Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 26 septembrie

Stiri

Horoscop 26 septembrie

Horoscop 26 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 26.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 26 septembrie 2014- Berbec
Nu te baza pe sfatul pe care ti-l ofera astazi un amic, deoarece nu prea e in cunostinta de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncata in vant, care nu se bazeaza nici pe studiu, nici pe experienta. E doar o parere, fara sa analizeze situatia in profunzime, de aceea ar fi mai bine sa n-o privesti ca pe litera de lege. Maine s-ar putea sa-si dea seama ca a gresit si sa incerce sa dreaga busuiocul cu o gluma, dar pentru tine ar putea fi prea tarziu. Nu te increde in cei care promit multe din prima, pentru ca ei nu stiu cat de complicata e situatia.

Horoscop 26 septembrie 2014- Taur
Ai o povara pe suflet si ti-e greu sa exprimi in cuvinte ce te doare, dorind sa-ti rezolvi pe cont propriu problema. Consideri ca, daca ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar incurca pentru ca ar incepe sa te judece si sa iti dea lectii pe care nu esti sigur daca le vei suporta usor. Incearca sa te descurci singur, pe cat posibil, pentru ca nu esti in ce mai buna pasa emotionala pentru a asculta predici venite de sus, de parca cineva chiar ar avea dreptul sa te sfatuiasca pe acest ton.

Horoscop 26 septembrie 2014- Gemeni
Nu sta retras intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai frumoase lucruri se intampla afara, printre oameni, in spatii cat mai numeroase, caci acolo te vei simti in largul tau. Se stie ca esti o fire sociabila care gaseste subiecte de conversatie in orice imprejurare, dar azi ai sansa de a cuceri anturajul printr-o atitudine vesela si un discurs amuzant ce atrage simpatia celor prezenti. Orice activitate in care e nevoie sa iei legatura cu mase largi de oameni (cu un public, clienti in numar mare sau mass-media) atrage usor succesul si popularitatea in fata celor care te urmaresc cu placere si admiratie.

Horoscop 26 septembrie 2014- Rac
Primesti o veste ce iti strica toate planurile. E ca un refuz final ce iti taie tot elanul si nu mai poti merge mai departe pe acelasi drum ca inainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata in cariera ta, dar pe moment esti un pic debusolat, nestiind incotro trebuie sa mergi de acum inainte. Esti nevoit sa iei niste masuri rapide de schimbare totala a directiei si e normal sa nu fii foarte sigur pe tine in fata unei alegeri atat de drastice. De maine lucrurile vor sta complet diferit.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top