Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 12 – 13 mai 2018. Viața unor zodii se va schimba

Horoscop

Horoscop de weekend 12 – 13 mai 2018. Viața unor zodii se va schimba

Horoscop de weekend 12 – 13 mai 2018. În aceste zile, unele zodii își vor schimba viața. Află ce se va întâmpla cu fiecare nativ.

Horoscop de weekend 12 – 13 mai 2018

BERBEC

Sâmbătă: Petreci o zi în care faci planuri, ești hotărât să faci altceva cu viața ta și ai nevoie să primești un imbold de la cineva. Totul pornește de la tine, căci vei reuși tot ce îți propui.

Duminică: O vizită la cei dragi s-ar putea transforma într-o mare surpriză, pentru că cineva dorește să îți dea o sumă mare de bani pentru a începe o afacere sau pentru a cumpăra ceva pentru casă. Ai grijă în ce investești suma primită.

TAUR

Sâmbătă: Ar fi momentul să rezolvi problemele din cuplu, pentru că niciodată nu poți ști când se poate strica totul într-o clipă. Tratează cu maturitate fiecare discuție cu partenerul.

Duminică: Nu îți fie teamă să ceri ajutorul într-o situație care simți că te depășește. Acea persoană ar putea să îți ofere niște sfaturi foarte bune, pe care să le pui în practică pe viitor.

GEMENI

Sâmbătă: Apar niște certuri în familie, parcă nimic nu merge bine în familie și atmosfera este una tensionată. Strânge-i pe toți în jurul tău și discutați calm orice vă deranjează, pentru a rezolva conflictul.

Duminică: Ziua începe cu o veste bună din partea partenerului, care ți-a pregătit o surpriză. Chiar dacă de multe ori nu poți fi surprins, ce îți va spune partenerul va fi extrem de important pentru relația voastră.

RAC

Sâmbătă: Te-ai împărțit în atât de multe planuri și locuri, că nu îți mai vezi capul de treabă. Ia un moment de respiro și oferă-ți timp și ție, pentru a nu ajunge la o stare de epuizare.

Duminică: Reține faptul că cei din jurul tău îți vor numai binele și trebuie să apreciezi permanent ajutorul lor. Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să reții acest lucru. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top