Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 7 februarie 2015

Stiri

Horoscop 7 februarie 2015

Horoscop 7 februarie 2015 – Berbec
Esti un indragostit fara margini si, cand iubesti, e normal sa vezi in jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Te joci de-a iubirea, te lasi coplesit de gesturi de afectiune, te porti ca un rasfatat, pentru ca stii ca cineva alaturi de tine are atatea sa-ti ofere neconditionat. Dedica aceasta zi acelor lucruri care te fac fericit, care iti incarca inima de fericire deplina. Copiii sunt si ei in centrul atentiei si te apleci asupra lor ca si cum ai fi unul de-al lor. Uiti de varsta pe care o ai si te joci, razi, glumesti exact ca cei de-o schioapa, lasand copilul interior sa se manifeste in voie.

Horoscop 7 februarie 2015 – Taur
Ai mult de muncit pana ajungi la nivelul la care speri, dar nu te temi de eforturi! Dimpotriva, esti constient de puterile tale si, la nevoie, ai si de la cine sa ceri ajutorul. Nu te sfii sa bati la usa unor persoane care pot participa si ele la ceea ce cladesti tu prin fortele tale, pentru ca ei pot fi sursa ta principala de energie. Te stimuleaza, inspira, te sustin, si acesta e modul cel mai eficient de a primi ajutor de la ceilalti. Nu e o rusine sa ceri pareri sau sprijin, cand te simti impotmolit, pentru ca ai de la cine le primi. Ai suficienti prieteni sinceri aproape care sunt gata sa se implice daca ii chemi.

Horoscop 7 februarie 2015 – Gemeni
Privesti spre viitor cu un dram de nesiguranta, pentru ca in planurile tale mai sunt implicate si alte persoane, dar care nu participa asa cum ar trebui. Depinzi cumva de contributia lor, care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, de aceea esti un pic demoralizat cand ii vezi ca dau bir cu fugitii, se eschiveaza, refuza orice propunere din partea ta. Nu te mai gandi la cate ai facut tu pentru ei, cu alte ocazii, pentru ca asa e viata, inechitabila. Ei uita ca le-ai stat alaturi de cate ori au avut nevoie iar acum, cand si-ar putea intoarce serviciile fata de tine, bat in retragere in cel mai egoist mod.

Horoscop 7 februarie 2015 – Rac
Calculezi resursele financiare actuale si rezultatul suna foarte promitator, ba chiar iti inspira un placut sentiment de prosperitate. Asta iti permite sa te gandesti si la cumparaturi noi, si la investitii mai masive, si la implinirea viselor mai costisitoare cu ajutorul banilor. In fond, acesta e rolul banilor, de a circula pentru a-ti oferi tie bucurie, deci nu-i mai tine la saltea, decat daca acumulezi sume mari pentru cine stie ce mare tel de perspectiva. Momentan, e cea mai mare placere pentru tine sa faci planuri cu banii tai, sa bati magazinele sa cauti ceea ce-ti doresti, iar stacheta e foarte ridicata: nu te multumesti cu lucruri ieftine, ci doar cu ce-i mai frumos si mai deosebit. Probabil chiar iti poti permite, in acest moment.

Horoscop 7 februarie 2015 – Leu
Orele petrecute in doi sunt superbe, pentru ca-ti inspira un sentiment de liniste, de pace, pentru ca nimic nu pare sa tulbure apele intre tine si jumatatea ta. Va completati perfect unul pe altul, discutati usor, va invaluiti unul pe altul in iubire si armonie, incat orice problema anterioara se poate risipi mult mai usor. Cat timp dialogul se mentine pe un teren pasnic si cald, nimic nu va poate strica ziua. Chiar daca nu e o zi cu activitati iesite din comun, va place aceasta stare de liniste pasiva, comoda, in care nu faceti nimic, dar nu faceti nimic… impreuna, ceea ce e minunat!

Horoscop 7 februarie 2015 – Fecioara
Prezenta ta face extrem de bine unei persoane dragi care nu se simte in apele sale. E mai trist, mai apatic, mai deprimat, dar are mare noroc ca ii stai alaturi, deoarece prin atitudinea ta mai optimista, mai vesela, ii poti distrage atentia de la ceea ce-l apasa. Te joci, apelezi mai des la glume, ii zambesti cald si asta il ajuta si pe el sa uite de problemele sale. Indiferent de varsta pe care o ai, iti aduci aminte sa mai fii si tu copil, stiind ca asa ii poti readuce zambetul pe buze si celui trist din fata ta. Esti ca o portie de energie pozitiva pentru cei care au picat pe panta pesimismului, deci foloseste-te de atuurile tale din plin!

