sarbatoresti mai entuziast reusita, sa arati lumii o fata mult mai zambitoare si mai vesela, pentru ca iei parte la un eveniment cu adevarat deosebit care merita sarbatorit cu surle si trambite. Da, poate esti ceva mai prudent, ti-e frica sa spui hop pana nu sari sau sa povestesti lumii despre fericirea ta pana nu sunt toate clarificate, dar o atitudine pozitiva e binevenita oricand! Bucura-te, asadar, cu toata fiinta!

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Varsator

Uneori nu e nevoie de schimbari majore pentru a porni pe o alta cale, ci, putin cate putin, poti schimba in fiecare zi cate ceva la cel care esti sau la ceea ce faci pana ajungi la nivelul cel mai bun. E ca si cum ai slefui in fiecare zi o piatra dura. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmand un proces indelungat de cizelare, intr-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poti prezenta lumii cu mandrie. Asa si tu: aduna zi de zi cate ceva nou la bagajul de experiente pentru a deveni cel de maine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de rabdarea si perseverenta de a trece prin acest proces zi de zi, fara intrerupere.

Horoscop 22 ianuarie 2014 – Pesti

Calatoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar daca ai unele rezerve cu privire ca ar fi destinatia sau momentul potrivite pentru o deplasare. Spui ca ai fi avut altceva mai bun de facut decat sa umbli cine stie pe unde cu diverse probleme, dar dupa ce vor incepe sa apara roadele bune, iti vei schimba parerea si vei fi mult mai deschis spre deplasari, oriunde te-ar duce pasii. Peste tot ai ceva de invatat, o persoana de cunoscut, o informatie utila de primit, ca atare trebuie sa accepti contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, desi obosit dupa atatea drumuri, vei fi multumit de cat de multe ai rezolvat si ai aflat.

Sursa: Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top