Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 - 28 octombrie 2018

Horoscop saptamanal

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018. Trei zodii își schimbă destinul

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018. Citește horoscopul săptămânal pentru zodia ta. Urmează decizii importante pentru trei zodii. Tu ce zodie ești?

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 BERBEC

Simți că există alții mai puternici decât tine care degajă putere și autoritate, iar tu ești un pic intimidat din cauza superiorității cu care patronează orice situația. Nu te considera nici mai mic, nici mai neînsemnat decât ei, ci dimpotrivă, ia-le exemplul și fii și tu ca și ei: cu tupeu, curajoși, cu un cap deasupra.

Ai suficiente motive să te simți și tu mai special, totul e să lupți cu sentimentul de vagă inferioritate care te încearcă – absolut fără motiv – și să deschizi ușa care te ține blocat într-o lume prea strâmtă. De tine depinde să rupi lanțurile și să ieși din capcana propriilor frici, pentru că sigur ai tu ceva al tău care te poate propulsa și pe tine deasupra altora.

Luptă cu limitele, cu nesiguranța, cu timiditatea, pentru că vezi și tu că cei care nu le afișează – chiar dacă le au și ei! – reușesc să se impună mai ușor. Tu de ce să stai în umbră?

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 TAUR

Unii spun că visezi (prea) frumos, că trăiești în lumea ta idealizată, dar ireală, poate mai frumoasă decât e realitate, dar lumea se înșeală, pentru că nimeni nu e mai realist ca tine! Tu ai convingerea că primul pas spre împlinirea unei dorințe e, mai întâi, s-o clarifici tu ]n mintea ta, s-o emiți în Univers și apoi s-o clădești pas cu pas, cu încredere și energie pozitivă.

Ai curaj s-o spui și altora, iar primii care ar putea fi alături de tine și ți-ar accepta visele – ba mai mult, chiar ar putea participa și eu cumva la manifestarea lor – sunt cei dragi! Ești și mai motivat când vezi încrederea lor, entuziasmul lor la propunerile tale, și, laolaltă, totul evoluează mult mai ușor spre succes.

Deci ai curaj să visezi mai departe și spune-le și celor din familie ce anume aștepți de la viitor, că s-ar putea să aveți exact aceleași vise!

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 GEMENI

Ești implicat într-o adevărată luptă spre atingerea unui mare țel, dar care e vizat și de alții, în același timp. E o competiție acerbă, o luptă dură pentru același vis, dar nu trebuie să te sperii de concurență. Și tu ai armele tale, și tu ai atuurile tale de care te poți folosi exact când trebuie, deci nu te lăsa intimidat de rivali, chiar dacă au ceva mai mult tupeu decât tine.

Agresivitatea poate avea avantaj în fața ta, dar de data aceasta tu lupți cu alte arme, mult mai eficiente decât nervii și tonul ridicat. Tu ai armură de cavaler pe tine și nu te poate atinge nimic din gesturile nepotrivite ale competitorilor – care, desigur, vor uita de orice scrupule pentru a-și atinge ținta – dar nici tu nu ești mai prejos.

Vrei neapărat să obții victoria și te arunci în luptă cu toate resursele de care dispui: mentale, fizice, psihice. La unul din aceste puncte sigur stai mai bine decât ei și îi vei bate!

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 RAC

Dacă te afli într-un mediu în care, oricâte eforturi ai face, parcă vorbești pe limbi străine, poate ar fi bine să te mai gândești dacă merită să rămâi în acest mediu.

Poate sunteți pe cu totul altă lungime de undă, nu gândiți la fel și nu simțiți la fel, cum spune melodia, și decât să te chinui mai departe ca să le faci doar lor pe plac, poate ar merita să părăsești acest mediu. Poate în altă parte există oameni cu care poți comunica mai ușor, deci nu insista să rămâi parte dintr-un grup doar cu speranța că într-o zi vă veți înțelege.

Indiferent ce ar înseamna acel mediu – o relație de afaceri, un colectiv de muncă, o iubire care nu mai are nimic de oferit – uneori e bine să spui adio și să-i cauți acei oameni cu care să fii, cu adevărat, pe aceeași frecvență.

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 LEU

Deși tu ești o fire sociabilă și iubești oamenii, de data aceasta ești de părere că ai da mai mult randament dacă ai fi pe cont propriu, fără să mai participe nimeni altcineva la planurile tale. Te retragi în lumea ta unde te poți concentra mult mai eficient la ce ai de făcut decât dacă ai fi înconjurat de zeci de oameni, care mai de care mai diferiți.

Nu e fugă de lume, nu e nici teama de oameni, ci e chiar nevoia ta de a fi singur pentru o vreme, pentru că numai așa poți duce la îndeplinire mai bine ce ai început. Singur decizi, singur clădești pas cu pas noile proiecte, singur stabilești ce ai de făcut, pentru că ai cele mai bune idei pentru a ajunge la scopurile tale.

Dacă activitatea îți permite, măcar uneori, să fii singur cuc, profită de singurătate, pentru că roadele vor fi excelente!

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 FECIOARĂ

Tu taci și faci, nu trebuie să faci prea mult tam tam pe marginea planurilor tale, pentru că nu ești de părere că ai avea mai mult sonor dacă ai vorbi întruna despre ceea ce intenționezi să faci. La tine faptele contează, nu vorbele, de aceea unii își vor pune întrebări despre ce o fi în mintea ta, ce vrei să faci, pe ce te bazezi.

Există o vorbă: tăcerea de a aur, iar tu te vei folosi de dreptul la tăcere ori de câte ori vei avea ocazia, pentru că nu-i suporți, cel puțin săptămâna aceasta, pe cei care vorbesc prea mult și nu fac nimic practic.

