Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 3 martie 2016

Horoscop

Horoscop 3 martie 2016

Horoscop 3 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 3 martie 2016 – Berbec
Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit. Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

Horoscop 3 martie 2016 – Taur

Primesti aprobari si confirmari foarte stimulative din partea celor din jur. Cum sa nu tragi si mai tare cand vezi ca tot ce spui este primit cu entuziasm si completat cu energie de cei carora te adresezi? Formati o echipa perfecta impreuna, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu succes la ceea ce v-ati asumat laolalta. Fiecare are ceva de castigat din aceasta combinare de idei si energii, pentru ca din unirea fortelor voastre se ajunge la un tel care bucura pe toata lumea. Daca singur nu poti duce la indeplinire un tel, aduna alaturi oameni care au interese similare.

Consulta aici Horoscopul saptamanal 1-6 martie 2016 pentru zodia ta!

Previziuni karmice 29 februarie – 6 martie 2016. Ce se intampla cu sufletul fiecarei zodii

Horoscop 3 martie 2016 – Gemeni
Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si te dezarmeaza, pentru ca suna cu totul altfel decat te asteptai. Pe moment, ai tendinta de a aluneca spre depresie si tristete, dar dupa un scurt ragaz in care treci in revista cele auzite, iti readuni fortele si pornesti pe o alta cale. E mai bine sa renunti acum la un plan care se dovedeste a fi nerentabil, care nu duce nicaieri, pentru ca sigur ai tu si un plan de rezerva in maneca. Pune-l imediat in aplicare si nu insista sa mai resuscitezi un plan fara sorti de izbanda! Citeste SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Horoscop 3 martie 2016 – Rac

Ai nevoie de liniste totala, pentru ca numai asa te poti concentra eficient la ceea ce ai de facut. Poate esti inaintea unui examen dificil si trebuie sa acumulezi mari cantitati de informatie, si numai in izolare totala dai randament. Poate esti obosit si te retragi un pic in intimitate, pentru a te odihni sau pentru a analiza la rece situatia in care te afli. Pe tine nu te deranjeaza singuratatea, ba chiar iti prieste din cand in cand, si acum ai ajuns intr-un astfel de moment cand tanjesti dupa liniste fara ca nimeni sa nu te bata la cap. Rupe-te pentru o zi de lume, e spre confortul tau emotional!

Horoscop 3 martie 2016 – Leu

Toata lumea iti cunoaste simtul foarte fin de a observa si ceea ce altii nu vad, de a intelege ceea ce altii nu inteleg. Azi antena ta receptoare pare si mai ascutita. Nu e nevoie sa ti se spuna lucruri in fata ca tu sa le cunosti, deja, pentru ca ai un spirit de observatie foarte bun care prinde totul din mers. Tu stii cum e omul din fata ta fara sa fie nevoie sa faca ceva ca sa-l cunosti, tu intelegi adevarul unor afirmatii fara prea multe explicatii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile si mai profunde pe care numai intuitia ta le descopera. Simti aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect asa, pentru ca poti lua la timp unele masuri de precautie.

Horoscop 3 martie 2016 – Fecioara

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capat, dar daca ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Daca esti incapatanat si iti tot plangi singur de mila, s-ar putea sa respingi exact cele mai de pret indrumari care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie facut in problema in care acum esti tu implicat. Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top