Connect with us

Revistateo.ro

Ce obiecte ne poarta noroc in functie de zodie

Horoscop

Horoscop: Ce obiecte ne poarta noroc in functie de zodie

Horoscop: Ce obiecte ne poarta noroc in functie de zodie

Obiecte / Talismane norocoase – Berbec
Berbecii sunt in zodiac un semn de foc, tocmai de aceea culorile ce le aduc acestora noroc sunt cele aprinse cum ar fi rosu sau portocaliu. De asemenea printre obiectele recomandate sa le poarte sunt steaua, luna sau soarele. In privinta bijuteriilor, femeile ar trebui sa poarte obiecte ce au rubine.

Obiecte / Talismane norocoase – Taur
Taurii sunt guvernati de VENUS si le sunt extrem de recomandate bijuteriile care au in componenta cuprul. Insa orice bijuterie din metal le poate aduce, dragoste, sanatate si mult noroc. Fiind un semn de pamant, poarta obiecte care provin din pamant.

Obiecte / Talismane norocoase – Gemeni
Vrei sa fii popular, creativ si sa ai o imaginatie bogata? Atunci tine cont de faptul ca esti un semn de aer si iti poarta noroc toate obiectele derivate, cum ar fi: pasarile, penele sau fluturii. Alunga orice ghinion de langa tine cu ajutorul unei oglinzi.

Obiecte / Talismane norocoase – Rac
Daca vrei sa ai succes in cariera poarta o bijuterie in forma de luna care sa fie, neaparat, din argint. Esti un semn de apa si in general iti sunt recomandate talismanele care au de a face cu apa: delfini, pesti sau scoici.

Obiecte / Talismane norocoase – Leu
La fel ca si berbecii, leii sunt un semn de foc si se recomanda sa poarte bijuterii in forma de soare sau flacari. Obiectele norocoase in forma de luna sau stele iti sunt la fel de folositoare, asa ca nu uita sa ai mereu unul la indemana.

Obiecte / Talismane norocoase – Fecioara
Orice piatra naturala iti poate aduce noroc pentru ca esti un semn de pamant. De asemenea te poti orienta si asupra obiectelor care au forma unor fructe cum ar fi: merele, piersicile sau prunele.

Obiecte / Talismane norocoase – Balanta
La fel ca orice semn de aer trebuie sa porti obiecte ce tin de pasari, insa la tine este recomandat soimul care iti poate aduce succesul in cariera. Dragostea frumoasa se poate lega de tine daca porti asupra ta un cupidon inaripat.

Obiecte / Talismane norocoase – Scorpion
Tu esti un semn de apa si norocul iti este adus de Luna, tocmai de aceea poarta obiecte care au forma acesteia. Bijuteriile din argint, in forma de mere sau stele iti aduc noroc in dragoste si cariera.

Obiecte / Talismane norocoase – Sagetator
Semnele zodiei tale, arcul si sageata, sunt necesare atunci cand ai de trecut peste greutati. Esti un semn de foc si iti recomandam sa porti obiecte ce dau forma soarelui sau a stelelor. De asemenea bijuteriile din sidef iti pot aduce noroc in dragoste.

Obiecte / Talismane norocoase – Capricorn
Cuartul roz iti aduce norocul in cariera si te ajuta sa te poti concentra, iar pietrele iti dau energia necesara. O bucata de mica (aurul nebunilor) te ajuta sa strangi bani, iar ametistul te scapa de capcanele profesionale.

Obiecte / Talismane norocoase – Varsator
O buburuza mica atasata unei haine sau ca bijuterie te poate ajuta sa scapi de accidente si la fel ca si toate semnele de aer orice creatura cu aripi iti poate purta noroc. O albina te poate scapa de problemele financiare, iar o libelula iti va da creativitatea necesara dezvoltarii tale.

Obiecte / Talismane norocoase – Pesti
Simboluri precum marea, raul, valurile sau cascadele iti aduc norocul in viata pentru ca esti un semn de apa. Daca te gandesti la bijuterii norocoase, poarta argint sau smarald. Orice obiect care intruchipeaza un delfin iti poate aduce dragostea ideala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top