Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 24 ianuarie 2016

Horoscop 24 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Berbec

Ia si tu lucrurile mai in gluma, nu le mai trata ca pe niste poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxanta in care numai o atitudine glumeata si jucausa te poate scoate din impas. Razi, glumeste, joaca-te un pic, sau, daca tu nu esti in cea mai vesela dispozitie, alatura-te celor care se comporta asa, pentru ca rasul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni pusi pe distractie, pentru ca alaturi de ei iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viata vad ca ai nevoie de ajutor si te vor inconjura cu mult umor si voie buna.

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Taur

Ceea ce esti gata sa pornesti acum – o afacere, o calatorie, un proiect maret – va da roade dintre cele mai bune in viitor, dar totul depinde de energia si elanul cu care iei startul. Da-i bataie, asadar, aprinde flacara si alimenteaza intruna cazanul cu lemne, pentru ca te indrepti spre ceva foarte promitator. Totul e sa nu-ti pierzi interesul si entuziasmul de acum, ci fa in asa fel incat sa mentii mereu flacara intensa pana ajungi acolo unde ti-ai propus. Poti reusi, ai toate resursele necesare, iar increderea pe care o ai in ceea ce te asteapta la capat te impinge sa vaslesti din ce in ce mai repede. Cat timp se mentine elanul la cote maxime, tinta ta e din ce in ce mai aproape!

Citeste si: Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie 2016. SOARELE intra in zodia VARSATOR

Citeste si: PREVIZIUNI KARMICE 18 – 24 IANUARIE 2016. Zodia care va avea noroc in 3 sectoare importante ale vietii

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu judeca pripit situatia prin care treci, pentru ca mai sunt inca unele etape de parcurs pana ajungi la un nivel mai limpede, pe care sa-l poti intelege corect. Mai asteapta, lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, nu se poate spune ca a atins nivelul maxim de la care poti extrage o concluzie. Mai ai rabdare, nu te avanta in analize retroactive si nici in planuri de viitor, cat timp mai e inca loc de multe modificari ale traseului. Mergi mai departe, sa vezi incotro duce acest drum, dar nu te grabi sa exprimi o parere. Nu ar fi decat o concluzie intermediara!

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Rac

E o placere sa vezi ce repede si ce bine evolueaza unele proiecte la care iti aduci contributia. Te stimuleaza sa mergi mai departe cu incredere si curaj, pentru ca toate reusitele de pe parcurs devin punctul de plecare spre etapele urmatoare. Ai prins parca un vant prielnic ce iti impinge corabia la viteza maxima: fa tot ce-ti sta in putinta sa mentii acest ritm excelent pentru ca, daca nu iti pierzi elanul si interesul catre ce te asteapta la final, roadele se vor materializa foarte repede. Trage tare, insista, nu te culca pe laurii victoriei dupa un prim succes, ci continua cu si mai multa pasiune!

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Leu

Esti pregatit mental si psihic sa pornesti o aventura noua. Poate te bate gandul sa incepi o afacere, sa iti schimbi serviciul, sa te apuci de studiat un nou domeniu, deci ce mai astepti? Momentul estre perfect pentru a-i da startul cu entuziasm, cu incredere, cu determinare. Ia decizia cu optimism si apoi tine-te de drumul ales cu insistenta, convins ca la final te asteapta exact ceea ce visezi. Chiar daca pornesti pe acest drum fara sa detii, din start, toate resursele necesare unui succes deplin, nu te ingrijora. Multe vor aparea pe parcurs, deci cel mai important e sa-i dai startul: restul vine de la sine in forma si in momentul potrivit.

Horoscop 24 ianuarie 2016 – Fecioara

Esti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, in general, pentru ca azi au mai mare nevoie de tine. Esti alaturi de ei cu inima deschisa, preocupat de soarta lor, incercand sa le oferi tot ce-ti sta in putinta pentru a aduce un pic de alinare la greu. Totul va parea mult mai simplu cu tine alaturi, pentru ca gasesti imediat o vorba buna sau o incurajare potrivita pentru a le distrage atentia de la problemele lor, macar pentru cateva minute. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii pe care si ei le-au oferit in situatii similare.

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top