Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 VĂRSĂTOR

HOROSCOP APRILIE 2015 VĂRSĂTOR. La începutul lunii relația de cuplu deivne tensionată, iar tu începi să pierzi controlul. Nici cu prietenii nu te ănțelegi prea bine, de aceea este indicat să eviți pe cât posibil micile conflicte. Încearcă să spui lucrurilor pe nume și ai mai mult curaj. Este important să le arăți celorlalți ceea ce simți. Totuși, ai grijă să faci asta într-un mod diplomat.

Este timpul să renunți la frică și să îți asumi mai multe riscuri. Comunicarea te va ajuta să repari relațiile cu familia și partenerul de viață, însă nu va fi o misiune ușoară. Abia după data de 15 lucrurile o iau pe făgașul cel bun, iar tu începi să observi mai multe schimbări în bine în viața ta. Nu lăsa lucrurile mărunte să te afecteze.

HOROSCOP APRILIE 2015 VĂRSĂTOR. Activitățile de familie încep să fie tot mai importante pentru tine și familia ta și vă vor ajuta să vă consolidați relațiile. La locul de muncă lucrurile stau bine. Încearcă totuși să acorzi mai multă atenție detaliilor și să comunici mai mult cu colegii.

Spre finalul lunii soarele se va ivi pe strada ta. Cu răbdare vei depăși toate problemele și relațiile cu prietenii se vor consolida. Astfel vei realiza că toate neînțelegerile și tensiunile care au existat nu au făcut decât să vă aducă mai aproape. Secretul este să ai răbdare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top