Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 9 iunie 2014 - Leii intalnesc persoana care le schimba viata

Horoscop

Horoscop 9 iunie 2014 – Leii intalnesc persoana care le schimba viata

Horoscop 9 iunie 2014 – Citeste Horoscopul din 09.06.2014 pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Berbec
Unele persoane iti descriu viitorul in culori foarte promitatoare, dar, desi esti vrei sa fii si tu optimist, de data aceasta ai rezerve daca sa-i crezi sau nu. De fapt, astepti dovezi mai clare ca va fi chiar asa de bine pe cat promit ei si stai in expectativa, precaut si un pic temator, ca nu cumva tot ce spun ei sa fie doar un scenariu fantezist dus la extrem. Vei crede totul atunci cand se va si intampla, de aceea preferi sa astepti sa vina acel moment si abia apoi sa te entuziasmezi la fel ca ceilalti.

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Taur
Ai prefera ca lumea sa nu te caute azi, sa nu te observe, sa nu-ti treaca nimeni pragul si sa te lase in pace pentru ca tot ce-ti doresti e putina liniste si detasare de toate. Accepti anonimatul cu draga inima, pentru ca numai asa vei scapa de musafiri nepoftiti si de telefoane la ore nepotrivite. Popularitatea si amabilitatea nu sunt intotdeauna un avantaj pentru tine, pentru ca asa te pricopsesti mereu cu un anturaj care te inconjoara, dar sa nu crezi ca o face dezinteresat, doar pentru ca esti simpatic…

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Gemeni
Te afli intr-un anturaj pe care il cunosti foarte bine, parca ai fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea iti mai gasesti locul printre aceste persoane. Nu ai ce le spune, rutina a pus stapanire pe dialog si te-ai saturat sa discuti despre aceleasi subiecte banale si arhi-cunoscute. Esti o fire sociabila care isi doreste permanent comunicare, ca atare e timpul sa te gandesti sa-ti extinzi orizonturile spre alte medii, poate mai educate, poate mai elevate. Evadeaza din mediul prietenilor obisnuiti si tinde spre altceva mai bun!

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Rac
Atentie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru ca poti declansa o situatie care nu mai poate fi reparata. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relatie care nu va putea fi recastigata sau iei o decizie fara cale de intoarcere. Atitudinile pripite fara a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru ca tu nu esti genul de om gata sa spuna ultimul cuvant cu atata siguranta. Tu mai ai nevoie de o zi de gandire, sa mai aduni informatie, iar o atitudine radicala nu te reprezinta, de aceea risti mult daca o lasi sa se manifeste.

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Leu
Tot ce primesti azi de la viata, de la oameni, de la cei dragi, de la evenimentele pe care le traiesti au o conotatie afectiva puternica, de parca ti-ar umple sufletul de o fericire maxima. Poate vine o veste ce te emotioneaza la maxim. Poate intalnesti o persoana care iti face inima sa tresalte. Poate ti se face o declaratie ce iti confirma faptul ca joci un rol central in viata altcuiva de la care astepti chiar mai mult decat un simplu gest de afectiune. Ofera si tu aceeasi caldura, aceeasi emotie prin tot ceea ce faci si daruiesti, pentru ca schimbul de sentimente si vorbe calde e in centrul atentiei.

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Fecioara
Visezi frumos si cand vezi ca visele tale incep sa prinda contur din ce in ce mai bine, prinzi curaj sa mergi si mai departe! Unii ar putea spune ca te comporti ca un copil, furat de iluzii frumoase, dar tu crezi cu tarie in visele tale si nu te vei lasa pana nu le duci la indeplinire. Nu te lasa influentat de cei care sunt tentati sa reduca la zero planurile altora, considerand ca doar ale lor conteaza, ci demonstreaza-le ca, spre deosebire de ei, care doar vorbesc despre ce vor sa faca, tu chiar pui umarul sa construiesti ce visezi!

