Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 31 martie 2017

Horoscop

Horoscop 31 martie 2017

Horoscop 31 martie 2017. Gemenii au toate motivele de bucurie. Trebuie sa fie mai increzatori, mai ales ca planurile le ies ca la carte. Citeste previziunile pentru 31.03.2017.

Horoscop 31 martie 2017 Berbec

Ai o rezistenta de invidiat, pentru ca tu suporti orice situatie, oricat de complicata ar fi. Se vede ca ai trecut prin multe si nu renunti cand pare mai dificil, dimpotriva, te inarmezi cu atata forta, incat nimic nu te clinteste! Viata te-a invatat atatea lucruri utile care acum te ajuta sa rezisti. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de rabdare, asteptare, perseverenta, tenacitate, vointa, pentru ca tu nu te grabesti. Esti de parere ca totul are o rezolvare, oricat ar dura, de aceea iti vezi de treaba fara sa pretinzi rezultate imediate.

CITESTE AICI: Horoscop Minerva saptamana 26 martie – 1 aprilie 2017

Horoscop 31 martie 2017 Taur

Multa lume va incerca sa te induplece sa-ti schimbi parerea, dar tu nu, ai luat o decizie si te tii de ea pana la capat. E bine sa fii ferm in alegerile facute, pentru ca se vor gasi multi care iti vor vorbi despre alte variante, despre alte cai pe care s-ar putea merge, despre alternative care mai de care mai interesante, dar tu nu vrei sa le auzi si bine faci. Daca ai fi atat de influentabil incat sa incepi sa inclini spre o alta idee decat cea la care ai ajuns, nu ai face decat sa pierzi timpul cu experimente. Ai ales? Mergi mai departe cu incredere!

Horoscop 31 martie 2017 Gemeni

Ai toate motivele de bucurie cand vezi ce frumos au evoluat unele proiecte care au ajuns, in acest moment, la un nivel cat se poate de clar. Stii mai bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tai rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape si mai inalte, si mai promitatoare. Mergi inainte cu incredere maxima in tine si in resursele de care dispui, si arata tuturor de ce esti capabil. Chiar daca mai sunt unii care se indoiesc de puterile tale, tot ceea ce construiesti tu acum pas cu pas este dovada vie ca orice se poate cand crezi in succes.

Citeste si: Previziuni karmice 27 martie – 2 aprilie 2017

Horoscop 31 martie 2017 Rac

Vezi cu ochii tai ca un vis in care ai investit energie se duce de rapa si e normal sa fii incercat de regrete si tristete. Nu e chiar asa de grav pe cat pare, e doar un impas trecator ce te face sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe. Lasa lucrurile asa cum sunt deocamdata, chiar daca nimic nu mai evolueaza. O pauza poate fi de bun augur pentru a te detasa de miezul evenimentelor si, dupa o vreme, sa descoperi ca sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii excelente. Acum nu, esti in pasa proasta, ceva lipseste pentru a crede din nou in sansele tale, de aceea nu trebuie sa decizi nimic major, ca sa nu regreti mai tarziu.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top