Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 9 septembrie

Stiri

Horoscop 9 septembrie

Horoscop 9 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 29.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 9 septembrie 2014- Berbec
Primesti un sfat matur care merita ascultat si urmat ca atare, deci nu te incapatana sa faci totul doar dupa propriile decizii. Ai in fata ta o persoana cu mai multa experienta care stie ce spune si practic iti ofera un sfat pe gratis, care e deja verificat si ajunge doar sa fie pus in practica. Sfatul primit poate avea o multime de utilitati, dar prima dintre ele pare sa fie starea ta de sanatate, ca atare merita sa tii cont de ce-ti spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care iti transmite ce sa faci pentru vindecare sau o stare mai buna a organismului.

Horoscop 9 septembrie 2014- Taur
Nu te lasa pacalit de senzatiile trupului, pentru ca ceea ce simti tu acum nu e iubire. E magnetism, e atractie, e ceva ce nu tine de inima, si te-ai putea insela amarnic daca te-ai lasa condus de aceste senzatii. Nu e ceva legat de inima, nu e atat de pur pe cat ai dori si, mai devreme sau mai tarziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplacut, dandu-ti seama cat de mult te-ai inselat. Ramai surd la cei care iti fac azi declaratii de dragoste pasionale, pentru ca nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urate decat par la prima vedere. Stai departe de ispitele periculoase!

Horoscop 9 septembrie 2014- Gemeni
Numai de propriile tale actiuni depinde succesul spre care te indrepti, ca atare asuma-ti complet ceea ce vrei sa faci! Daca tot ai facut o alegere, fii sigur ca e cea mai buna pentru tine in momentul de fata si mergi in sensul acela! Fii constient ca asa cum iti asterni asa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capat la altul. Daca nu ajungi acolo unde ai sperat, nu incerca sa dai vina pe altii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cat pornesti pe acest drum cu mai multa incredere in tine, cu atat sansele de reusita sunt mai mari. Nu te gandi la piedici, limite sau neputinta: daca vrei, poti!

Horoscop 9 septembrie 2014- Rac
Socul vestii care pica azi brusc in calea ta e imens si te lasa fara directie, dar incearca sa nu iei decizii pe loc, sub imperiul emotiei intense. Lasa lucrurile sa se mai aseze, linisteste-te putin, pentru ca vei intelege altfel situatia dupa o vreme. Acum ai impresia ca cerul cade pe umerii tai, ca sperantele tale sunt risipite, ca ceea ce asteptai sa apara nu mai exista, dar nu e deloc asa! Ai aceasta atitudine fatalista si negativista din cauza efectului bomba a vestii sosite, dar desi pe moment situatia pare grava, dupa ce se vor reaseza apele in matca, vei descoperi si partea pozitiva a lucrurilor. Dupa furtuna, intotdeauna apare soarele! Asteapta-l!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top