Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 26 AUGUST

Horoscop

HOROSCOP 26 AUGUST

Horoscop 26 AUGUST 2014 – Citeste Horoscopul din 26.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 26 AUGUST 2014 – Berbec
Nu esti multumit de ceea ce fac ceilalti pentru tine. Aveai alte asteptari si alte pretentii, dar inainte de a o face pe suparatul, pune-te un pic in pielea lor si gandeste-te ce ai facut si tu, la randu-ti, pentru ei, cu alte ocazii. Poate ti se raspunde cu aceeasi moneda, in acelasi fel in care ai participat si tu candva la problemele altora si acum poti descoperi cu adevarat cat de mult te-a preocupat soarta altora. Multumeste-te cu cat primesti, chiar daca ajutorul sau contributia celor din jur nu se ridica la nivelul asteptat, pentru ca doar atat pot si ei sa faca. Nu pretinde imposibilul!

Horoscop 26 AUGUST 2014 – Taur
Cei din jurul tau se indoiesc de tine si iti pun tot felul de bete in roate ce nu te lasa sa duci la indeplinire ce ai inceput. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, si de aceea unii se ridica vehement impotriva ta. E nevoie de unele explicatii, pentru ca ceilalti considera ca nu mergi pe caile cele mai corecte, de aceea e bine sa-ti exprimi mai clar intentiile, ca sa nu te trezesti mai devreme sau mai tarziu doar cu opozitii. Unii sunt mai greu de convins, dar poti reusi daca, inainte de toate, le recastigi increderea si simpatia.

Horoscop 26 AUGUST 2014 – Gemeni
Priveste-te pe tine insuti cu ceva mai multa intelegere, fara a-ti gasi doar defecte. Priveste-te prin ochii celor care tin la tine asa cum esti, pentru ca ei nu te judeca atat de aspru pe cat te judeci tu. Gaseste-ti mai multe motive de lauda si apreciere, pentru ca sigur ai si cu ce te mandri, nu doar lucruri care nu-ti plac la tine. Daca cineva, alaturi de tine, spune cat de frumos si bun esti, tu de ce ai fi de alta parere? Iarta-ti greselile proprii si iubeste-te mai mult, asa cum esti, fara a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om esti si tu…

Horoscop 26 AUGUST 2014 – Rac
Te cramponezi prea mult de hopurile vazute sau nevazute din calea ta, cand ele pot fi trecute cu calm si intelepciune. Nu ai de ce sa-ti faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente in drumul oricui. Ai si din ele ceva de invatat, totul e sa nu le amplifici mai mult decat e cazul. Primesti de undeva o garantie, o informatie salvatoare sau doar un sentiment de liniste care te ajuta sa mergi mai departe, fara sa-ti mai bati capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situatiei!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top