Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE

Horoscop 31 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 31.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 31 octombrie 2014- Berbec
Mare atentie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru ca exista riscul de a te lasa atras intr-o capcana. Exista in preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, si la originea antipatiei sale pare sa fie situatia ta financiara. Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru ca nu sunt in siguranta. Ori te trezesti acasa fara portofel, ori faci vreo afacere proasta, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ti ies bine calculele! Nu te increde in cei care fac promisiuni de imbogatire rapida, pentru ca nu tu vei fi cel care castiga, ci ceilalti, pe seama ta!

Horoscop 31 octombrie 2014- Taur
Esti tentat sa glumesti pe seama trecutului unora, dar ei nu-ti povestesc ce li s-a intamplat candva ca tu sa razi de ei, ci pentru ca simt nevoia sa se elibereze de amintiri. Poti folosi atitudinea jucausa care te cuprinde pentru a le abate gandul de la problemele lor de altadata, pentru a le arata ca orice hop poate fi trecut daca zambesc si trec mai departe cu capul sus, dar incearca sa nu glumesti pe seama acelor probleme care pe ceilalti ii dor. Daca nu poti intelege prin ce treci, compatimeste-i, dar nu ironiza si nu lua peste picior necazurile lor, spunand ca sunt fleacuri. Pentru ei nu sunt!

Horoscop 31 octombrie 2014- Gemeni
esi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in spatii publice, in medii aglomerate unde nevoia ta de socializare si comunicare este satisfacuta pe deplin. Nu numai ca e o placere pentru tine sa te afli printre cat mai multi oameni, dar numai acolo apar si cele mai bune sanse de a te indragosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu placere sa iti atraga atentia cineva special, incat, la finalul zilei, sa poti spune ca ti-ai pierdut complet capul. Daca iti lipsea iubirea, iesi in lume si caut-o: e acolo, undeva!

CITESTE SI: HOROSCOP LUNA NOIEMBRIE 2014

Horoscop 31 octombrie 2014- Rac
Simti nevoia sa povestesti despre marile tale vise cuiva drag, si e o placere sa descoperi ca iti alimenteaza si el visele, poate chiar are si el aceleasi scopuri de atins si v-ati putea uni fortele ca sa vasliti amandoi in aceeasi directie si in acelasi ritm. Va completati excelent unul pe altul, si va incurajati reciproc sa ajungeti acolo unde visati, pentru ca telul vostru se apropie! Daca ai inainta singur pe acest drum, ar fi mai greu, dar asa, punand amandoi in acelasi cos atatea resurse pozitive, rezultatele nu au cum sa fie departe. Conlucrati, discutati, consultati-va si succesul apare mai repede!

Horoscop 31 octombrie 2014- Leu
Ai mari rezerve ca ceea ce visezi sa atingi ar fi posibil, dar norocul tau e legat de prezenta unei persoane din preajma ta care are rol binefacator asupra ta: de balsam, de linistire a psihicului tau cam negativist. Asculta-l, urmeaza-i indrumarile si sfaturile, tine cont de parerile sale care sunt avizate, bine documentate si argumentate incat ai putea sa-i calci pe urme fara retinere. El vede lucrurile dintr-o lumina mult mai clara decat tine, pentru ca tu esti coplesit de pesimism, de neincredere, de teama de a nu esua sau de a nu lasa o impresie proasta.

Horoscop 31 octombrie 2014 – Fecioara
Profita de ragazul care ti se ofera azi, chiar daca, pe moment, esti tentat sa te enervezi si sa privesti totul in negru, ca pe un blocaj. O pauza in planurile tale sau in miezul unor evenimente foarte dinamice nu e chiar un lucru rau, pentru ca te ajuta sa te retragi din agitatia inconjuratoare si sa arunci o privire inapoi. Avand acest moment de respiro, poti descoperi la timp ca ai scapat ceva din vedere si ai putea lua masuri imediat. Maine ar putea fi deja prea tarziu sa mai repari ceva, dar acum, detasat de tot ce te impingea de la spate, ai putea interveni salvator.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top