Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 7 DECEMBRIE

Stiri

HOROSCOP 7 DECEMBRIE

Horoscop 7 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 7.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 7 decembrie 2014- Berbec
Azi esti foarte preocupat de sanatatea ta si, pentru ca ai starea necesara pentru a-ti analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbarile ce pot fi facute chiar de azi pentru o viata mai buna. Stai si cantaresti atent ce iti face bine si ce nu si iei niste decizii legate de restabilirea armoniei in regimul tau de viata. Poate decizi sa consumi mai rational unele alimente cu care nu te impaci bine, reduci medicamentele si sau cresti consumul de apa, minutele dedicate miscarii sau modului in care respiri. Toate acestea pot fi echilibrate cu succes daca te ocupi mai mult de propriul organism!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 8 DECEMBRIE

Horoscop 7 decembrie 2014- Taur
Esti mai puternic decat ai putea crede, ca atare lasa toate temerile tale despre instabilitate care te incearca, pentru ca nu au nicio legatura cu tine. Toate aspectele vietii tale, cele pe care pui tu cel mai mare pret, sunt in siguranta deplina, esti protejat si nimic nu se zdruncina. Temerile nu au ce cauta acum in mintea ta, pentru ca, daca ai privi mai atent, ai vedea cat de bine s-au aranjat toate. Chiar si ceea ce parea sa dureze prea mult, mai mult decat ai fi sperat tu, e benefic, semn ca unele lucruri nu se intampla atunci cand vrei tu sau cum vrei tu, ci cand acolo, sus, ii este permis sa se intample. Calmeaza-te si asteapta momentul adecvat pentru toate, fara sa le controlezi pe toate!

Horoscop 7 decembrie 2014- Gemeni
Fa in asa fel, azi, incat sa ai timp si pentru sufletul tau – oferindu-ti cateva ore de liniste, in care sa stai doar cu tine insuti – dar si pentru prieteni, pentru ca iti extragi energia si dintr-o parte si din alta in mod egal. A sta toata ziua retras in casa are doar partial conotatii pozitive: pentru ca ai timp sa citesti, sa te odihnesti, sa meditezi asupra dorintelor tale, dar nu pentru toata ziua, pentru ca si afara, in lume, in spatii largi te asteapta cateva motive excelente de distractie. Gaseste-ti timp si stare si pentru unele si pentru altele, pentru o zi cu adevarat benefica si relaxanta pentru inima ta.

Horoscop 7 decembrie 2014- Rac
Rupe-te azi de ceilalti si nu mai incerca sa le fii doar lor pe plac, pentru ca, din atata devotament si daruire, tu practic uiti de tine. Priveste un pic la ce ai facut in ultima perioada si ai sa descoperi ca ai facut atata lume fericita cu prezenta ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, incat tu ai fost lasat la o parte. Acum e momentul sa-i lasi pe ceilalti pe planul doi si sa te uiti doar la tine: care iti sunt dorintele, spre ce te indrepti? Conecteaza-te din nou la eul tau interior si incepe sa cladesti ceva doar pentru tine, fara a te mai gandi la altii! Ceea ce gandesti, spui si decizi acum conteaza numai pentru binele tau si se materializeaza sub ochii tai!

Horoscop 7 decembrie 2014- Leu
Numara-ti un pic resursele materiale, ca sa descoperi ca stai chiar foarte bine. Azi poti folosi mai des cuvinte cu incarcatura pozitiva in tot ce tine de bani si bunuri, cuvinte precum belsug, abundenta, prosperitate care au rolul de a amplifica si mai mult energia pozitiva a banilor. Ba chiar ar fi bine sa le pui si mai bine in valoare, pentru ca nu are nici un rost sa scoti in evidenta opusul, adica ceea ce nu ai, ci cat de multe ai la dispozitie. Cu cat abordezi cu mai multa incredere o atitudine de invingator prosper care are toate resursele adecvate la indemana, cu atat viata ta se aseaza mai bine pe un teren stabil. Spune acum cu tarie: am tot ce vreau!

Horoscop 7 decembrie 2014 – Fecioara
E un moment in care auto-sugestia si gandirea pozitiva fac minuni, ca atare apleaca-te asupra psihicului tau si transmite-i cat mai multe afirmatii cu incarcatura pozitiva maxima. Lasa suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce cauta in acest proces de amplificare a emotiilor tale bune, deci scoate cat mai mult in evidenta dorintele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, stiu, am! Mai spune-le odata si ai sa vezi ca lucrurile incep sa se aseze altfel in viata ta, pentru ca totul porneste din minte si din inima ta. Programarea mentala de acest gen functioneaza perfect la tine, deci hai, da drumul la banda: pot, vreau, stiu, am!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top