Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 11-12 februarie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie! Ce nativi au parte de un final de saptamana senzational.

Horoscop

Horoscop de weekend 11-12 februarie 2017

Horoscop de weekend 11-12 februarie 2017. Se anunta un weekend tumultos pentru zodii. Iata ce surprize au rezervat astrele in aceste doua zile.

Soarele va rasari, in sfarsit, pe strada unor nativi. De asemenea, altii au parte de o revedere care le va trezi multa emotie.

Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: Un prieten iti face o invitatie, dar ai dubii daca sa ii dai curs sau nu. Este posibil sa regreti daca nu o vei face. Nici nu stii ce ai de pierdut!

Duminica: Ar fi bine sa lasi deciziile importante pe data viitoare. Astazi nu prea esti in apele tale si este posibil sa faci unele erori.

Taur

Sambata: Nu ar trebui sa te arunci orbeste intr-o noua directie. Ar trebui sa cantaresti cu grija plusurile si minusurile acestei noi oportunitati si sa iei o decizie bine gandita.

Duminica: Ai o stare de confuzie, iar din acest motiv te faci cu greu inteles. Reusesti sa le dai batai de cap celor din jur si te pui intr-o lumina nu tocmai placuta.

Gemeni

Sambata: Esti in centrul atentiei pe oriunde te duci si reusesti sa ii impresionezi pe toti cu sarmul tau. Ai chef de distractie si nu vrei sa lasi pe nimeni sa iti ruineze ziua.

Duminica: Apar unele schimbari in programul tau, dar nu este cazul sa te ingrijorezi. Modificarile care intervin in aceasta zi sunt unele benefice si iti vor da un nou avant pentru saptamana viitoare.

Citeste si: Sfatul zilei de 11 februarie 2017

Rac

Sambata: Primesti o veste care iti da toate planurile peste cap. Ce ti se intampla azi este cu totul neasteptat, dar nu uita ca viata este plina de neprevazut si trebuie sa te adaptezi fiecarei situatii.

Duminica: Este posibil sa primesti o…Citeste continuarea horoscopului de weekend pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top