Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 8 DECEMBRIE

Stiri

HOROSCOP 8 DECEMBRIE

Horoscop 8 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 8.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 8 decembrie 2014- Berbec
Ai INCREDERE in planurile tale, pentru ca evolueaza foarte frumos spre scopurile propuse. Inspiratia ta se amplifica si mai mult cu fiecare mic succes de pe parcurs, ca si cum toate lucrurile bune de acum genereaza alte si alte reusite maine, mergand tot mai aproape de visul tau cel mare. Te lasi condus de auspiciile foarte bune ale acestei zile, convins ca, la final, te asteapta rezultate demne de mandrie si de lauda. Fii recunoscator ca universul iti transmite atatea idei extraordinare, reale sclipiri de geniu si solutii salvatoare, totul e sa fii mai atent la ce trece azi prin mintea ta, pentru ca e umpluta de ganduri de-a dreptul folositoare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 9 DECEMBRIE

Horoscop 8 decembrie 2014- Taur
Nu ai ajuns inca acolo unde ti-ai propus, esti inca pe drum intr-o CALATORIE minunata ce te apropie tot mai mult de scopurile tale. Acum nici nu conteaza cat de mult mai e pana ce visul ti se implineste, ci conteaza cat de frumos evolueaza totul, cat de multe lucruri interesante intalnesti pe parcurs, cati oameni apar in calea ta de la plecare pana la sosire. Destinatia e inca departe, dar esti convins ca te indrepti cu pasi mari si siguri spre ea. Continua tot asa, fara sa te preocupe neaparat tinta, ci calatoria in sine care duce acolo unde vrei, pentru ca da, esti pe drumul cel bun!

Horoscop 8 decembrie 2014- Gemeni
Nu merita sa fii atat de incrancenat in lupta ta pentru a atinge PROSPERITATEA, ci doar sa visezi cu bucurie la ea. O atitudine mai relaxata, ca de copil care asteapta sa vada ce-i aduce Mos Craciun s-ar potrivi mult mai bine sanselor tale de succes, decat o cramponare rigida si tematoare dusa la extrem. Nici nu are rost sa te temi de ceva, ci sa privesti spre viitor cu un zambet larg si cu sufletul plin de bucurie, poate si cu un dram de inocenta. Vrei o viata prospera si abundenta, clar ca vrei, cine n-ar vrea, dar in acest punct el evolutiei tale ajunge doar sa spui, ca un copil cu nasul lipit de vitrina cu jucarii: vreau aia, vreau si aia… Si le vei avea!

Horoscop 8 decembrie 2014- Rac
Prea vrei sa controlezi totul in detaliu cand sunt momente in viata, cand ajunge doar sa te lasi DUS DE VAL, aruncand doar o privire in preajma ta sa vezi ce se intampla. In situatia de fata nu are rost sa le organizezi tu pe toate atat de strict, cu termene limita si reguli fixe, ci doar sa iti doresti sa duci la capat ce ai inceput, privind cu detasare cum se aranjeaza lucrurile in directia visata. Primesti suficiente semnale excelente de pe margine care sa iti garanteze tie ca esti pe drumul cel bun si vei ajunge acolo, ca atare lasa garda jos si nu incerca sa le construiesti tu in cele mai mici detalii. Se ridica de la sine, printr-un concurs de imprejurari de-a dreptul fantastic!

Horoscop 8 decembrie 2014- Leu
Unii nu inteleg cum poti privi lucrurile atat de pozitiv, naiv de frumos, dar de ce nu? Cu cat esti mai RELAXAT in fata reusitei, cu atat aceasta se instaleaza mai repede, tocmai pentru ca ai incredere absoluta in ceea ce urmeaza sa primesti. Vorbesti despre succes, despre prosperitate, despre reusita cu o atitudine curajoasa si increzatoare, ca si cum acestea ar fi deja la dispozitia ta, dar e perfect asa, pentru ca atunci cand vorbesti despre ceva ca si cum ar fi deja materializat in fata ta, calea catre reusita se micsoreaza simtitor. Tu spui deja ca atingi ceea ce visezi, si nu mai e mult pana cand acestea chiar vor fi la dispozitia ta!

Horoscop 8 decembrie 2014 – Fecioara
E un moment in care stai putin de vorba cu sinele tau, pentru ca de acolo primesti unele semnale extrem de bune. Simti ca ai atins un apogeu, ca ai implinit un vis, si ai acea senzatie minunata de satisfactie de la finalul unui drum lung si dificil, cand roadele sunt deja vizibile. E semn ca TI-AI INDEPLINIT MISIUNEA, ca sarcina asumata candva a atins apogeul si culegi roadele mult visate. Nu astepta ca lumea sa descopere ce ai realizat, ci lauda-te singur, vorbeste lumii ce fericit esti ca misiunea ta a ajuns la final. Sentimentul de recunostinta care te incearca creste cu fiecare apreciere care vine spre tine, semn ca ai ajuns unde doreai.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top