Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 - 30 septembrie 2018. Trei zodii au o săptămână memorabilă

Horoscop saptamanal

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018. Trei zodii au o săptămână memorabilă

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018. Citește horoscopul săptămânii pentru zodia ta și vezi dacă te afli printre zodiile care vor avea parte de o săptămână de vis. Tu ce zodie ești?

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 BERBEC

Nu poți depăși chiar orice situație făcând haz de necaz, ci e nevoie și de rațiune, de discernământ, de analiză la rece. Treci acum printr-o provocare pe care, altădată, ai tratat-o cu un dram de superficialitate, ca și cum ar fi fost o bagatelă, dar de data aceasta nu mai merge aceeași rețetă.

Nu te poți preface că nu există, nici că ar fi floare la ureche, ci trebuie s-o privești atent pe toate fețele ca s-o înțelegi corect și s-o rezolvi cu cap. Vei fi mândru de ideile care îți vin și, dacă mai asculți și de sfaturile altora mai înțelepți sau mai învățați, ai numai de câștigat.

Unele probleme trebuie luate la bani mărunți, detaliu cu detaliu, și trecute prin prisma rațiunii cu luciditate. Nu glumi de orice aspect, pentru că nu e chiar așa de simplu cum pare!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 TAUR

Dai piept cu o situație cu care nu te poți obișnui: golul. Simți că e un mare gol în viața ta și nu știi cum să-l umpli. Privești în portofel? E gol. Privești în inima ta? Poate e gol și acolo? Cauți soluții prin minte? Nu apare nimic.

Da, pentru că te vei lovi de acest cuvânt – NIMIC – de câteva ori pe parcursul săptămânii, ceea ce devine frustrant pentru tine, dacă ai așteptări mari. Din nimic, nimic se naște, ca atare primul pas ca să depășești acest mare hop e să faci totuși ceva: să ieși din zona aceasta în care nu se întâmplă nimic.

Fii cu luare aminte pentru că de undeva poate apărea o mână de ajutor, un sfat, o părere care să-ți ofere totuși ceva care să te scoată din zona aceasta ternă.

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 spetembrie 2018 GEMENI

Nu se împlinesc chiar toate visele și ai tendința de a suferi mai mult decât e cazul, deși tu ești o fire care trece mai ușor peste micile eșecuri.

Uneori, visele nu se împlinesc pentru că n-ai avut curaj să le exprimi în cuvinte, să le transmiți spre Univers ca pe o cerere fermă. Alteori pentru că nu ai știut să ceri ajutor de la cei care ar fi putut participa cumva la concretizarea lor.

Dar de cele mai multe ori nu se împlinesc pentru că nu ai tu însuți încredere în ele, nu le alimentezi cu iubire, cu speranță, cu energie pozitivă, cu tot ce ai mai bun în tine, ci le lași doar la stadiul de imaginație bogată. Sau poate chiar toate trei la un loc? Vezi de unde poți să începi să le expui mai clar.

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 RAC

Nu merită să suferi pentru cine știe ce problemă care poate nici nu te privește personal. Pui prea mult la suflet poveștile lacrimogene care apar din toate părțile, deși nu sunt ale tale și nu trebuie să te zbuciumi atât de mult.

Treci peste ele ca și cum ai privi la un film: e o acțiune a altor personaje, nu a ta, deci ce rost să te frămânți pentru problemele lor. N-au decât să și le rezolve singuri, iar tu să te simți bine în pielea ta și să te bucuri că viața ta, în acest moment, e chiar lejeră.

Găsești soluții la propriile hopuri mult mai ușor decât alții, deci tu chiar vezi luminița de la capătul tunelului când altul spune că e încă blocat în întuneric. Tu sari peste piedici fluierând, deși cel de lângă tine se chinuie… Asta-i viața!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 LEU

Indiferent de vârsta pe care o ai – că ai 6 sau ai 86 – situația cu care te confrunți săptămâna aceasta necesită multă luciditate, responsabilitate, rațiune, discernământ, valori chiar superioare vârstei pe care o ai.

Dacă ești încă extrem de tânăr și nu ai de unde să le știi pe toate, poți apela cu încredere la alții mai maturi care sunt acolo să te îndrume. Chiar dacă uneori îndrumarea lor vine sub formă de predică, de critică, sau chiar de reproș, ascultă atent ceea ce au de spus, pentru că ți se predă o lecție de viață care îți va fi de folos mai devreme sau mai târziu.

Vei simți că închei săptămâna aceasta puțin mai înțelept, mai bogat – intelectual vorbind – tocmai pentru că ai mai pus o cărămidă la omul responsabil și matur din tine.

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 FECIOARĂ

Te simți total debusolat și nu știi încotro s-o iei, pentru că ești în fața unei alegeri dificile și ambele direcții par la fel de tentante. Pe care s-o alegi? E greu de spus, pentru că și una și alta au ceva de oferit, ca atare va trebui să stai și să analizezi foarte atent argumentele pro și contra și dintr-un unghi, și dintr-altul, pentru a fi sigur că nu ai ales doar cu inima.

Vei primi ghidare, nu te teme, și cel mai bun sfat va veni acum de la persoane dragi care te vor completa de minune. Ajunge doar să spui că nu știi ce să faci iar sfaturile venite vor întregi de minune imaginea incompletă pe care ți-ai format-o deja.

Nu ai de unde să le știi pe toate, da, tocmai de aceea trebuie să ai curajul să ceri ajutor de la alții. Să nu te mire că refrenul acestei săptămâni va fi: sună un prieten!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 BALANȚĂ

Nu te poți vindeca încă de o problemă din trecut care încă te doare, dar dacă ai fi mai atent, ți-ai da seama că rana aceea nu s-a închis pentru că tu singur ai tot zgândărit-o.

