Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Cristina Demetrescu: „Vine o perioadă grea pentru România”

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat pe înțelesul tuturor ce înseamnă mișcarea retrogradă a lui Mercur în zodia Berbec, zodia acestei luni.

Horoscop Cristina Demetrescu: „O perioadă grea”

Cristina Demetrescu a spus că nu vede lucrurile tocmai cu ochi buni pentru țara noastră până în anul 2020.

„Până în 2020 se produce alienare, eroziune la nivel de țară. Se vede în faptul că tot mai mulți români pleacă din țară, vedem în scăderile de venituri…

Vine o perioadă grea, o perioadă în care este greu să îți faci planuri clare și să previzionezi exact ce urmează”, a spus astrologul Cristina Demetrescu într-o ediție specială la Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Mihai Voropchievici. Ce surprize prevede specialistul pentru zodii

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

„Mercurul retrograd în Berbec înseamnă o perioadă de agitație, irascibilitate, lucruri făcute în mare viteză. Toți suntem tensionați în această primăvară. Lumea ajunge la un fenomen de „burn-out”, într-un punct critic care pare fără soluții.

O perioadă în care nu ne simțim în siguranță, iar la nivel personal suntem încărcați de situația generală a țării, de eroziunea generală”, a explicat Cristina Demetrescu.

„Eroziunea lentă este cel mai mare pericol. România se află într-un moment de cumpănă. Saturnul în Capricorn, care denotă situația generală a politicii din țara noastră, arată că avem conducători care nu se sacrifică pentru interesul general”, a mai spus astrologul.

Așadar, această perioadă pe care o traversăm este una în care ne pierdem ușor răbdarea. Riscul de distrugere este unul uriaș, iar aici nu este vorba doar despre fenomene ale naturii.

Întrucât Luna Neagră acționează la nivel subteran, nu vom fi conștienți tot timpul de adevăratele substraturi ale evenimentelor. Trebuie să realizăm că această tensiune ne poate fi benefică, dacă învățăm din toate greutățile prin care trecem.

Astrologul a mai spus la Realitatea TV că lucrurile se vor mai detensiona atât în relațiile noastre personale cât și la nivel de țară. Toate se vor liniști abia din vara acestui an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top