Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE

Stiri

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE

Horoscop 25 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 25.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 25 octombrie 2014- Berbec
Esti motivat de o pasiune noua, de parca te cuprinde un elan revolutionar ce are la baza o activitate care iti face imensa placere. Cand faci ceva cu drag, si roadele vor fi excelente, de aceea pui suflet in tot ce faci. Totul evolueaza foarte repede, pentru ca nici nu simti efortul sau oboseala atunci cand te implici in ceva atat de placut sufletului. Poate fi o activitate in cuplu, poate fi timpul petrecut in familie, poate fi un hobby personal ce te umple de satisfactie, ca atare ziua are numai emotii pozitive de oferit.

Horoscop 25 octombrie 2014- Taur
Stai pe loc, nu iesi azi la cumparaturi si nici nu lua decizii majore cu banii de care dispui, chiar daca ti se pare ca se afla pe un nivel promitator. Daca vei cheltui acum acesti bani pe care i-ai acumulat cu greu in timp indelungat, vei amana sau chiar bloca alte proiecte costisitoare in care ai putea investi foarte bine aceste sume. Mai asteapta, mai pune un ban deoparte, economiseste, pentru ca va veni o zi cand aceste sume vor putea fi valorificate perfect, dar daca le arunci acum pe fereastra pe cine stie ce cumparaturi, vei regreta nechibzuinta de acum!

Horoscop 25 octombrie 2014- Gemeni
Nu te simti in apele tale, te incearca unele emotii negative de parca te-ai teme de ceva inca nevazut, inca inexistent, ca o presimtire sumbra. Nu te lasa coplesit de aceasta stare de disconfort emotional, pentru ca, dupa ce totul va trece, vei rade de sensibilitatea si fragilitatea de care dai dovada. Nu va fi nimic grav, nimic atat de serios incat sa merite acest stres si atata bataie de cap, deci priveste si partea buna a lucrurilor. E un fleac, la urma urmei, care trebuie tratat cu indiferenta. Nimic nu e atat de negru pe cat ti se pare tie in acest moment: zambeste!

Horoscop 25 octombrie 2014- Rac
Daca pleci la drum, efectele acestei calatorii vor fi cu totul speciale, de parca ti-ai reincarca sufletul de bucurie, de liniste si calm. E ca o excursie de placere prin locuri de care iti era dor, sau pe oriunde treci, descoperi lucruri care iti rasfata simturile, care te fac sa zambesti sau poti spune chiar ca esti fericit. Poate cineva drag tie, plecat departe, se intoarce acasa si il primesti cu bratele deschise, ca atare calatoriile, distantele, vestile de departe au un efect psihic cu totul aparte asupra sufletului tau.

Horoscop 25 octombrie 2014- Leu
Nu poti pune pret pe promisiunile sau pe informatiile pe care ti le transmite azi un amic. Ti se pare necopt, lipsit de experienta, si nu crezi ca se bazeaza pe date foarte clare. Ai senzatia ca-si da si el cu parerea, fara a se fi documentat serios inainte, de aceea ai prefera sa mai primesti informatii si din alta sursa. Dar, culmea, daca apare cumva si o alta sursa de informatie, asa cum doreai, parerile vor fi contradictorii incat te incurci si mai tare in tot ce auzi, ca atare mai bine te bazezi doar pe propriile judecati de valoare, nu pe sfaturile altora. Unii habar n-au ce spun!

Horoscop 25 octombrie 2014 – Fecioara
Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ti restabili echilibrul emotional, de a-ti face sufletul sa zambeasca. Iesi in lume si profita de ocaziile excelente care apar in calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbari majore in viata ta de acum inainte. Treci prin locul potrivit intr-un moment cheie pentru a intalni o persoana care ar putea juca un rol principal in planurile tale viitoare. Iesi in intampinarea norocului: nu stii de unde si cand apare, dar merita sa-l cauti!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top