Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 29 mai 2014 - Citeste Horoscopul din 29.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop

Horoscop 29 mai 2014 – Citeste Horoscopul din 29.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 29 mai 2014 – Citeste Horoscopul din 29.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Berbec
Nu mai privi inapoi, ce a fost a fost, ar fi bine sa ierti si sa inchizi un capitol trist odata pentru totdeauna. Nu esti genul de om care poarta ranchiuna pentru vreo vorba dura, nici nu duci dupa tine amintirile urate la nesfarsit, deci asa ar trebui sa faci si acum: sa nu te mai gandesti mereu la cele intamplate, ci sa mergi mai departe, chiar daca nu esti pe deplin multumit de nivelul atins. Important e sa fi invatat ceva din experientele bune sau rele din trecut si sa faci in asa fel incat sa nu repeti aceleasi greseli incepand de maine.

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Taur
Meriti tot ce-i mai bun, deci nu te mai teme atat de mult de criza financiara sau de ziua de maine, ci permite-ti si tu un bonus pentru placerea ta. Ai putea sa-ti cumperi un obiect la care tanjesti de mult, dar pe care l-ai tot amanat de teama de a nu intra in banii pusi deoparte pentru alte scopuri, dar e posibil sa exagerezi totusi cu economia si restrictiile financiare. Banii sunt facuti sa circule, ca atare, daca inima ta a ramas la ceva anume la care pana mai ieri doar visai, azi ai putea face un pas spre achizitionarea acestuia. Rasplateste-te!


Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Gemeni
Faci calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care te poti baza si rezultatul suna promitator, incat ai curajul sa faci planuri mari cu banii tai. Daca nivelul financiar este atat de bun, te gandesti la investitii ceva mai scumpe, poate demult planificate, pentru ca ai incredere pe resursele tale. Nu stai rau la acest capitol, ca atare poti indrazni sa visezi la cine stie ce obiect scump sau la vreo calatorie costisitoare sau la o infuzie de capital in propriile afaceri, deci fa-ti lista lunga de cheltuieli pentru perioada urmatoare. Ai avea cu ce o onora!

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Rac
Implica-te fara frica in confruntari dintre cele mai puternice, pentru ca ai atuurile tale potrivite pentru a te impune in fata rivalilor. Iti place sa-ti masori fortele alaturi de concurenti redutabili, pentru ca nu ai avea nicio satisfactie sa fii comparat cu oameni mediocri si anonimi. A te implica intr-o lupta de idei si forte alaturi de oameni la fel de bine pregatiti si ambitiosi ca si tine, e stimulentul perfect pentru a demonstra de ce esti in stare. Datorita increderii absolute in tine, esti tot mai aproape de o reusita de proportii, aducatoare de imense satisfactii.


Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Leu
Oamenii care iti ies in cale sunt o oglinda in care poti privi cu realism, pentru ca sunt reflectarea propriilor tale ganduri. Tu i-ai atras in calea ta asa cum sunt si iti raspund pe aceeasi lungime de unda cu propria ta gandire. Daca erai coplesit de ganduri negative si griji, acelasi gen de oameni iti va iesi in cale, ca sa-ti atraga atentia asupra incarcaturii energetice a propriei tale minti. Daca, dimpotriva, dai de oameni pozitivi, tonici, dinamici, ei sunt instrumentul ideal pentru a-ti pune in aplicare propriile idei bune, deci ai grija la polaritatea propriilor tale ganduri. Culegi ce semeni!

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Fecioara
Daca te bate gandul, de la o vreme, sa faci o schimbare majora in cariera, ar fi bine sa analizezi azi cu mai multa seriozitate aceasta idee, pentru ca ar putea aparea de undeva niste aspecte noi in acest sens. Ori ti se face o propunere de a schimba jobul, ori ai ocazia de a pleca de bunavoie pentru a-ti lua destinul in maini, deci merita sa te gandesti cu mai mult curaj la o eventuala schimbare de macaz in plan profesional. Poate asteptai demult acest moment, dar nu aveai curajul sa-i dai startul, dar azi ar putea fi intrunite conditiile optime pentru un nou inceput. Faci pasul sau nu?

