Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 11-12 martie 2017. Zodiile care vor avea un sfarsit de saptamana senzational. Previziunile astrologice ale acestui weekend!

Horoscop

Horoscop de weekend 11-12 martie 2017

Horoscop de weekend 11-12 martie 2017. Acest weekend va fi cu griji multe pentru unele zodii si cu odihna pentru altele.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: Nu mai tine in tine nemultumiri si frustrari pentru ca la un moment dat vei rabufni si nu va fi bine. Incearca sa te eliberezi putin cate putin. Insa nu o face intr-un mod care sa te irite. Gaseste o cale, care sa te linisteasca.

Duminica: Incearca sa te ocupi, macar o zi pe saptamana, de familie. In primul rand te ajuta pentru viata de cuplu si in al doilea rand te vei incarca cu energie pozitiva pentru saptamana care urmeaza.

Taur

Sambata: Ceea ce pare acum mai dificil sau mai trist pentru tine, s-ar putea sa fie avanpremiera unor evenimente fericite. Totul e exact invers decat pare, ca atare asculta ce-ti transmite eul interior, pentru ca el iti transmite cum sa tratezi situatia de fata.

Duminica: Schimba modul de gandire si automat se va schimba si rezultatul faptelor tale. Daca tu esti negativist, lucrurile vor iesi pe dos. Bucura-te de lucrurile marunte, pentru ca ele fac diferenta.

Citește in continuare horoscopul in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top