E timpul să îți spui ferm că nu mai există, s-o lași acolo, în spate, pe linie moartă, pentru că uitarea se va așterne doar peste ceva ce nu e alimentat în permanență. Dacă tu doar despre asta vorbești, dacă doar la acel punct sensibil te raportezi, dacă tot acolo te întorci iar și iar, prins într-o buclă fără ieșire, e și normal să te doară atât de tare încă.

Concentrează-te asupra altor aspecte ale vieții tale, pentru că numai așa îți vei abate gândul de la ceva ce nu-ți mai face bine. Închide odată ușa care te tot duce înapoi acolo!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 SCORPION

Nu poți da randament într-un spațiu în care ți se spune NU la tot pasul. Sunt prea multe interdicții, prea multe condiții care te defavorizează deci… cât vei mai tolera? E timpul să spui mai ferm ce vrei sau ce nu vrei, pentru că nu mai poți accepta o situație din care nu ai nimic de câștigat.

Sunt alții mai autoritari, mai puternici, mai presus de tine care își impun propriile lor dorințe, fără a ține cont absolut deloc de ceilalți, încât a firesc să simți că nu mai poți suporta situația.

Săptămâna aceasta vei simți că ți s-a umplut paharul, încât să nu te mire că, într-un moment critic, vei spune: gata, până aici! Atunci vei întoarce foaia și ori vei părăsi acel spațiu în care ai doar obligații, ori începi să-ți impui tu propriile condiții.

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 SĂGETĂTOR

Te-ai întrebat cumva, în ultima vreme, pentru ce trăiești? Deoarece ai început să simți, din ce în ce mai mult, că viața trece pe lângă tine fără s-o observi, fără să te bucuri de ea, fără să descoperi minunile care ți se oferă.

Săptămâna aceasta poți avea un fel de revelație, lăsând baltă orice problemă și deschizând larg poarta către lume. Poate spre o lume nouă, la care înainte doar visai să accezi, sau doar spre lumea largă, care are atâtea de oferit.

Deciziile pe care le iei acum vor avea efecte pe termen lung, pe ani de zile, poate, dar primul pas e să ieși din această cușcă, să părăsești zona ternă, acel cerc în care te învârți neîncetat, fără să mai descoperi nimic nou. Un pas dacă faci în afara cercului și vei descoperi cu stupoare câte ai de explorat!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie2018 CAPRICORN

Gata, îți spui, nu mai fac compromisuri, nu mai renunț doar eu iar și iar pentru a face altora pe plac. Te ridici pentru drepturile tale cu un dram de tupeu, pentru că, recunoaște, ai tot stat la cheremul altuia care a început să profite de bunătatea ta și-ți tot cere… și-ți tot cere, dar tu cât mai ai de dat?

E timpul să spui stop, să închizi robinetul de bunăvoință și de generozitate, și să descoperi că ai și tu nevoile tale, dorințele tale, ambițiile tale și, la urma urmei, chiar mândria ta și nu poți, la nesfârșit, să faci ce-ți cere altul care nu ți-e cu nimic mai presus!

Sigur, de câte ori te vei ridica pentru ce ți se cuvine, vei lăsa cu gura căscată pe cel care a beneficiat până acum de favorurile tale, dar ce rost are să-i tot alimentezi tu lui dorințele? Ce-ar fi să întorci un pic foaia și să spui: hei, și eu am drepturi!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 VĂRSĂTOR

Îți lipsește încrederea și aștepți de undeva un stimulent care să te împingă totuși să duci mai departe ce ai început. Poate nu mai crezi în resursele tale, sau ai dubii cu privire la intențiile celor care lucrează alături de tine, sau nu ai la cine apela, la greu.

Te simți cam singur în vâltoare, vâslești singur în mijlocul oceanului și nu vezi, momentan, ce e dincolo de furtună. Nici nu contează, căci cel mai bun exercițiu de încredere e să mergi mai departe orice ar fi! În pofida opreliștilor, în ciuda celor care ți se opun, gândindu-te că, în curând, se vor vedea și rezultatele.

Aruncă-te în gol, fără să știi nici ce te așteaptă nici pe ce resurse te bazezi, pentru că acum e doar acea zonă de platou, care nici nu urcă, nici nu coboară, care n-are nimic de oferit, dar imediat după ea, cărarea se va vedea din nou foarte bine în fața ta. Continuă deci!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie2018 PEȘTI

E enervant să tot aștepți ceva care nu mai vine și, colac peste pupăză, după ce ți s-a spus de atâtea ori să aștepți, mai apare și acum o amânare… Iar se tergiversează lucrurile, iar ești pus pe lista de așteptare, iar ți se spune că nu e momentul, că mai trebuie să vii și mâine, dar te-ai obișnuit cu toate acestea.

Ai uitat că toate vin la timpul potrivit? Da, chiar nu e momentul, chiar n-a sosit încă acea clipă potrivită pentru ce așteptai să primești, deci acceptă amânarea ca pe un răgaz bun, fără să-l consideri un eșec.

Dacă ceva nu se întâmplă exact atunci când îți dorești tu, nu e un semn că nu-l vei primi niciodată, ci doar că nu-l primești acum. Va veni altădată, într-un moment mult mai prielnic. Ai încredere că cineva acolo sus ține socoteala foarte bine a momentelor cele mai potrivite pentru tine și… așteaptă-le!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top