Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE

Stiri

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE

Horoscop 28 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 28.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 28 noiembrie 2014- Berbec
Apa are pentru tine, azi, o semnificatie aparte, de acolo iti extragi tu energia, linistea, bucuria, sau de acolo vine sanatatea, ca atare acorda mai multa atentie elementului APA in tot ce te inconjoara. Daca ai vreun lac in apropierea orasului in care stai, trage o fuga acolo cu masina si petrece cateva minute pe malul lui, privind si respirand, pentru ca efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase. Si o vizita la spa sau la piscina sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apa ti s-ar potrivi de minune. Dar daca nu ai alte variante la dispozitie, ajunge sa te cufunzi la finalul zilei sub dus si sa iti imaginezi ca acea apa te purifica in profunzime si odata cu ea se duc la vale toate grijile. Incearca!
Horoscop 28 noiembrie 2014- Taur

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 29 NOIEMBRIE

Adu-ti aminte cat de bine ai rezolvat, candva, o problema si repeta reteta de succes de atunci. Daca o metoda a fost deja verificata si a dat roade, de ce sa nu o folosesti iar si iar cu aceleasi rezultate? SPIRITUL TAU INTREPRINZATOR isi va lasa amprenta pe orice activitate in care e nevoie de munca, de efort, de concentrare, de organizare, iar azi ai toate resursele necesare unei reusite depline. Tot ce iese azi din mainile tale e demn de lauda, deci nu sta pe margine, nu lasa comoditatea sa te copleseasca, pentru ca e o zi cu energie ridicata ce merita valorificata din belsug. Pe ce pui tu mana se transforma in aur, deci hai, la treaba!
Horoscop 28 noiembrie 2014- Gemeni
Tu esti azi un fel de punte intre doua dimensiuni diferite, INTRE CER SI PAMANT, intre divin si uman, pentru ca reusesti sa te concentrezi cel mai usor in orice situatie cu diferente si extreme majore. Tu poti sa faci fata cu brio pe oricare din aceste dimensiuni, pentru ca ai o conexiune cu totul speciala si cu realitatea, cu ce se petrece concret in jurul tau, dar si cu energiile inalte, spirituale, celeste, de unde iti parvin azi cele mai interesante informatii si indrumari. Asculti ce-ti transmite divinul din tine si apoi transpui in practica, dar se poate si invers: ce iti doresti sa se intample aici pe pamant vine de sus! Canalul de comunicare e deschis in ambele directii!
Horoscop 28 noiembrie 2014- Rac
Daca e loc de petrecere azi in preajma ta, vei participa cu maxima bucurie, trup si suflet, pentru ca cel care se afla in centrul atentiei merita toate felicitarile. E ca o zi de sarbatoare, ba chiar se aude veste si de cadouri, iar atmosfera aceasta vesela si tonica face tuturor placere. Ceea ce va oferiti unii altora, fie ca e vorba e cuvinte frumoase, complimente si felicitari, fie ca e vorba chiar de obiecte materiale sub forma de daruri, va copleseste placerea de a darui si de a primi, pentru ca sunteti cu totii constienti ca o relatie de succes se pastreaza si cu astfel de GESTURI DE GENEROZITATE. Dai orice, dai si camasa de pe tine, dintr-un avant de darnicie!
Horoscop 28 noiembrie 2014- Leu
Nu te lasa pacalit de un moment mai dificil cu care dai azi piept, pentru ca, dupa ce va trece, iti vei da seama ca a avut mai degraba o conotatie pozitiva. Iti arata de fapt cat de priceput esti, cat de CAPABIL esti sa depasesti astfel de momente, si tocmai pentru ca ai rezolvat totul cu brio, meriti acum toate felicitarile. Nu ti-ai da seama cate stii si cate poti sa faci daca nu ai trece si prin probe de incercare, ca atare situatia prin care treci azi, desi te consuma la maximum, se va dovedi a fi un fel de premiu pentru tine. Ceea ce obtii te pune intr-o lumina foarte buna, atat in ochii lumii, cat si in ochii tai. Stima de sine creste, pentru ca te lamuresti si tu ce bine te descurci!
Horoscop 28 noiembrie 2014 – Fecioara
Azi esti – la modul cel mai pozitiv posibil – cel mai devotat SLUJITOR INSPRE BINELE ALTUIA. Iti asumi un rol important in destinul altuia si iti sacrifici complet dorintele proprii, timpul personal, preocuparile tale doar pentru a veni in ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar sa te cheme si tu esti alaturi de el trup si suflet, total dedicat nevoilor sale. Esti o mama perfecta, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inima si cu totala deschidere de a fi celuilalt pe plac. Nu e o forma de smerenie sau de supunere, ci ceea ce faci, faci pentru ca vrei tu asta si pentru ca stii ca celalalt depinde de tine!
CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top