Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE

Stiri

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE

Horoscop 4 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 4.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 4 noiembrie 2014- Berbec
Cu tovarasii potriviti, azi poti avea parte de un succes de rasunet. Singur, nu vei avea aceleasi rezultate, ca atare fa echipa cu persoane bine pregatite, ambitioase, a caror prezenta te stimuleaza sa dai tot ce ai mai bun din tine. Proiectele colective, in care nimeni nu se erijeaza in lider cu orice pret. ci fiecare isi joaca rolul care ii revine cu constiinciozitate, pot duce la rezultate demne de toata lauda, ca atare nu incerca sa fii singur, ci alatura-te oamenilor care te pot determina sa lupti cu toate fortele pentru succes.

Horoscop 4 noiembrie 2014- Taur
Daca vrei o zi rodnica, fa echipa cu cei la care tii! Familia este centrul universului tau, pentru ca de acolo iti extragi tu energia pozitiva, stimulentele de a merge mai departe, sursa de afectiune neconditionata, si aceleasi daruri pretioase le oferi si tu inapoi cu draga inima. Viata de familie este armonioasa, frumoasa, un schimb reciproc de gesturi tandre si calde, va sustineti reciproc si va ajutati unii pe altii sa va exprimati in voie. Din aceasta cooperare minunata se pot naste azi proiecte indraznete din care fiecare are ceva de invatat, de oferit, de castigat.
CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 5 NOIEMBRIE

Horoscop 4 noiembrie 2014- Gemeni
Este o zi cu emotii extreme. Sunt momente in care te retragi in umbra, dornic de anonimat, fara sa te stie nimeni, dar si momente in care orgoliul te impinge in fata, de parca nu ai suporta ca lumea sa nu tina cont de opinia ta. E greu sa pastrezi echilibrul intre cele doua atitudini diferite, pentru ca una te trage inapoi si cealalta te impinge in fata, una iti cere sa taci si sa astepti, cealalata sa actionezi acum, deci va fi greu sa pastrezi echilibrul intre aceste doua laturi ale personalitatii tale. Probabil fiecare dintre ele se potriveste altui context, ca atare trebuie sa te adaptezi fiecarei situatii.

CITESTE SI: HOROSCOP LUNA NOIEMBRIE 2014

Horoscop 4 noiembrie 2014- Rac
Te afli intr-un mediu care te cam irita, dar nu anturajul e vinovat de atitudinea ta cam agresiva, ci tu, pentru ca nu esti in cele mai bune toane. Ai mereu senzatia ca in jurul tau se afla inamici puternici care abia asteapta sa te atace. Ai senzatia ca cineva, in umbra, te urmareste ca sa te critice la prima abatere. Exagerezi: tu esti cel nervos azi si abia astepti o scanteie de scandal ca s-o transformi intr-un razboi. Calmeaza-te si incearca sa te adaptezi tu mediului in care te alfi, nu sa pretinzi de la ceilalti sa te suporte asa cum esti. Nervii pot fi si constructivi, la o adica, daca iti pui in joc energia spre un scop comun din care fiecare are de castigat.
Horoscop 4 noiembrie 2014- Leu
Nu te afli in cel mai bun mediu pentru planurile tale. Ai nimerit printre oameni pesimisti, negativisti, conservatori, fricosi, care spun nu la tot ce le propui. Nici sa lupti de unul singur nu e bine pentru ca rezultatele nu vor aparea prea curand, dar nici nu te simti in largul tau in acest anturaj in care planeaza numai energii ostile. Poti privi la cei din jurul tau pentru ca ei pot fi sfatuitori foarte buni, care te invata lectia rabdarii si a prudentei, dar daca esti in fata unui mare test, te vor trage inapoi, pentru ca vor incepe orice propozitie cu: nu se poate. Tu simti ca se poate, dar nu alaturi de ei.
Horoscop 4 noiembrie 2014 – Fecioara
Daca te implici azi intr-o competitie, fara teama de a arata la ce esti tu cel mai bun, fara sa te gandesti la eventualele atacuri indreptate spre tine, ai putea iesi invingator. Ai un spirit combativ bine ascutit, nu te dai inapoi de la dispute aprinse, pentru ca esti convins ca ai dreptate si ca detii toate mijloacele necesare victoriei. Spiritul tau critic proverbial nu tace, pentru ca stii ca detii informatii certe pe care te bazezi in aceasta confruntare de idei, ca atare vai de cei care au curajul sa te contrazica. Invingatorul esti tu, pentru ca esti de neintrecut in orice dezbatere de pe pozitii adverse.
CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

2 Comments

2 Comments

  1. Dragomir Cristina

    2014-11-03T13:16:57+02:00 at 2014-11-03T13:16:57+02:00

    Le gemeni de ce nu zice nimic de dulceata de gutui ca nu imi iese? 🙁 :))

  2. oriflame

    2014-11-04T11:56:42+02:00 at 2014-11-04T11:56:42+02:00

    Invata sa faci bani si sa te distrezi –> facebook.com/oriflamesansata

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top