Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 SCORPION

HOROSCOP APRILIE 2015 SCORPION. Lucrurile nu stau prea bine la începutul lunii, însă este foarte important să nut e pierzi cu firea și să fii puternică. Pe plan financiar lucrurile o iau razna în perioada 5-7, așa că încearcă să eviți cheltuielile inutile. Nici relația cu superiorii nu este una excelentă și vei simți că tot ceea ce se întâmplă la locul te muncă te copleșește.

Există mari șanse să faci anumite greșeli la locul de muncă, iar acestea pot avea consecințe grave. Trebuie să te focusezi mai mult și să fii mai atentă decât de obicei. Ești în pericol să îți pierzi răbdarea și vei considera că toată lumea din jurul tău are ceva împotriva ta. Încearcă să fii obiectivă.

HOROSCOP APRILIE 2015 SCORPION. După data de 11 vei face multe schimbări atât pe plan financiar, cât și profesional. Îți renegociezi salariul sau pui bazele unor noi proiecte la care te gândești de mult. Vei avea alături de tine oameni care te vor sprijini necondiționat, așa că ține-i aproape. Abilitățile tale de comunicare sunt excelente și asta te va ajuta mult să îți duci la capăt toate planurile.

După data de 20 aprilie vei fi mult mai productivă. Vei avea întâlniri cu oameni care vor avea un rol important în evoluția ta. Asociații și colegii te vor privi cu alți ochi și vei începe să fii apreciată pentru munca depusă. Încearcă să nu creezi conflicte și sp nu te cerți cu superiorii, pentru că ai toate șansele să îți pierzi din popularitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top