Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop de weekend 1 – 2 decembrie 2018. Vești bune pentru aceste zodii

Horoscop de weekend 1 – 2 decembrie 2018. Primele zile ale lunii decembrie aduc pentru unele zodii exact veștile pe care le așteptau.

Iată ce surprize au rezervat astrele sâmbătă și duminică:

BERBEC

Sâmbătă: Atenţie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru că poţi declanşa o situaţie care nu mai poate fi reparată.

Duminică: Dacă apare veste de călătorie, ţi-ai şi făcut bagajele, gata de drum, pentru că te cuprinde un dor de ducă ce nu te lasă în pace până în momentul plecării.

TAUR

Sâmbătă: Ţii mult la spaţiul tău personal, de aceea nu eşti dispus să deschizi uşa, la propriu sau la figurat, oricărei persoane.

Duminică: Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios.

GEMENI

Sâmbătă: Orice confruntare sau competiţie de idei în care eşti şi tu implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi părerea.

Duminică: Oricât de greu ţi-ar fi să spui da, ia-ţi inima în dinţi şi acceptă condiţiile defavorabile de astăzi, pentru că sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ţi-ai propus.

RAC

Sâmbătă: Este o zi pe placul tău, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlneşti persoane a căror prezenţă îţi face multă plăcere.

Duminică: Decizia pe care o iei poate părea unora cam rigidă şi lipsită de sensibilitate, dar vei vedea, mai târziu, că era varianta optimă pentru situaţia în care te afli.

LEU

Sâmbătă: Oboseala îşi spune cuvântul. Eşti epuizat pe ultima sută de metri a unei activităţi pentru care ţi-ai consumat toate resursele.

Duminică: Petrecerile sau motivele de divertisment se pot încinge ad-hoc, fără nicio pregătire, pentru că acolo unde se adună câteva persoane dornice de distracţie, nu trebuie să pierzi ocazia! CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top