Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE

Stiri

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE

Horoscop 27 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 27.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 27 noiembrie 2014- Berbec
Inarmeaza-te cu tot arsenalul tau de energie si de resurse, pentru ca esti pe cale sa intri intr-o adevarata COMPETITIE DE IDEI si de forte pentru a obtine ceea ce iti doresti. Merita efortul, merita sa tragi tare, chiar si peste puterile tale, daca asa ti se pare, deoarece la final te asteapta rasplata maxima pentru tot ceea ce ai investit. Nu trebuie sa te temi nici de competitorii tai, nici de armele la care vor apela rivalii tai, pentru ca, de departe, tu ai un as excelent in maneca pe care vei sti sa-l scoti la lumina la momentul oportun pentru lovitura de gratie. Totul va iesi exact asa cum iti programezi tu in minte acum, deci materializeaza-ti gandurile!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 28 NOIEMBRIE

Horoscop 27 noiembrie 2014- Taur
Ai grija la tonul pe care il folosesti azi, mai ales fata de cei dragi, din familie. Chiar daca cineva din casa se intoarce nervos dupa o zi agitata, fii tu balsamul de care are nevoie pentru a se detasa de toate motivele sale de iritare. FAMILIA este spatiul ideal care aduna toate energiile pozitive ca sa va impartasiti unii altora tot ce s-a intamplat frumos peste zi. Incearca si tu, si ceilalti, sa lasati la usa motivele de enervare cu care v-ati confruntat, astfel incat atmosfera de acasa sa fie luminoasa, armonioasa, calda! Iti face bine prezenta celor dragi, iar tu, la randu-ti, aduci bucurie pe chipul acestora.
Horoscop 27 noiembrie 2014- Gemeni
Priveste cu maxima OBIECTIVITATE la tine, la cel care esti, cu bune si cu rele, si descopera-ti erorile. Nu esti intotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, si trebuie sa recunosti de unul singur asta, inainte de a veni altcineva sa te descrie in cuvinte dezonorante. Daca te simti cu musca pe caciula pentru un gest cu care nu te mandresti, ai acum sansa de a privi lucid la faptele tale ca sa le repari de urgenta. Spune mersi ca nu apar deja sanctiunile, ci doar ti se da minunata sansa de a lipi ce oalele sparte, de a spala pata lasata, de a-ti recupera imaginea pe care o meriti. Grabeste-te, si accepta-ti propriile erori: fii deci cinstit cu tine insuti!
Horoscop 27 noiembrie 2014- Rac
Ti-ai luat pe umeri niste responsabilitati care s-ar putea sa te depaseasca in acest moment. Te-ai crezut mai matur si mai bine pregatit pentru o situatie foarte serioasa, cand tu inca mai cauti, INCA MAI INVETI, inca mai experimentezi… Ar fi bine sa-ti recunosti limitele cu sinceritate si, acolo unde nu stii ce sa faci, sa-ti accepti pozitia de novice si sa ceri sfaturi de la cei care detin deja cunostintele din respectivele domenii. Nu le stii tu chiar pe toate, dar sansa ta minunata de azi e ca ai ocazia de a invata ceea ce nu stii. Iti iei caietelul cu notite si incerci sa prinzi din experienta celor mai maturi tot ce pot acestia sa-ti transmita, si asa devii si tu mai intelept!
Horoscop 27 noiembrie 2014- Leu
Uneori traiesti din amintiri pe care le consideri mult mai pretioase decat ceea ce iti ofera prezentul, dar fiind atat de concentrat la ce frumoasa era viata ta candva, s-ar putea sa pierzi din vedere sanse excelente care apar chiar azi n calea ta. Da, trecutul tau e frumos, merita sa il folosesti ca pe o resursa de energie pozitiva, ca sa-ti aduci aminte cat de multe lucruri minunate ai invatat pana acum, dar de data aceasta inchide acel capitol si priveste atent la ceea ce ai chiar AICI SI ACUM la dispozitie. Prezentul e mult mai valoros si are pentru tine un dar de mare pret, asupra caruia merita sa-ti concentrezi toata atentia.
Horoscop 27 noiembrie 2014 – Fecioara
COPIII necesita multa atentie azi si, oricat de obosit ai fi dupa o zi de lucru, te dedici lor cu inima deschisa, constient ca fericirea lor depinde de disponibilitatea ta. Esti un parinte dedicat sau, daca nu ai proprii tai copii, esti profesorul ideal, unchiul preferat, educatorul perfect prin excelenta care isi pune toata grija in slujba celor mai mici, care au nevoie acum de compania ta. Nici nu simti oboseala daca primesti inapoi un zambet linistit, o imbratisare sincera de copil sau un multumesc din partea celor carora iti oferi azi inima, timpul, energia.
CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top