Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 31 mai 2014 - Citeste Horoscopul din 31.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop

Horoscop 31 mai 2014 – Citeste Horoscopul din 31.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 31 mai 2014 – Citeste Horoscopul din 31.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Berbec
Vestile care vin au efecte excelente asupra ta, pentru ca te stimuleaza sa pornesti o directie noua ce poate avea urmari profitabile. Ca e vorba de o discutie despre afaceri, de o intrevedere cu scopul unei tranzactii viitoare sau citesti o carte ce-ti deschide noi sensuri in activitatile care te preocupa, daca vei pune in aplicare ceea ce afli acum, vei merge mult mai repede spre un scop cat se poate de promitator. Ai curajul sa investesti resursele de care dispui din belsug, fara sa te temi de efecte, iar resursele tale cele mai pretioase acum sunt: timpul personal, mintea si mainile tale. Pune-le la treaba si vei avea numai de castigat!

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Taur
Ai un mare vis in minte, dar uneori te sperii chiar tu de el si teama aceasta genereaza oprelisti. Ai un exemplu demn de urmat in fata ochilor, o persoana careia i s-a implinit visul similar cu al tau, ca atare incearca ori sa-l imiti, ori sa-i calci pe urme, pentru ca reteta sa de succes ti se potriveste si tie. Evident, tu nu esti exact ca el, dar poti face unele ajustari pe ici, pe colo la modul tau de a fi pentru a-i semana, semn ca scopul spre care evoluezi necesita si din partea ta unele eforturi de vointa. Nu poti ajunge acolo fara unele modificari chiar asupra ta, ca om!


Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Gemeni
Nu din trecut, din amintiri sau din experientele deja acumulate iti extragi tu energia acum, ci din viitor! Acolo se afla un scop spre care iti canalizezi atentia si vaslesti cu inversunare numai cu gandul la atingerea acelui varf. Nu mai ai rabdare, esti atat de entuziasmat de ceea ce crezi ca te asteapta la capat, incat faci eforturi sustinute sa treci peste etapele intermediare ca sa ajungi direct la telul propus. Nu te grabi totusi, pentru ca fiecare clipa de acum va avea un rol in reusita ta finala, deci nu incerca sa stergi de pe lista etapele intermediare pe care le consideri neimportante. Au si ele un rol!

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Rac
Dedica-ti aceasta zi intimitatii si senzualitatii, pentru ca cel drag are mai multa nevoie de compania ta. Orele petrecute in doi vor fi sursa celor mai frumoase momente de pasiune, pentru ca va dati amandoi seama cat de rar va oferiti unul altuia asemenea atmosfera intima. Poate fi o zi sau o noapte cu o incarcatura cu totul speciala in cuplu, de parca ar fi prima voastra intalnire romantica sau prima declaratie de dragoste intre patru ochi care poate deveni startul catre o idila ca-n filme. Fii darnic in gesturi de tandrete si semne de pasiune, pentru ca amandoi visati la fericire. O puteti atinge chiar azi!


Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Leu
Nu te astepta ca relatia dintre sexe opuse sa se desfasoare pasnic si armonios, pentru ca oricum ai privi lucrurile, barbatul si femeia nu pot fi la fel. Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Fecioara
Esti blocat de ceva vreme intr-o zona sumbra incarcata de stres, griji si frica, dar, daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca ai fost victima unui proces de indoctrinare cu iz negativ de la cei care nu doreau ca tu sa vezi lumina. Ti-au inoculat zi de zi o anumita stare negativa pe care ai ajuns sa o transformi intr-un mod de a fi, dar azi incepi sa descoperi adevarul. E timpul sa lupti sa te eliberezi de aceasta stare nefasta, care ti-a blocat evolutia si ti-a inabusit potentialul, dar tocmai pentru ca a venit si clipa sa te trezesti la realitate, tu nu trebuie sa mai accepti aceasta manipulare!

