Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 5 februarie 2015

Stiri

Horoscop 5 februarie 2015

Horoscop 5 februarie 2015 – Berbec
Mintea ta merge brici si iti vin replicile ca pe banda rulanta, numai ca esti intr-o pasa ceva mai agresiva si ai tendinta de a-ti impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate. Crezi ca numai tu ai dreptate si nu stai la discutii cu restul lumii ci astepti ca toti sa te asculte pe tine. Incearca sa-ti folosesti aceasta energie mentala intr-un sens constructiv, nu pentru a te certa cu altii si nici pentru a tensiona inutil atmosfera. Transform-o in ambitie, in vointa, in competitivitate pentru a urca pe un nivel superior in planurile tale.

Horoscop 5 februarie 2015 – Taur
Te integrezi imediat in orice mediu, dand dovada de o mare capacitate de adaptare, de flexibilitate, de talent in comunicare. Reusesti sa te apropii de oricine, chiar si de cei cu care nu pari a avea ceva in comun, dar gasesti usor subiecte de conversatie pe oriunde ai merge. Esti constient ca, in mediul in care intri azi, tu trebuie sa fii cel care mai trece de la el orgolii. Te vei simti bine printre acesti oameni, chiar daca sunt total necunoscuti, pentru ca iti pui in joc toate calitatile tale in domeniul comunicarii si relationarii pasnice cu lumea.

Horoscop 5 februarie 2015 – Gemeni
Nu-ti place locul in care te afli pentru ca, din cauza unei vagi manii a persecutie, te simti cumva neglijat, dat la o parte sau chiar inferior in comparatie cu cei din jur. Simti ca tu nu te poti ridica la nivelul celor din preajma ta si aproape ca-ti doresti sa te retragi in umbra, fara sa te observe nimeni. Nu esti cu nimic mai prejos, ca atare lasa angoasele deoparte si fa un pas in fata. Si tu ai atuurile tale care merita puse in valoare, pentru ca nici tu nu poti fi ca ceilalti, dar nici ceilalti nu sunt ca tine. Fiecare sunteti unici si speciali in felul vostru, ca atare pune-te si tu in valoare cu mai multa incredere in ceea ce reprezinti.

Horoscop 5 februarie 2015 – Rac
Esti atras intr-o afacere, dar din care banii nu ies chiar asa de usor, ci doar respectand niste conditii. Probabil exista si un contract la mijloc, ceea ce e mult mai bine, pentru ca asa vei sti mai clar pe ce te bazezi. Daca ar fi doar o intelegere verbala, nu ai avea incredere sa te implici, or asa, cu o foaie de hartie semnata si cu toate detaliile stipulate, esti gata sa bati palma. Roadele acestei colaborari se vor arata si ele, dar nu imediat, deci, daca vezi ca lucrurile se prelungesc mai mult decat ai crezut, nu-ti pierde interesul sau increderea. Nimic nu se cladeste peste noapte, dar increderea de acum sta la baza viitoarelor rezultate. Ai rabdare, sunt conditii de respectat, si asta trebuie sa faci si tu.

Horoscop 5 februarie 2015 – Leu
Pui atata pasiune intr-o activitate, incat unii spun despre tine ca exagerezi, ca devii obsedat de ea. Da, poate depui prea multa energie in acest plan, dar ti-l doresti cu ardoare si nu te poti abtine sa nu tragi tare, chiar faca asta ar insemna sa abuzezi de propriile puteri. Fii sigur ca la final vei fi complet vlaguit, nu vei mai avea pic de energie, dar vei fi fericit ca ti-ai atins scopul cel mare. Totusi, nu te comporta ca si cum ai fi posedat de acest singur tel, pentru ca unii te privesc ca pe un ciudat, deoarece te agiti prea tare, te enervezi prea mult, ridici tonul de la orice, si scoti la iveala trasaturi de caracter care, de obicei, nu te reprezinta. Las-o mai moale cu patima!

Horoscop 5 februarie 2015 – Fecioara
Vremurile de demult te stimuleaza. Trecutul poate fi, pentru tine, sursa principala de energie pozitiva, pentru ca privesti inapoi in timp si descoperi momente in care totul mergea bine si poti relua cu succes ceva din reteta fericirii de atunci. Uneori, a fi atasat de trecut e de bun augur, pentru ca poti scoate din nou la iveala aspectele bune de odinioara pe care, din diverse motive, le-ai trecut pe linie moarta, desi ar mai fi putut juca un rol important si in prezent. Umbla cu mai mult curaj prin amintiri, rascoleste prin vremurile de odinioara si adu la lumina scanteia ce iti poate da acum din nou chef de actiune.

