Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 3 decembrie 2015

Horoscop 3 decembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele!

Horoscop 3 decembrie 2015 – Berbec

Iti vin o multime de idei interesante, dar deocamdata le aduni ca intr-o biblioteca, asteptand momentul cand vei putea sa le scoti din sertarase una cate una. Unii cred ca sunt mai degraba o joaca, altii considera ca sunt idei prea ciudate ca sa aiba succes, dar tu crezi in ele si le alimentezi din ce in ce mai mult cu fantezie si creativitate, convins ca vor da roade. Esti foarte inspirat de o lumina noua, de o viziune diferita decat inainte, ca si cum ai fi cu un pas inaintea semenilor tai. Aceasta atitudine mai moderna, vizionara chiar, te propulseaza mai usor spre tinta propusa. E chiar mai bine ca altii sunt conservatori si se tem de noutate, pentru ca asa ei raman in urma si tu ii depasesti fluierand!

Horoscop 3 decembrie 2015 – Taur

Din cauza interventiei nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca sa repari oalele sparte de acesta. Regreti ca ai avut incredere in el si te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degraba o complicatie decat un ajutor pentru tine. Nu trece mai departe ducand dupa tine o serie intreaga de erori cauzate de cel care a stat o vreme alaturi de tine. Fii exigent si mai bine scapa de ajutorul lui, pentru ca nu-ti este de nici un folos. Te descurci mai bine singur decat cu asemenea tovaras!

CITESTE SI: Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. SAPTAMANA DEPRESIEI pentru o serie de zodii

Citeste sfatul zilei de 3 decembrie pentru zodia ta!

Horoscop 3 decembrie 2015 – Gemeni

Se vede ca ti-ai cam pierdut interesul pentru un plan la care ai muncit mult. Te copleseste o stare de comoditate, care nu te reprezinta de obicei, dar pesemne ca ai nevoie de odihna. Ia-ti o zi de totala relaxare, de lene eliberatoare de stres, pentru ca ai tras destul inainte. Cel mai bine ar fi sa refuzi orice invitatie care ar putea cere de la tine chiar si cel mai mic efort, pentru ca nu prea ai energie in tine. Daca nu apare nimic nou in program, permite-ti mai mult somn, cateva ore de lectura sau de visare, dar nu te rasfata totusi cu prea multe bunatati culinare, pentru ca te paste un kilogram in plus peste noapte.

Horoscop 3 decembrie 2015 – Rac

Nu ajunge doar sa faci declaratii de dragoste pompoase, din vorbe mestesugite, ci sa demonstrezi celui drag ce simti pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorba fata in fata ca doi oameni maturi pregatiti sa-si prezinte intentiile pe termen lung. Acum va iesi la iveala superficialitatea, atractia spre distractie, pentru ca daca iubirea ta a fost doar o joaca, fii pregatit sa-ti iei ramas bun de la cel de langa tine. El vrea ceva mult mai profund intre voi de acum inainte si ti-o cere intr-un mod ultimativ: ori – ori?

Horoscop 3 decembrie 2015 – Leu

Muncesti cu sarg, concentrat la un proiect ce necesita un consum imens de energie si de atentie. Esti constient ca numai de implicarea ta depind, la final, si rezultatele, de aceea te apleci cu interes maxim asupra celor incepute. Esti multumit cum evolueaza, dar si mai fericit ai fi daca ai vedea ca si ceilalti direct implicati privesc la fel de serios aceasta munca. Ar fi obositor sa duci in spate tot greul, de aceea cel mai dificil e sa atragi alaturi de tine oameni care iti seamana, la fel de interesati de roadele finale ale acestui efort. Nu merita sa muncesti doar tu, dar nici sa pasezi totul altora.

Horoscop 3 decembrie 2015 – Fecioara

Esti tras in prea multe parti si, cand incerci sa multumesti atatea planuri simultan, risti sa scapi din vedere detalii importante si sa generezi gafe. Chiar daca vei incerca sa scapi de efectele propriilor neglijente cu un dram de umor, totusi va veni un moment cand vei fi coplesit de atatea chestiuni pe cap si vei incepe sa uiti, sa gresesti, sa sari peste aspecte importante. Ar fi mai bine sa alegi, din toate cate ai pe lista de urgente, un singur plan asupra caruia sa te concentrezi, dar probabil sefii si colaboratorii iti arunca prea multe pe umeri si nu-i poti refuza, ceea ce te obliga sa iei mai mult decat poti duce.

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top