Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 23 august

Horoscop

Horoscop 23 august

Horoscop 23 august 2014 – Citeste Horoscopul din 23.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 23 august 2014 – Berbec
Daca singur nu stii ce trebuie facut intr-o situatie complicata, calca-ti pe mandrie si accepta ajutorul sincer al celor care iti stau alaturi, ai la cine apela, la nevoie, deci nu e nicio rusine sa recunosti ca nu stii, nu poti, nu ai cu ce. Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situatii similare si nu te incapatana inutil sa te descurci de unul singur, cand exista sigur cineva alaturi care detine solutia care ti se potriveste perfect in cazul de fata. Ai putea rezolva mult mai repede problema care te framanta daca ai intreba un prieten, dar cel mai greu e sa recunosti ca exista o problema, totusi.

Horoscop 23 august 2014 – Taur
Dragostea cere si un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase si declaratiile pompoase in doi. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada in care ai plutit confuz printre nori. A venit vremea sa si construiesti ceva, nu doar sa visezi la ingerasi roz si fluturasi multicolori. Trebuie sa arati ca iubesti prin gesturi vizibile si clare. Chiar daca te simti bine acolo sus, aerian si indragostit lulea, trebuie sa transpui iubirea si in proiecte la care sa pui umarul pentru a le consolida si ridica prin eforturi concrete alaturi de cel drag. Vrea fapte, nu vorbe!

Horoscop 23 august 2014 – Gemeni
Un prieten apropiat intelege cel mai bine prin ce treci si merita sa-l asculti, pentru ca stie ce spune. El iti vorbeste din propriile sale experiente, a trecut si el de mai multe ori prin ceea ce te macina pe tine acum, deci nici nu are rost sa-ti bati capul sa gasesti singur solutii cand el iti ofera deja o reteta verificata ce a avut efect. Chiar daca, pe moment, ai dori sa treci si tu prin aceeasi lectie, ca sa inveti din propriile greseli, ar merita sa urmezi sfaturile primite pe tava, ca sa nu pierzi timp pretios mai apoi sa repari oalele sparte. E minunat sa ai pe cineva alaturi, gata sa-ti impartaseasca din ceea ce stie.

Horoscop 23 august 2014 – Rac
Esti o companie placuta, deci sa nu te mire ca devii centrul atentiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distractie, gasesti mereu replica sa gluma potrivita in orice imprejurare iar atitudinea ta joviala ii stimuleaza si pe altii la o activitate vesela, ca de week-end. Fii tu cel care mobilizeaza prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o iesire in oras, o drumetie prin imprejurimi sau macar da cuiva un telefon, pentru ca spiritul tau copilaros si vesel va aduce sigur un zambet pe chipul celor pe care ii vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zambet larg pe buze!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top