Connect with us

Revistateo.ro

horoscop cristina demetrescu luna mai 2018

Horoscop Lunar

Horoscop Cristina Demetrescu luna mai 2018. Ce zodie obține totul

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru anul 2018, iar unele dintre surprizele previziunilor sale apar chiar de luna viitoare.

Horoscop Cristina Demetrescu luna mai 2018

Berbecii sunt copiii zodiacului și trebuie să dea dovadă de ceva mai multă maturitate în acțiunile lor. În luna mai au șansa de a se schimba în bine, de a deveni mai responsabili.

Taurii nu sunt într-o relație tocmai bună cu statul anul acesta, cu șefii, cu instituțiile. În mai trebuie să își rezolve aceste probleme.

Gemenii au un an bun. Tot anul este unul excelent pentru ei, cu precădere luna mai, de când începe perioada lor zodiacală.

Racii ar trebui să evite nunțile în acest an, adică nu doar să nu se căsătorească, ci să stea departe de astfel de cumetrii. Pot rămâne fără bani.

Leii trebuie să își asume responsabilități, să muncească mai aplicat. Au nevoie de mai multă încredere în ei.

Fecioarele ar trebuie să planifice operațiile după primăvară, susține astrologul Cristina Demetrescu. În luna mai e bine să nu ia decizii majore în ce privește sănătatea.

Balanțele au punctele lor vulnerabile și ies la iveală în luna mai. Sunt puncte vulnerabile care se axează pe iubire și pe copii.

Citește continuarea după recomandarea de mai jos:

https://teotrandafir.com/horoscop-astro/horoscop-mayas-pentru-primavara-anului-2018-cine-isi-schimba-soarta-183107/

Scorpionii sunt foarte puternici și în luna mai obțin totul. Au parte numai de surprize plăcute din partea vieții, numai de situații interesante.

Săgetătorii vor avea perioada lor benefică, dar nu în mai. Abia din noiembrie își revin din toate punctele de vedere.

Capricornii trebuie să învețe să nu-și piardă cumpătul. Nu sunt pregătiți deocamdată de schimbări profesionale, deși primesc multe oferte în luna mai.

Vărsătorii trebuie să evite cu orice preț să facă investiții majore în luna mai. Anul acesta, din cauza ciclurilor Lunii Negre au nevoie de mai multe certitudini. Pot fi dați peste cap ușor.

Peștii au un an bun, deci și luna mai se anunță benefică pentru ei. Acești nativi de apă au motive de bucurie toată luna. Totul le merge strună.

https://teotrandafir.com/horoscop-astro/soare-in-taur-pe-20-aprilie-2018-cum-sunt-afectate-zodiile-de-fenomen-188617/

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top