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Balanta
Daca ii ai pe cei dragi alaturi, esti cel mai puternic om din lume! Iti extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranta partenerului, din acceptarea lor neconditionata, si acelasi lucru il oferi si tu inzecit inapoi. Exista o buna cooperare in cadrul familiei si nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fiti alaturi la tot ce aveti de facut. Faceti planuri de viitor la care fiecare isi aduce contributia cu entuziasm si optimism, si cat timp sunteti alaturi, umar la umar, nimic nu va poate opri din elan. Impreuna sunteti o forta de neinvins!

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Scorpion
Ceea ce faci azi pentru ceilalti e generozitate fara margini, pentru ca oferi neconditionat, cu draga inima, si te simti bine asa. Nu astepti nimic in schimb, vrei doar sa dai ceva din ceea ce ai invatat sau din ceea ce viata ti-a oferit tie, ca un semn de recunostinta pentru norocul de care ai avut parte. Un serviciu in slujba comunitatii, indiferent ce forma ar avea, e binevenit si apreciat la justa valoare. Ai un dar gratuit de oferit cuiva care chiar are nevoie de sprijinul tau in acest moment, si o faci cat se poate de sincer, fara a pretinde nici macar un multumesc, dar ai fi fericit daca cineva il spune.

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Sagetator
Felul entuziast cu care te primesc cei cu care intri azi in contact, te stimuleaza sa te implici trup si suflet in orice actiune noua. Daca mai ai si ocazia de a deveni liderul acestei actiuni, cu atat mai mare e satisfactia ta. Ai nevoie de o provocare pe masura energiei si personalitatii tale puternice, deci profita de aceasta zi pentru a te pune mai bine in evidenta! Toate ar trebui sa-ti mearga de minune, pentru ca increderea absoluta pe care o ai in fortele proprii se va dovedi a fi esentiala pentru reusitele spre care te indrepti.


Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Capricorn
Dedica-ti aceasta zi tie, organismului tau, mintii tale, care au nevoie de o atentie mai speciala acum. Orice efort indreptat spre imbunatatirea calitatii vietii, spre buna functionare a organismului tau va fi rasplatit cu o stare confortabila dupa care tanjesti. Adu-ti aminte de orice practica prin care corpul tau se va relaxa, se va tonifia, se va simti mai bine si lasa-te rasfatat de simturi. Ca e vorba de o zi la SPA, de e o ora in plus de somn si relaxare sau de mai mult sport, daca ti le vei oferi, vei incheia ziua cu un tonus ridicat si cu un corp mai fericit!

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Varsator
Ai ajuns intr-un punct important al proiectului la care iti aduci contributia de cateva luni incoace, nivel la care poti deja sa spui ca esti foarte aproape de scopul propus. Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua in care spui stop si extragi o concluzie cu privire la pasii parcursi pana aici si ai acel sentiment de profunda implinire fata de tot ce ai realizat. Nu a fost deloc usor drumul pana aici, dar acum nu mai conteaza cat de complicat a fost procesul de productie al acestui rezultat, ci doar faptul ca ai atins varful maxim! Meriti acum o pauza.

Horoscop zilnic 31 mai 2014 – Pesti
Te preocupa foarte mult viitorul carierei tale si profiti de o zi mai relaxata pentru a medita asupra acestui obiectiv major. Poate stai de vorba cu cineva mai experimentat care are niste sfaturi excelente de oferit si merita sa le asculti, sa le tii minte si mai apoi sa le si pui in practica. De fapt, contactul cu lumea, azi, are exact acest rol: de a-ti aduce in fata niste optiuni, niste alternative sau poate chiar niste oferte pe care te poti baza de acum inainte pentru a gasi un serviciu mai bun, curand. Discuta, dar, mai ales, vorbeste despre ceea ce stii!

CITESTE HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2014

Horoscop 31 mai 2014 oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top