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Balanta
Esti cam obosit, si fizic, si psihic, nu mai esti in cea mai buna forma, ci ai avea mare nevoie de o pauza. Greu de crezut ca ti-o poti permite chiar acum, pentru ca apare, colac peste pupaza, o sarcina noua mai dificila care va cere imposibilul de la tine. Daca nu o poti amana sau pasa la altii, ti-o asumi si pe aceasta, dar, pe un fond deja sensibilizat, nu vei da randament si nici nu ajungi la rezultatele dorite. Ar fi bine sa-ti calculezi bine fortele si, daca nu te simti in stare, sa spui asta din start, cu motivatia de rigoare.

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Scorpion
Te bucuri de protectia unei persoane importante si daca reusesti sa ramai favoritul sau, ai toate sansele de a-ti implini un mare tel cu ajutorul acesteia. E o celebritate locala, o personalitate de vaza, un nume intr-un domeniu in care tu inca mai ai de invatat, dar faptul ca te accepta alaturi, te avantajeaza. Ai multe de invatat, dar poti si profita de faptul ca numele tau e asociat cu renumele acestuia. Daca l-ai cucerit cu ideile tale, cu modul tau de a fi, atunci vei avea multa vreme de acum inainte de castigat de pe urma legaturii voastre.

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Sagetator
Ai un mare vis in minte dar parca nu-l mai poti pastra doar pentru tine. Incepi sa-l impartasesti cu altii si vei descoperi atatia oameni care au aceleasi vise. Daca v-ati uni fortele, fiecare cu ce stie mai bine, ati putea grabi momentul mult asteptat al implinirii visului. Asculta parerile celor din jur, schimbati opinii, impartasiti fiecare din experienta proprie, pentru ca fiecare are cateva ponturi bune pe care le-ar putea folosi si altii. Nu trebuie sa pastrezi secretul asupra viselor tale, ci sa incerci sa tii cont si de sfaturile primite.

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Capricorn
Desi te apropii cu mari rezerve de un grup de persoane, vei descoperi din partea lor o reala bunavointa de a te accepta printre ei. Esti primit cu bratele deschise intr-un colectiv fata de care, initial, nu simti ca ai avea vreo afinitate, dar, dupa ce te vei obisnui, te vei integra perfect in acest mediu incat vei avea impresia ca esti de aici de o viata! Daca cineva te invita sa te alaturi unui grup nou, nu refuza! Poti gasi aici exact ce aveai nevoie: prieteni noi, interlocutori interesanti, tovarasi de afaceri.

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Varsator
Oricat de greu ti-ar fi sa spui da, ia-ti inima in dinti si accepta conditiile defavorabile de astazi, pentru ca sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ti-ai propus. E tributul care se cere platit pentru a putea trece la etapa urmatoare. Sunt si momente in care trebuie sa accepti situatii dificile si umilitoare, dar compromisurile fac parte din felul tau normal de a fi si nu ti-e greu sa le accepti. Esti constient ca, fara aceste sacrificii de pe parcurs, nu-ti vei putea atinge scopul, deci taci si inghiti. Intr-o zi iti vei lua revansa!

Horoscop zilnic 9 iunie 2014 – Pesti
Daca ai putea amana deplasarile de astazi, ar fi mult mai bine, pentru ca nu e o zi favorabila calatoriilor cu mijloace de transport. Te poti trezi in fata unui incident neplacut chiar la mijlocul drumului si totul va transforma aceasta zi in motiv de dezamagire. Ori nu mai poti pleca la drum din cauza vreunei defectiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit sa te insoteasca pe parcursul excursiei isi schimba planurile in ultimul moment, iata ca sunt tot felul de motive care pot transforma calatoria in esec. Nici vestile care vin de departe nu te bucura prea mult, ca atare distantele au un efect negativ asupra ta.

Horoscop 9 iunie 2014 oferit de Acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top