Horoscop 7 februarie 2015 – Balanta
Relatia care a inceput nu demult evolueaza foarte bine si o vezi cum creste sub ochii tai in cel mai promitator sens. Va intelegeti de minune, aveti atatea vise in comun si va puneti fortele laolalta pentru a le vedea cat mai repede implinite. Fie ca e o relatie de dragoste care evolueaza de minune, fie ca e o relatie de afaceri care se dezvolta armonios, ai mari asteptari de la omul din fata ta. Ai incredere ca isi doreste la fel de mult ca voi doi sa mergeti mai departe pe un teren pasnic si bun, simtind, reciproc, afinitate, atractie, interes de a fi impreuna pentru un scop de care veti beneficia si unul si altul. Te implici total!

Horoscop 7 februarie 2015 – Scorpion
Tocmai pentru ca nu apare nimic spectaculos in program, te poti detasa si tu de toate! Iti poti permite o zi libera in toata puterea cuvantului, in care sa nu te gandesti la nimic complicat, in care sa faci totul cum iti vine, fara sa te impinga nimic urgent de la spate. Bucura-te de aceasta atmosfera relaxanta si calda, probabil banala in fond, dar chiar aveai nevoie de o zi absolut normala. care sa nu ceara nimic in plus de la tine. Tocmai prin monotonia pe care ti-o ofera, tie iti convine de minune, deoarece nu trebuie sa muncesti. Iti duci aminte de acele activitati firesti de week-end in care nu faci altceva decat sa te odihnesti, sa lenevesti, sa-ti reincarci bateriile.

Horoscop 7 februarie 2015 – Sagetator
Ceva intervine in planurile care mergeau promitator inainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lasa doborat de el, solutii exista, totul e sa nu accepti acest impas ca pe un final de drum. Poate ti se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optica in privinta proiectului la care iti aduceai contributia, semn ca nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtator. Faci o pauza, acum, revizuiesti strategia, si apoi o iei de la capat, cu alte forte si alte intentii. Dupa aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru ca trage un semnal de alarma ca nu ai ales, initial, directia cea mai buna. A doua oara da!

Horoscop 7 februarie 2015- Capricorn
Nu te retrage de buna voie in carapacea ta din cauza acelui sentiment de inadaptare care te incearca. A accepta singuratatea nu e in beneficiul tau, ca atare, chiar daca prietenii nu sunt disponibili pentru a-ti tine companie, sigur iti este aproape familia. Vei uita de orice probleme daca-i accepti pe cei dragi in preajma ta. Chiar daca probleme are fiecare si intalnirea cu familia e tot un motiv de a vorbi despre ceea ce te apasa, vei vedea ca iti face bine discutia cu ei, pentru ca ei te incurajeaza, iti distrag atentia, te fac sa uiti de micile necazuri. Cu ajutorul lor, vei vedea ca exista intotdeauna solutii la orice!

Horoscop 7 februarie 2015- Varsator
Ai avut incredere in rezultatele catre care ai pornit cu ceva timp in urma, desi multa lume spunea ca doar visezi, dar iata ca visul tau a prins contur si deja poti sa-l atingi. Visul tau e realitate acum si te poti lauda tuturor cu ceea ce ai construit, fiind dovada vie ca tu nu glumesti atunci cand iti propui un tel maret. Tu visezi indraznet, cladesti acel drum cu multa incredere iar la final prezinti tuturor roadele muncii tale. Nu ai nevoie ca lumea sa recunoasca faptul ca ai avut dreptate: tu oricum ai un puternic sentiment al muncii implinite, bucurandu-te de ceea ce singur ai cladit cu mainile tale!

Horoscop 7 februarie 2015- Pesti
In loc sa te inarmezi cu vointa de a-ti atinge visele, azi ai tendinta sa vorbesti despre dorintele tale cu pesimism, luandu-l pe nu in brate. Esti influentat de cei din jur, de parca azi ai atrage alaturi de tine doar oameni fricosi, lasi, care nu au curajul sa incerce nimic doar din cauza fricii de a esua. Nu de asemenea anturaj ai tu nevoie! Tu iti poti atinge visele, iti poti implini dorintele, dar nu cu asemenea tovarasi pesimisti alaturi care te vor trage mereu inapoi. Esti impresionabil, o stii, si daca-l vezi pe altul ca-ti spune ca el nu a reusit in ceea ce tu incerci sa atingi, ai fi capabil sa nici nu mai incerci nimic, spunand ca daca altul n-a reusit, nu poti nici tu. Ba da, poti, fiecare cu fortele sale!

Horoscop 7 februarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top