Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE

Horoscop 22 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 22.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 22 octombrie 2014- Berbec
Nu te lasa coplesit de o stare emotionala negativa care iti da tarcoale azi. Da, poate pe moment esti trist, obosit, dezamagit de ceva, dar peste cateva zile vei vedea ca nimic din starile de acum nu va mai conta, deci trebuie sa treci peste ele cu capul sus. Ai ceva de invatat din tot ce traiesti acum, deci nu trebuie sa privesti un hop ca pe un dezastru. Vei depasi impasul, cu o noua lectie asumata, si data viitoare totul va iesi mult mai bine. Nu ai cum sa inveti daca nu treci prin astfel de situatii neplacute, dar detii toate resursele pentru a le depasi cu succes!

Horoscop 22 octombrie 2014- Taur
In mediul tau apropiat se sarbatoreste un eveniment fericit si bucuria va aduna pe toti la un loc. Totusi, in acest mediu se infiltreaza si un invitat nepoftit care strica atmosfera cu atitudinea sa agresiva, negativista, pusa mereu pe harta. Fa tot posibilul sa elimini acest intrus, pentru ca ar fi pacat sa va strice tuturor buna dispozitie cu tot felul de subiecte care pe voi nu va intereseaza. Parca ar fi invidios pe succesul sau bucuria voastra si face tot posibilul sa va aminteasca in permanenta doar de lucruri triste. Fa abstractie, ca si cum nici nu l-ai auzi!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 23 OCTOMBRIE

Horoscop 22 octombrie 2014- Gemeni
Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o usoara retinere, dand dovada de maxima prudenta, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizeaza. E bine sa fii atent la fiecare pas pe care il faci, la fiecare cuvant pe care il rostesti, pentru ca orice atitudine impulsiva poate avea efecte asupra planurilor incepute. Cu cat evoluezi mai lent si mai precaut, cu atat cresc sansele ca roadele care ies de aici sa fie mai bune, deci ia-o incet, fara sa pretinzi rezultate imediate. Altadata te-ai grabit si ai scapat multe din vedere, dar acum arati ca ti-ai invatat lectia si faci pasi mici spre scopul tau cel mare!

CITESTE SI: Horoscop 23 octombrie


Horoscop 22 octombrie 2014- Rac
Ceva aparut din senin iti taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. De obicei nu esti atat de indraznet si de pregatit de asemenea confruntare, tocmai de aceea toti se mira ca ai dat startul cu atat avant. dar care, iata, iti este acum blocat de un hop pe care nu l-ai prevazut. Poate e bine sa iei o scurta pauza, ca sa treci in revista resursele de care dispui si abia dupa aceea sa continui. Acest hop iti transmite faptul ca nu ai analizat corect incotro mergi si pe ce poti sa te bazezi si acum ai putea descoperi punctul sensibil.

Horoscop 22 octombrie 2014- Leu
Nu te simti in largul tau. De obicei esti mai puternic, mai sigur pe tine, dand dovada de maxima stapanire de sine, dar azi parca te-au coplesit emotiile, slabiciunile, propriile temeri. Calci cu grija si nu te arunci spre nimic care ar implica o oarecare doza de risc, pentru ca presimti ceva ciudat: ca ceva se va intampla, ca nu e directia cea mai buna, ca nu detii, inca, toate resursele de care e nevoie pentru a ajunge la succes. Azi preferi sa stai cuminte si retras in banca ta, sperand sa nu te observe nimeni, pentru ca nu esti tu cel pe care il stia lumea. Accepti de buna voie anonimatul si izolarea, asteptand pasiv din umbra.

Horoscop 22 octombrie 2014 – Fecioara
Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza des la informatii gresite sau rau intentionate. Nimeni nu te poate invinge azi, pentru ca simti de la o posta minciuna sau ipocrizia, si stii sa-ti iei masuri de precautie astfel incat sa nu te lasi inselat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveala adevarul chiar si in cele mai obscure situatii, pentru ca presimti ca cineva umbla cu cioara vopsita si nu te lasi pana nu-l demasti prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine si bine faci ca lupti pentru adevar pana in panzele albe!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top