Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 26 decembrie 2014

Stiri

Horoscop 26 decembrie 2014

Horoscop 26 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 26.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 26 decembrie 2014 – Berbec
Nu sta singur intr-o astfel de zi, ci inconjoara-te de cat mai multa lume! Familia este centrul atentiei tale, azi, si i te dedici ei cu bucurie. Chiar daca, in sinea ta, ai fi dorit si un pic de odihna in plus, si un dram de liniste sau izolare, nu e vremea pentru asa ceva acum! Aceasta poate fi ziua cand relatiile de familie se strang mai mult, cand schimbul de emotii dintre tine si cei dragi e la cote maxime, cand evenimentele cele mai frumoase de familie graviteaza in jurul tau. Poti afla vesti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine sa petreci ziua in compania lor. Daca prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci cauta-le compania!

Horoscop 26 decembrie 2014 – Taur
Ziua e perfecta pentru a pleca la drum! Hai, urca in masina si calatoreste, urca in tren si mergi acolo unde te cheama inima sau, daca sarbatorile se termina aici, atunci intoarcerea acasa are si ea beneficiile sale. Calatoria in sine are un rol benefic pentru tine, de parca ti se reveleaza, pe parcurs sau la destinatie, un mare adevar. Ai ocazia sa intelegi ceva foarte important de la oamenii alaturi de care calatoresti sau de la elementele care-ti apar in cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificatie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la directii, la oameni, pentru ca poti intalni ceva important pentru tine de acum inainte, ceva ce, acasa daca ai fi stat, nu ar fi aparut.

Horoscop 26 decembrie 2014 – Gemeni
Sa nu te miri ca nu-ti gasesti locul printre oamenii care te inconjoara astazi, dar trebuie sa va priviti unii pe altii cu ingaduinta. Oamenii nu sunt la fel, ca atare asa cum ii privesti tu pe unii ca pe niste ciudati, fii sigur ca si tu esti greu de inteles de catre cei care te privesc la randu-le cu spranceana ridicata. Oricat de diferiti ati fi unii fata de altii, traiti in acelasi mediu, deci e bine sa va tolerati ca atare. Nu-i da la o parte pe altii doar pentru ca au alte credinte, alte principii dupa care se ghideaza sau alte preferinte muzicale, culturale, culinare. Acceptati-va asa cum sunteti: fiecare cu ciudateniile si nebuniile lui!

Horoscop 26 decembrie 2014 – Rac
Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca inca nu ai descoperit toate caile de a ajunge acolo unde doresti. Stai putin si cantareste cat de multe optiuni ai la dispozitie si ai sa fii uimit de bogatia de solutii. Asteapta, culege noi si noi informatii, asculta ce-ti impartasesc si altii, pentru ca tot ce vine acum inspre tine va crea o paleta foarte larga si foarte variata de alternative pe care le vei putea folosi in avantajul propriu. Nimeni nu-ti cere sa iei decizio pe loc, deci aduna in continuare cat mai multe idei si solutii, ca sa ai de unde alege, la final!

Horoscop 26 decembrie 2014 – Leu
Inveti toata viata, nu e opri la cat ai invatat deja! Esti intr-un proces de transformare spirituala, si ceea ce afli acum, din proprie experienta, din ceea ce citesti sau din ceea ce afli de la oameni, va deveni un fundament profund de principii noi pentru tine. Ai putea intalni azi o persoana ce va avea un efect major asupra ta, asupra modului tau de a gandi si actiona, asupra atitudinii de viata pe care o vei adopta de acum inainte. Te maturizezi prin tot ce afli de la ceilalti, deci recunoaste cu respect si consideratie cand cineva, superior tie din anumite puncte de vedere, iti mai ofera cate o lectie utila. Simti si tu cat de mult te schimbi datorita acestor lectii!

Horoscop 26 decembrie 2014 – Fecioara
Nimeni nu te intrece cand vine vorba de discursuri, pentru ca ai o minte foarte organizata, informatii solide pe care te bazezi si un real talent oratoric. Daca ai ocazia de a vorbi in fata unui grup mai larg de persoane, fie ca e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia stransa in jurul tau. Tot ce transpui acum in cuvinte este plin de invataminte, de informatii importante, si pot oferi si altora idei si inspiratie creatoare, daca ai ceva de spus, spune-o sus si tare, nu sta in banca ta, pentru ca esti un as in conversatie si orice comunicare orala. Practic, o afirmatie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid in fapte deci poti sa verbalizezi una din marile tale dorinte, ca sa prinda contur mai repede.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top