Horoscop 5 februarie 2015 – Balanta
Simti ca in jurul tau sunt oameni nesinceri, cu doua fete, si vrei sa stai departe de ei, ca nu cumva sa-ti creeze neplaceri. Intuitia iti atrage atentia asupra adevaratelor ganduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reusi sa te izolezi mai bine in acele medii unde planeaza relele intentii, ipocrizia, prietenia falsa. Mai bine singur decat intr-o companie mincinoasa! Dar nu exagera totusi: avand impresia ca peste tot sunt numai inamici, ai putea tine la distanta si oameni care ar merita increderea ta, dar, din prudenta, le interzici si lor accesul catre tine.

Horoscop 5 februarie 2015 – Scorpion
Ai planuri mari si vise imense, dar nu trebuie sa te indoiesti nicio clipa de capacitatea ta de a le vedea realizate. Poti mai mult decat ai putea crede despre tine insuti, ca atare lasa modestia sau frica de esec la o parte, pentru ca esti pregatit pentru orice provocare, oricat de indrazneata ar fi. Alege-ti tinte mari, nu te multumi cu putin, vezi cat de multe lucruri cu adevarat importante iti doresti de la viata si concentreaza-te asupra lor. Esti intr-un moment in care esti ajutat sa-ti implinesti cele mai mari vise, deci merita sa ridici stacheta cat mai sus. Poti si singur, dar apar si suficiente persoane care pot juca si ele un rol important in succesul tau final, ca atare apeleaza la serviciile lor. Ai de invatat din asta!

Horoscop 5 februarie 2015 – Sagetator
Ai unele rezerve cu privire la calatoria pe care trebuie s-o faci, ori pentru ca nu esti in cea mai buna forma pentru a pleca la drum (ori fizic, ori financiar), ori pentru ca nu sunt intrunite toate conditiile unei deplasari in deplina siguranta. Daca poti amana calatoria pe altadata, ar fi mai bine, dar inainte de orice analizeaza conditiile acestei calatorii, ca nu cumva sa fii influentat negativ de cineva care de fapt vrea sa te tina acasa. Oricat de obosit ai fi sau oricat de ocupat, o iesire afara din mediul tau cotidian nu strica, ci ti-ar fi de folos, dar trebuie sa analizezi mai intai daca tu chiar poti sa pleci acum, daca nu cumva sunt piedici mai mari decat vointa ta care te tin pe loc.

Horoscop 5 februarie 2015- Capricorn
Nu esti in apele tale, esti coplesit de o durere, ori una fizica, ce genereaza boala, ori una emotionala, declansand o stare de apatie, de pesimism, poate chiar si o vaga depresie. Probabil esti influentat de cineva din anturaj care nu povesteste decat lucruri triste, despre boli, lipsuri, suferinte, despartiri si, pentru ca te prinde intr-un moment sensibil, te afecteaza tot ce auzi si incepi sa vezi in jur doar ce e mai urat. Daca stii ca esti atat de vulnerabil la povesti lacrimogene, iesi din acel mediu si inchide-ti urechile si inima ca sa nu le mai auzi. E o chestiune de vointa sa iesi din mediul apasator care te inconjoara.

Horoscop 5 februarie 2015- Varsator
Daca te agiti atat de tare, asa cum esti tentat sa faci azi, fii sigur ca-ti vei epuiza repede toate resursele de energie. Nu merita sa te zbati atat de mult, lucrurile pot evolua si daca le iei mai cu usurelul, dar pentru ca esti mai nervos si mai grabit, ai tendinta de a tura prea mult motorul. Vei incheia ziua frant de oboseala, dar fara sa-ti dai prea bine seama ce ai realizat, pentru ca e posibil sa consumi resursele de energie pentru nimicuri, punand prea mult patos in chestiuni neimportante: in dispute, in contradictii, in actiuni care nu sunt urgente, dar le faci tu sa para. Greu de spus fii calm, pentru ca nu prea reusesti.

Horoscop 5 februarie 2015- Pesti
Constiinta te impinge intr-o directie un pic cam indrazneata pentru tine, dar nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Porneste pe aceasta cale cu incredere si entuziasm, convins ca intuitia ta nu poate gresi. Cat timp faci total ca la carte, dupa niste reguli etice si morale de netagaduit, nu ai cum sa gresesti, deci mergi mai departe pe drumul pe care ai pornit. Nu te gandi nici la riscuri, nici la pericole, ci fii convins ca forta aceasta care te impinge inainte este una pozitiva si benefica scopurilor tale. Nu astepta miracole de la altii, ci totul e in tine: pune la treaba aceasta vointa fantastica!

Horoscop 5 februarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top