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Balanta
Ai nevoie de cineva langa inima ta care sa te asculte, sa te aline, sa-ti abata gandurile de la o problema care te macina. Exista o astfel de persoana, probabil cineva nascut in zodie de apa care are efect ca de balsam asupra ta. Te linisteste cu vocea sa calma, te mangaie cu vorbe bune, te invaluie cu iubire neconditionata si pura. Nimeni nu-ti inspira aceasta pace fantastica, atat la exterior, cat si la interior, deci, cand stai in preajma sa, parca te-ai afla langa o apa lina. Ajunge doar s-o asculti sau s-o privesti si te calmezi ca prin farmec!

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Scorpion
Iubeste-te mai mult pe tine insuti si fii multumit de ceea ce reprezinti. Lasa-ti defectele deoparte, pentru ca nu e momentul sa le treci pe acestea in revista, ci dimpotriva: ai atat de multe calitati care se cer scoase mai mult in valoare, incat ar fi pacat sa le tii secrete. Arati bine, esti multumit, toate merg excelent, ai o atitudine optimista in fata oricarui eveniment, si cu o optica atat de buna, toate ar trebui sa tinda spre perfectiune! Daca te-ai privi prin ochii celor care tin cu adevarat la tine, ti-ai schimba in bine parerea despre propria persoana, descoperind ce om minunat esti cand zambesti si gandesti pozitiv.

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Sagetator
Fericirea nu apare peste noapte, oricat de visator si idealist ai fi, ci esti constient ca lucrurile cele mai bune, in viata, apar prin efort, prin munca asidua. Te apuci de un proiect nou, investesti toate resursele tale in acest sens, sigur pe reusita ta finala. Efortul depus si ambitia combinate cu increderea in succes si tonusul pozitiv te vor duce, pas cu pas, spre marea victorie, deci nu te abate de la acest drum. Pastreaza optimismul pana la capat si nu te astepta ca totul sa se ridice repede si usor. E cale lunga pana la nivelul maxim, dar ai rabdare si gandeste pozitiv ca vei ajunge candva acolo!


Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Capricorn
Lasa modestia la o parte si fa un pas in fata pentru a atrage atentia asupra ta. E un moment favorabil doar tie, dar daca iti spui in sinea ta ca nu-l meriti, ca nu e pentru tine, ca momentul nu e favorabil, fii sigur ca se va gasi altul care sa-l valorifice in defavoarea ta. Lupta pentru sansa care ti se ofera astazi chiar tie, doar ca nu e asezata frumos pe o tava ca sa te bucuri de ea, ci e nevoie si de un oarecare efort pentru a o castiga. E pentru tine, de asta trebuie sa fii sigur, deci nu te lasa dat la o parte de altii mai agresivi!

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Varsator
Nu erai prea incantat de una din relatiile de serviciu care ajunsese intr-un punct critic, din cauza unor diferente mari de opinii. O discutie calma fata in fata ar alunga multe indoieli si semne de intrebare, pentru ca e posibil sa priviti diferit acelasi lucru, de la nivelul experientei sau varstei fiecaruia. E normal ca unul tanar sa vada lucrurile altfel decat cineva mai matur, dar daca v-ati uni fortele si opiniile intr-o directie comuna, ati vedea ca parerile nu sunt contradictorii, ci se pot completa perfect. Discuta matur si intelept si armonizati-va fortele!

Horoscop zilnic 29 mai 2014 – Pesti
Cineva iti ofera o informatie care devine de fapt o garantie ca esti pe calea cea buna spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de aceasta confirmare, care suna ca o aprobare, ca un stimulent sa nu te opresti din drum, pentru ca nu mai e mult si vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Nici tie nu-ti vine a crede sa vezi ca lumea te aproba de pe margine si te impinge de la spate sa duci la indeplinire ceea ce ai inceput, semn ca a fost un tel bine ales cu mari sanse de reusita. E o placere sa lupti mai departe cand te stii sustinut in acest fel!

CITESTE HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2014

Horoscop 29 mai 2014 oferit de Acvaria.

2 Comments

2 Comments

  1. alexandru fazekas

    2014-05-29T11:54:24+03:00 at 2014-05-29T11:54:24+03:00

    foarte tare…

  2. alexandru fazekas

    2014-05-29T11:55:32+03:00 at 2014-05-29T11:55:32+03:00

    excelent,felicitari,foarte tare super reusit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top