Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Cristina Demetrescu pentru lunile iulie și august. Zodiile protejate de Divinitate

Horoscop Lunar

Horoscop Cristina Demetrescu pentru lunile iulie și august. Zodiile protejate de Divinitate

Vara anului 2018 este una care va fi plina de evenimente. Sunt unii nativi care vor avea un o vară grea, in rest ceilalti vor beneficia de protectia astrelor si vor fi beneficiarii zodiacului.

Berbecii pot avea un an foarte bogat. Sunt sustinuti financiar mai mult din august incolo, fiind o perioada lunga de doi ani si jumatate in care ei trebuie sa demonstreze ca sunt capabili si puternici si ca se pot sustine singuri si ca pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac si ce isi asuma.

Citește și: Horoscop săptămânal Urania 21 – 27 iulie 2018. Soarele intră în Leu

Taurii au un an bun relational, se pot casatori. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiti oameni. Scapa, cum spuneam, de Saturn, care ii potenteaza in urmatoarea perioada si pot scapa de momentul acela in care sa faca schimbari obligatoriu si se pot ocupa de idealurile lor, ceea ce ii relaxeaza.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 23 – 29 iulie 2018

Pentru Gemeni, este un an foarte bun pentru munca si sanatate. Pentru ei, fiind zodie de aer, incep acele schimbari pe care trebuie sa le proiecteze pe un termen mai lung. Atentie la investitii, cel putin pana in luna august! Racii iubesc, fac copii, sunt fericiti. Jupiter in Scorpion ii ajuta, isi implinesc dorinte foarte importante. Cei care sunt casatoriti s-ar putea sa aiba unele probleme, exista tensiuni in planul conjugal, trebuie sa fie mai atenti la relatia lor.

Leii trebuie sa puna mana la munca si sa munceasca mult. Multi s-ar putea apuca de o investitie in casa, asa ca in urmatorii ani: mai putin cu distractia si mai mult cu munca. Au aspecte foarte bune pe casa si pe camin. Anii urmatori vor fi dificili. Citește continuarea pe kfetele.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top