Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 29 ianuarie 2014

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Berbec
Ceea ce faci acum devine punctul de plecare al unor actiuni viitoare, tocmai de aceea trebuie sa fii atent la deciziile tale prezente. Investeste tot ce ai mai bun in tine pentru a lua startul corect si implica-te trup si suflet, deoarece roadele vor fi pe masura investitiei de energie de acum. Dai dovada de bucurie si entuziasm pentru ceea ce te asteapta de acum inainte. Din ceea ce daruiesti tu acum, vei primi dublu in curand de la viata, ca atare pune suflet si pasiune in ceea ce vrei sa obtii, pentru ca se poate!

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Taur
Linistea ta depinde de un gest pe care trebuie sa-l faci tu singur: acela de a ierta, de a trece cu vederea un aspect care nu a iesit asa cum ai fi dorit, dar daca vei continua sa-l tot analizezi pe toate partile, nu faci altceva decat sa te stresezi la nesfarsit. Este un moment bun sa inchizi acel capitol neplacut din trecut si sa dai dovada de imensa compasiune, toleranta si capacitate de a ierta, pentru ca totul va reveni mai apoi la normal iar sufletul tau se va linisti. Nimeni nu va sterge cu buretele ce a fost, doar tu poti face asta, acum!

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Gemeni
Depui mult suflet in tot ce se petrece acasa, ideile tale de renovare sau de redecorare transformand spatiul tau vital intr-un mediu ideal. Cum sa nu te simti bine in propria locuinta cand tu insuti investesti energie si iubire in tot ce inseamna confort si frumusete? Mai mult: daca nu ai inca o casa a ta, azi se poate ivi o idee excelenta in acest sens, gandindu-te din ce in ce mai mult sa-ti cumperi o locuinta sau sa te muti undeva cu chirie, pentru ca iti dai seama ca ai nevoie de intimitate si de un dram de siguranta intr-un spatiu personal unde sa fii doar tu cu tine.

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Rac
Ai o parere buna despre evenimentele care te au pe tine in centrul atentiei, si ai curajul sa spui cu mai multa incredere ca esti un norocos, ca viata te sustine si, finalmente, iti ies si tie pasientele ca la carte! Pastreaza aceasta atitudine pozitiva cat mai mult timp posibil, deoarece poti beneficia de auspiciile bune ale acestei perioade vreme indelungata daca tu insuti nu incepi sa-ti schimbi viziunea de acum. Spune ca totul e posibil, spune-ti ca meriti ce e mai bun si ai sa vezi ca lucrurile cele mai frumoase vin valuri-valuri in calea ta!

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Leu
E o placere sa muncesti, pentru ca te ocupi de activitati pe sablonul talentelor tale. Pune-le mai bine in valoare, scoate la lumina ceea ce stii si, mai ales, ceea ce-ti place, pentru ca sunt mari sanse ca o pasiune extra-profesionala sa devina, mai tarziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merita sa te gandesti si la alte directii in cariera, si ce poate fi prima tinta spre care iti indrepti gandurile daca nu pasiunile, hobbyurile si placerile tale personale. Nici nu stii cum talentul tau de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid intr-o sursa de venit pe termen lung.

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Fecioara
Ai o idee in minte care ar merita valorificata la maximum, pentru ca poate deveni scanteia unei etape excelente in afacerile tale. E profitabila si poate fi folosita imediat, dar fa-o cu discretie, totusi, pentru ca sunt si altii care stau cu ochii pe tine si abia asteapta sa-ti expui punctul de vedere ca sa-ti fure ideile. Tine totul, deocamdata, doar pentru tine, pregateste strategia pana in cele mai mici amanunte, dar fara a bate toba pe marginea planurilor tale. Cand va fi momentul potrivit, vei face totul public, dar nu acum!

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Balanta
Nu trata conflictele care se incing in jurul tau ca pe niste atacuri la persoana, pentru ca nu acesta este rolul lor. Chiar daca unii se folosesc de ton ridicat si ai senzatia ca au ceva cu tine, vei vedea ca aceste tensiuni, dispute, contradictii aprinse sunt motivatia excelenta pentru a-ti pune mintea la contributie si a gasi idei indraznete de schimbare. Din ambitie, ca sa demonstrezi de ce esti capabil, iti vei aduna gandurile si fortele pentru a te impune, aratand celor care acum iti pun bete in roate ca nu te sperie confruntarea, ci mai mult te stimuleaza!

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Scorpion
Privesti spre viitor cu emotie si bucurie, de parca s-ar apropia un eveniment de la care ai mari sperante! Poate e vorba de o intalnire sentimentala, poate prima dintr-o lunga serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur in viata de cuplu, si le astepti cu sufletul la gura. Esti convins ca totul va iesi perfect, ca e momentul ideal pentru un astfel de eveniment fericit si te deschizi cu entuziasm in fata noului, fara nici un pic de teama. Ceea ce primesti acum de la viata e de fapt rasplata gandurilor tale bune si gesturilor tale de iubire pe care le-ai transmis lumii pana acum.

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Sagetator
Ce a fost, a fost, iti spui, si nu mai vrei sa privesti in urma ta ca sa vezi ce s-a intamplat inainte. Acum iti concentrezi toata atentia spre episoadele urmatoare ale filmului de actiune in care esti erou principal, dand dovada de mult optimism si de maxima deschidere spre orice va fi de acum inainte. Reusita planurilor tale viitoare depinde enorm de atitudinea pozitiva pe care o abordezi acum, pentru ca ai incredere in destin, in viata, in ceea ce vei trai de acum inainte, iar gandurile tale pozitive de acum vor construi, etaj cu etaj, viata ta fericita de maine!

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Capricorn
Implica-te fara frica in confruntari dintre cele mai puternice, pentru ca ai atuurile tale potrivite pentru a te impune in fata rivalilor tai. Iti place sa-ti masori fortele alaturi de inamici redutabili, pentru ca nu ai avea nicio satisfactie sa fii comparat cu oameni mediocri si anonimi. A te implica intr-o lupta de idei si forte alaturi de oameni la fel de bine pregatiti si ambitiosi ca si tine, e stimulentul perfect pentru a demonstra de ce esti in stare! Datorita increderii absolute in tine, esti tot mai aproape de o reusita de proportii, aducatoare de imense satisfactii.

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Varsator
Ceea ce faci zi de zi pentru cei dragi tie devine investitia cu care contribui la reusita relatiei voastre. Daruiesti fara a pretinde nimic in schimb, esti oricand gata sa sari in ajutorul celor pe care ii iubesti si daruiesti tot ce are sufletul tau mai bun doar pentru a-i vedea pe ei fericiti, esti convins ca si ei ar face la fel pentru tine, de aceea te implici trup si suflet. Nimeni nu profita de celalalt, aici, ci e vorba de un schimb reciproc si echitabil de sprijin, incurajari si iubire, din care fiecare isi extrage energia pentru ce va urma.

Horoscop 29 ianuarie 2014 – Pesti
Stai pe ganduri, dar o faci cu impartialitate si realism, pentru a descoperi ce anume te tine pe loc. Din cand in cand, e buna o astfel de analiza la rece pentru a intelege ce se petrece, pentru ca numai asa iti vei recapata increderea si siguranta pe care indoiala te-a cam facut sa le pierzi in ultima vreme. Faptul ca ai mers o vreme ca pe gheata subtire, te-a determinat sa-ti pierzi increderea in tine sau in oameni, dar acum chibzuiesti lucid si profund si descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Esti gata sa renunti la ele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top