Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 29 august

Stiri

Horoscop 29 august

Horoscop 29 august 2014 – Citeste Horoscopul din 29.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 29 august 2014 – Berbec
Ai alaturi de tine exemple demne de urmat, deci profita din plin de ceea ce au ceilalti de oferit! Unii au sfaturi si informatii excelente de dat, altii te stimuleaza cu dragostea si aprecierea lor. Stii sa valorifici perfect resursele pe care acestia ti le dau cu inima deschisa, pentru ca sunt semne de prietenie si afectiune sincere si stimulative in situatia de fata. Observi cu aceasta ocazie ca nu esti singur, ca ai alaturi oameni de incredere pe care te poti baza cu succes si, daca aduni alaturi de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei sa construiesti.

Horoscop 29 august 2014 – Taur
Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tau care nu stiu altceva decat sa critice ceea ce faci tu si sa-ti puna bete in roate. Ar fi de preferat sa lucrezi de unul singur, fara sa depinzi de nimeni, dar e greu de crezut ca nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contributia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui sa-ti ofere diverse solutii. La usa oricui ai bate, le gasesti inchise, de parca s-au aliat toti impotriva ta si nu obtii de la ei nici un raspuns favorabil. Bati pasul pe loc, caci roadele acestei zile nu se arata asa cum ai dori. Ai rabdare!

Horoscop 29 august 2014 – Gemeni
Ai de ce sa fii multumit, pentru ca tot efortul tau din ultima vreme incepe sa dea roade si deja poti calcula reusita in cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia. Poate investitia ta de timp si de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Esti mandru de tine si, cand mai primesti si laudele si felicitarile celor din jur, parca te motiveaza si mai tare sa mergi mai departe. Semn ca poti, ca esti in stare de reusite demne de lauda, deci continua pe aceeasi linie, ca sa nu-ti iesi din ritm.

Horoscop 29 august 2014 – Rac
Planul financiar cunoaste o ameliorare binefacatoare, de parca ai scapa de o mare povara! Poate apare o suma de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ea, de aceea inchei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu. Parca nu mai esti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul sa faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispozitie, dar nu te arunca totusi in cheltuieli inutile. Ai cateva plati majore pe lista, facturi cu multe cifre, si acelea ar trebui sa fie prioritatea ta numarul unu, cu atat mai mult ca ai acei bani la dispozitie. Nu iesi la cumparaturi cu bani multi in buzunar, ca risti sa dai iama prin ei fara sa-ti dai seama!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top