Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 9 ianuarie 2016

Horoscop 9 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 9 ianuarie 2016 – Berbec

Exista o vorba care spune ca ceea ce semeni, asta culegi. Daca vrei sa primesti de la viata ceva, mai intai trebuie sa oferi tu acelasi lucru. Vrei respect, dar cum ai vrea sa te respecte lumea daca nici tu insuti nu ai despre tine o parere prea buna? Iubeste-te mai mult, meriti mai multa grija, pe care singur sa ti-o oferi, deci nu te mai privi in oglinda cu ochi critic. Apreciaza ceea ce ai, ceea ce stii, ceea ce esti, si arata lumii o imagine mai increzatoare. Daca tu emani incredere in propria persoana, vei vedea ca si oamenii din jur iti acorda credibilitate. Respectul de sine naste respectul lumii, si daca tu te vezi cu ochi buni, si ceilalti vor indulci tonul.

CITESTE SI: RAZBOI TOTAL! Afla care sunt zodiile care se confrunta in previziunile karmice pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2016!

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 4 – 10 Ianuarie 2016. Afla cum te influenteaza Luna Noua!

Horoscop 9 ianuarie 2016 – Taur

Petrece ziua aceasta in sanul familiei, pentru ca acolo se naste o atmosfera vesela, destinsa, ce va alunga orice problema. Coboara-te cumva la nivelul celor mici care te vor coplesi cu bucuria lor. Glume, jocuri, feste, toate fac parte din meniu astfel incat sa va oferiti unii altora, cu mult entuziasm, o zi de milioane. Nimic nu mai conteaza daca si tu iti aduci aminte sa mai fii copil, deci lasa haina celui matur si plin de responsabilitati deoparte si fii gata de joaca! Umorul e la el acasa in familia ta, se rade in hohote, zambesti cu gura pana la urechi, deci totul suna a distractie continua!

Horoscop 9 ianuarie 2016 – Gemeni

Copilul din tine cere sa fie lasat sa se joace, deci ce-ar fi sa uiti varsta din buletin si sa te comporti ca si cum n-ai fi trecut de primii 10 ani de viata? Sigur, e o figura de stil, dar ai si tu dreptul sa te distrezi, sa zburzi, sa-ti cumperi jucarii, deci lasa deoparte grijile specifice varstei si alatura-te celor mult mai tineri. Ca ai sau nu proprii tai copii, e ideal sa-i ai alaturi si sa-i tratezi ca si cum n-ai fi departe de varsta lor. E modul tau de a te elibera de toarte si vei vedea ca a privi viata dintr-o perspectiva inocenta, pura, ca si cum toate ar fi frumoase, e benefica oricui. Merita sa vezi totul in roz!

Horoscop 9 ianuarie 2016 – Rac

Esti la inceputul unei noi etape din viata ta si calci destul de nesigur, precum un elev intrat prima oara la scoala. E normal sa ai emotii, e firesc sa nu stii incotro mergi, dar esti dornic sa vezi ce urmeaza. Privesti ceea ce va veni cu inocenta si curiozitate, privind totul intr-o nota optimista si frumoasa, convins ca nu poate fi decat ceva foarte bun. Esti in fata unui nou inceput si abia astepti sa vezi spre ce te indrepti, pentru ca deocamdata nu stii clar decat un singur lucru: ca incepe! Cum continua si cum se termina, habar n-ai, dar nici nu-ti bati capul cu asta: ce-o fi o fi, deci la drum!

Horoscop 9 ianuarie 2016 – Leu

Ai mai multe optiuni in fata ta, dar nu toate suna optimist. Sunt si unele care contin refuzuri, abandonuri, finaluri triste, dar si mai multe care duc intr-o directie optimista si buna. Acelea sunt calea potrivita, deci fa alegerea corecta dintr-o perspectiva clar pozitiva. Renunta la negatii, incepe orice decizie sau alegere de-a ta cu o afirmatie, cu termeni puternic pozitivi, si ai sa vezi ca si efectele deciziei tale de acum vor duce in cea mai promitatoare directie. Spune da provocarii si apoi alege, din gama larga de variante pe care o ai la dispozitie, pe cea care incepe cu da! Da, pot, stiu, fac, reusesc!

Horoscop 9 ianuarie 2016 – Fecioara

Daca tot stai si analizezi problema care te framanta pe toate partile, nu faci decat sa te afunzi mai tare in ea. Nu aceasta e solutia, ci ai nevoie sa te detasezi de miezul evenimentelor pentru o vreme. Ia-ti o pauza de o zi, doua, ca apoi sa te intorci cu alt tonus asupra acestei chestiuni. Dupa un mic ragaz, vei privi lucrurile cu totul diferit, pentru ca acum esti mult prea atasat de aceasta situatie, prea impovarat de cele intamplate. Nu te mai gandi la asta o vreme, trateaza totul ca si cum n-ar fi nimic urgent sau important, si bucura-te de o zi cu adevarat libera. Rupe-te de gravitatea acestei situatii, nu merita sa-i acorzi atata atentie. Peste cateva zile vei vedea ca e mai simplu decat pare acum!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top