Dă-i afară din lumea ta pe cei care te țin de vorbă, pentru că ei îți distrag atenția. Concentrează-te serios la ce ai de făcut fără să dai raportul permanent cu privire la etapele proiectelor tale, pentru că roadele vor începe să se vadă și ele vor vorbi de la sine.

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 BALANȚĂ

Este o perioadă în care ești de-a dreptul epuizat de problemele de natură politică și economică despre care vorbește toată lumea. Vei trece printr-o mulțime de momente când vei răbufni din cauza atâtor aspecte despre care auzi la știri, și mai dai și de alții oameni cu exact aceleași probleme și e normal ca orice discuție pe seama prețurilor, a guvernului, a ultimelor legi sau cine mai știe ce minuni se mai petrec în țara asta, să te irite sau, dimpotrivă, să te deprime.

Cum nu prea poți face nimic să schimbi situația, mult mai bine ar fi să abordezi o atitudine indiferentă, să te prefaci că nu ai auzit nimic care te-ar putea supăra, o atitudine zen, evitând astfel orice dialog pe teme deranjante. Ce rost să-ți strici cheful discutând despre politică?

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 SCORPION

Dacă tot e o săptămână atât de banală, ce-ar fi s-o folosești pentru a face puțină ordine în suflet? Nu se agită spiritele prea tare în jurul tău, nu au loc evenimente ieșite din comun, ba – pentru o fire aventuroasă ca tine – lipsa de noutăți poate fi chiar plictisitoare, dar e exact starea necesară pentru a te ocupa de ceea ce îi place inimii tale.

Ai cam uitat, în ultima vreme, de hobbyurile tale, de plăcerile tale, de lucrurile frumoase și simple ale vieții, iar acum, fără atâta stress la orizont, așa cum ai tot avut în ultima perioadă, ai curajul să spui: totul va fi bine! Binele vine din această stare de liniște, de confort emoțional, de banalitate calmă care te înconjoară, și în această stare de bine general e normal să fie toate bune.

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 SĂGETĂTOR

Sunt și minciuni necesare, uneori, pentru a lăsa impresia că ești altfel decât ești cu adevărat, pentru a atrage atenția asupra ta sau pentru a-ți atinge un scop. Nu trebuie să te simți ciudat că mai apelezi, uneori, la astfel de tertipuri cu care nu ești de acord – tu care ești, oricum, cinstea întruchipată – dar dacă ai un anumit scop de atins, știi cum se spune: scopul scuză mijloacele.

Mai spui și lucruri în care nu crezi, mai apelezi și la neadevăruri, dar după ce vei ajunge acolo unde ți-ai propus îți vei da seama că a fost prețul pe care a trebuit să-l plătești pentru a-ți vedea visul materializat.

Te afli într-un mediu în care multă lume face la fel, dar trăiești într-o societate din care sinceritatea a murit demult, deci n-are rost să te mustre conștiința. Spune da acolo unde, altădată, conștiința ta ar fi spus tare nu, dar altfel nu poți trece la etapa următoare…

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 CAPRICORN

Deși lumea știe despre tine că ești maturitatea întruchipată, adu-ți aminte de un refren: să nu uiți să te joci… câteodată! Nu trebuie să le iei pe toate atât de în serios, pentru că așa uiți să respiri, să zâmbești, să vezi și altceva decât sarcini și datorii și probleme.

Uită, pentru câteva zile, de grijile vârstei tale și fii… copil! Sigur mai e un copil interior acolo, în suflet, care vrea să se simtă liber, dar l-ai înăbușit în griji și responsabilități de om mare. Dacă ai găsi un motiv oricât de mic de a te distra, de a râde, de a face șotii de copil, ai vedea că viața e și ușoară și frumoasă.

Dacă ai și tu copiii tăi, ei pot fi instrumentul cel mai accesibil pentru a te cobori și tu la nivelul lor și a fi ca și ei. Așa-i că-ți lipsea puțină ”copilăreală”?

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 VĂRSĂTOR

Orice suferință poate fi diminuată prin iubire. Fie că e iubirea altuia care vine să te susțină la greu, fie că învălui tu orice motiv de supărare în multă iubire, totul va reveni mai ușor la normal dacă lași acest sentiment frumos să acopere totul.

Nu cu ranchiună, nu cu ură, nu cu durere în suflet treci peste toate, ci încercând să vezi chiar și în ce la sumbru loc o scânteie de bucurie. Asta faci și tu săptămâna aceasta: ambalezi o situație deloc plăcută cu o poleială de iubire pentru că da, gândirea pozitivă – care te reprezintă de obicei – face minuni în orice situație.

Te doare ceva prin corp? Trimite iubire spre acel punct. Te doare sufletul din cauza iubirii? Iubește tu și mai și! Cineva te-a făcut să suferi fără să meriți? Iubește-l cu inima largă! Nu se poate să nu se schimbe polaritatea lucrurilor dacă tu însuți schimbi emoția!

Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018 PEȘTI

Treci prin situații în care imaginea contează enorm, tocmai de aceea trebuie să te prezinți… ireproșabil. Să fii cinstea întruchipată, model de seriozitate și moralitate, exemplu demn de urmat pentru valoarea ta, deci trebuie să fii extrem de atent la toate detaliile.

Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, nici ținuta, nici vocabularul, nici conduita în diverse situații. Imaginează-ți că ești pe o scenă cu reflectoarele îndreptate spre tine și joci rolul vieții tale. Ai fi așa cum ești tu de obicei sau ai încerca să controlezi mult mai atent fiecare mișcare, fiecare gest, fiecare vorbă?

Merită să te supui acestei auto-cenzuri stricte, dacă în joc sunt reputația sau renumele tău, poziția ta socio-profesională, salariul tău, siguranța ta de acum înainte.

Horoscop săptămânal oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top