Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 16-17 decembrie 2017. O zodie are parte de zile pline de surprize. Ce se întâmplă cu celelalte zodii din horoscop.

Horoscop

Horoscop de weekend 16-17 decembrie 2017. O zodie are parte de zile pline de surprize!

Horoscop de weekend 16-17 decembrie 2017. Nu mai este mult până când vine Crăciunul și se schimbă anul, iar zodiile sunt puse la încercare!

Berbec
Sâmbătă: Te simți eliberat de un stres care devenise o adevărată obsesie pentru tine. Acum poți să te ocupi și de alte lucruri și să le rezolvi și pe acestea.

Duminică: O schimbare a relațiilor cu prietenii nu este potrivită în acest moment, chiar dacă cei din anturaj sunt în ultima vreme destul de potrivnici ideilor tale.

Taur
Sâmbătă: O nouă perspectivă îți apare în față și ești cuprins de entuziasm. Prinzi curaj să îți atingi cât mai repede scopul final! Succesul e aproape.

CITEȘTE ȘI: O zodie află un adevăr dureros. Horoscop 16 decembrie 2017

Duminică: Vi se deschid multe perspective încântătoare, mai ales daca profitați de toate șansele de afirmare ale acestei zile. Nu-i mai ascultați pe invidioși și apreciați noile șanse financiare!

Gemeni
Sâmbătă: Te afli într-un mediu destul de aglomerat, dar e ocazie perfectă să îți pui în valoare abilitățile de comunicare. Ești o persoană agreabilă și toți se vor simți bine în preajma ta.

Duminică: S-a restabilit calmul în familia ta, dar mai ai destule persoane abia așteaptă să te prindă cu garda jos prin anturaj. Nu îi refuza azi pe cei care solicită ajutorul întro problemă sentimentală.

Rac
Sâmbătă: Ai ceva apăsător pe suflet și în loc să cauți persoane optimiste, te înconjori de oameni care au și ei necazuri. Cu toate acestea…CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO!

Te poate interesa și: Lună Nouă în Săgetător – Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Pe 18 decembrie, în jurul orei 9 a României, se va produce fenomenul de Lună Nouă în zodia Săgetător. Va fi o perioadă extrem de intensă din dimineața zilei de luni.

Se vor exercita multe presiuni asupra zodiilor. Zodiile care până acum au fost ceva mai moleșite se vor activa, vor deveni mai energice, mai prezente, mai pregătite de viață.

Nativii vor simți repercusiunile faptelor lor începând de luni dimineața. Practic, fiecare va culege ce a sădit.

Fiinc activat semnul Săgetător, credințele noastre, filozofiile și principiile de viață pot suferi schimbări radicale.

Zodiile de apă, adică Scorpionii, Racii și Peștii sunt de obicei cei mai afectați de fenomenul de Lună Nouă. Acești nativi devin ceva mai sensibili. Devin, de asemenea creativi, extrem de comunicativi, însă se axează mai mult pe nevoile sufletești și pierd din vedere o serie de aspecte ce țin de carieră și de bani.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor avea nevoie de mai multă înțelegere din partea celor din jur. Devin și ele mai sensibile decât de obicei și tocmai din cauza aceasta trebuie să fie ascultate mai mult.

Fecioarele, de pildă, vor ceva mai acide pentru că se vor simți foarte dezamăgite în următoarea perioadă. S-au adunat prea multe lucruri în sufletele lor și simt că nu mai pot. Vor fi la un punct de a exploda din cauza nervilor și a mâhnirii.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) vor fi ceva mai liniștite în perioada care urmează. Toate lucrurile se vor așeza pe făgașul normal.

Unii nativi, mai ales Gemenii și Vărsătorii, vor beneficia de cadouri care vor veni sub formă de bani sau bunuri la care au tânjit în ultima vreme.

Cât despre nativii de foc, adică Leii, Săgetătorii și Berbecii, aceștia vor fi cu susul în jos. Berbecii și Săgetătorii vor fi tot mai susceptibili din cauza unor lucruri pe care le vor descoperi, să le zicem niște adevăruri dureroase.

Săgetătorii se vor liniști abia la finalul acestei luni. Urmează o perioadă destul de tulbure din toate punctele de vedere.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top