Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE

Stiri

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE

Horoscop 6 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 6.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 6 noiembrie 2014- Berbec
In viata de cuplu s-a instalat rutina si monotonia, dar poate ca nu este chiar asa de rau! Pentru ca lucrurile s-au cam dat peste cap in ultima perioada intre tine si partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnita si mai banala pentru a restabili normalitatea in relatia voastra. Nu grabi lucrurile, ia-le incet, pas cu pas, bucura-te de calmul care planeaza peste voi, pentru ca ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie sa le iei in pripa. Stii si tu ca graba strica tot, deci stai de vorba pe indelete cu jumatatea ta ca sa vedeti ce rol are fiecare in povestea pe care o traiti.
Horoscop 6 noiembrie 2014- Taur
Nu te mai gandi ce are altul de pierdut atunci cand tu culegi laurii unei victorii, pentru ca intotdeauna cand unul urca, altul coboara. Asa e si acum, tu esti intr-un punct de maxim, la apogeu, dar altul, in umbra, sufera o infrangere. Lasa altruismul deoparte, bucura-te de sansa ta fara sa cauti nod in papura la succesul de care ai numai tu parte. De ce sa te intereseze ce spune lumea, ce parere are cel pe care l-ai dat deoparte, cat timp esti mandru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost sa te gandesti ce pret a platit altul pentru ca tu sa ajungi aici: acum contezi doar tu!
CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 7 NOIEMBRIE

Horoscop 6 noiembrie 2014- Gemeni
Parca toate bat pasul pe loc si, pentru o fire grabita si agila ca tine, ritmul acesta de mers ti se parte ca de melc, de-a dreptul frustrant cand tu te grabesti sa ajungi mai repede la niste roade carora le acorzi o semnificatie aparte. Ar fi trebuit sa inveti deja ca lucrurile cele mai bune, in viata, sunt cele care se cladesc incet, ca atare accepta acest ritm lent, oricat de enervant ar fi, pentru ca se va dovedi a fi mult mai bun pentru ceea ce vei obtine. Daca te-ai grabi, ai scapa din vedere unele detalii care vor deveni mai apoi motiv pentru a te intoarce din drum.

CITESTE SI: HOROSCOP 2015

Horoscop 6 noiembrie 2014- Rac
Desi pleci la drum cu ceva rezerve, vei vedea ca roadele acestei calatorii vor fi mai bune decat te-ai fi asteptat. Nici nu banuiesti cate lucruri bune se vor intampla pe parcurs, ce persoane cu rol marcant in planurile tale iti pot iesi in cale. E ca si cum ai trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a avea parte de o reusita de proportii. Daca vrei o zi de succes, nu sta in casa si nici nu te multumi cu peretii lumii tale obisnuite, iesi afara, mergi unde vezi cu ochii, chiar si in locuri pe unde n-ai mai fost, pentru ca surprizele placute apar pe parcursul acestor calatorii diverse.
Horoscop 6 noiembrie 2014- Leu
Primesti un sfat care, pe moment, ti se pare ca blocheaza evolutia unor proiecte si esti gata sa-l tratezi cu indiferenta. Daca nu-l vei asculta, va veni ziua cand vei da piept cu roadele acestui sfat si vei regreta atunci ca nu ai tinut cont de el la vremea potrivita. Chiar daca acum, pe loc, ti se pare ca nu te ajuta asa cum ai fi dorit, accepta-l, urmeaza-l intocmai, pentru ca acest pont se bazeaza pe experienta prin care a trecut deja cel care ti-l ofera azi cu draga inima. Ar fi pacat sa-l respingi doar pentru ca efectele sale nu se vad imediat. Vor aparea si ele, dar ceva mai incolo!
Horoscop 6 noiembrie 2014 – Fecioara
Esti alaturi de cineva drag care trece prin momente dificile si te bucuri ca-i poti fi de folos la greu. Si el a facut ceva similar pentru tine altadata, ca atare ofera-i tot ce poti pentru a-l vedea din nou zambind. E trist, se vede ca sufera, dar compania ta ii ridica moralul. Daca ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tai, dar chiar nu depinde de tine rezolvarea necazurilor sale, in schimb ii faci foarte bine cu o imbratisare sau o mangaiere, un umar de plans sau o ureche de ascultat. Sustinerea emotionala conteaza enorm!
CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top