Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 6 septembrie 2015

Horoscop 6 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele!

Horoscop 6 septembrie 2015 – Berbec

Cineva iti ofera o informatie care devine de fapt o garantie ca esti pe calea cea buna spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de aceasta confirmare, care suna ca o aprobare, ca un stimulent sa nu te opresti din drum, pentru ca nu mai e mult si vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Nici tie nu-ti vine a crede sa vezi ca lumea te aproba de pe margine si te impinge de la spate sa duci la indeplinire ceea ce ai inceput, semn ca a fost un tel bine ales cu mari sanse de reusita. E o placere sa lupti mai departe cand te stii sustinut in acest fel!

Horoscop 6 septembrie 2015 – Taur

Meriti tot ce-i mai bun, deci nu te mai teme atat de mult de crize financiare, de viitor, de pensie sau de ziua de maine, ci permite-ti si tu un bonus pentru placerea ta. Ai putea sa-ti cumperi un obiect la care tanjesti demult, dar pe care l-ai tot amanat de teama de a nu intra in banii pusi deoparte pentru alte scopuri, dar e posibil sa exagerezi totusi cu economia si restrictiile financiare. Banii sunt facuti sa circule ca atare, daca inima ta a ramas la ceva anume la care pana mai ieri doar visai, azi ai putea face un pas spre achizitionarea acestuia. Rasplateste-te!

Horoscop 6 septembrie 2015 – Gemeni

Conflictul care musteste in jurul tau are mari sanse sa se calmeze, datorita interventiei unei persoane cu mai multa experienta ce da dovada de un calm imperturbabil. Aceasta demonstreaza celor implicati in razboi ca nu agresivitatea, nici atacul, si nici nervii nu sunt calea de solutionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranta si rabdarea. Tu le ai pe acestea in bagaj din belsug, deci ce-ar fi sa apelezi la ele chiar acum? Un ton scazut si diplomat nu poate primi ca replica o injuratura, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere si impacare. Fii tu cel intelept!

Horoscop 6 septembrie 2015 – Rac

Incearca sa ceri sfatul unei persoane total neimplicate in situatia in care te afli, pentru ca nu va fi influentata de nimeni si nimic! Prins in miezul evenimentelor, tu ai putea privi lucrurile unilateral, doar din punctul tau de vedere, cu simpatii si antipatii personale, or aceasta persoana e impartiala si poate judeca la rece ambele fete ale unei probleme, pentru a oferi mai apoi un verdict lucid si limpede. Asculta-i opinia, pentru ca stie bine ce spune, si accepta-i decizia, chiar daca nu e intru totul pe placul tau. Ai vrut un sfat avizat? Vine, deci primeste-l cu incredere ca e cel mai bun!

CITESTE SI: Previziuni karmice 7-13 septembrie 2015: Berbecii vor fi BANTUITI de trecut!

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

Horoscop 6 septembrie 2015 – Leu

Trebuie sa iei la bani marunti orice afacere in care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru ca exista riscul de a trece cu vederea o cifra de la care se poate declansa mai apoi o serie intreaga de probleme. O neglijenta minora, cum ar fi o virgula pusa gresit sau lipsa unui zero in coada unui numar pot fi erori banale la prima vedere, dar ale caror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifica legalitatea tuturor tranzactiilor pe care vrei sa le inchei, citeste clauzele contractuale cu atentie, chiar si de la vechi intelegeri, pentru ca aici se poate sa se fi infiltrat unele erori.

Horoscop 6 septembrie 2015 – Fecioara

Esti cuprins de un entuziasm nou, care de obicei nu te caracterizeaza, dar acum ai o motivatie fantastica la orizont care te obliga sa-ti canalizezi energia doar spre acel punct. Probabil ai si persoane foarte dinamice alaturi de tine care te stimuleaza de minune si va uniti fortele pentru a vedea acel tel atins cat mai repede. Nici nu mai ai rabdare, ai vrea sa sari peste etape si sa ajungi la varful visat, care, daca iti pastrezi acest tonus pana la capat, va deveni realitate extrem de curand. Insista, lupta, fa mai mult decat esti capabil!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top